זהו, אני רישמית יוצאת מדעתי....

שמחה לקרוא על המפנה החיובי

ומקווה שיצא מכל זה טוב, עדן תהיה במקום נפלא ובא לציון גואל. מקווה שתדעו למצוא את הנתיב ליחסים קורקטים (לפחות חידוש היחסים בין אישך לאימו). ברור שהיא לא הייתה בסדר, אבל גם ברור שהיא הסבתא של עדן ואני חושבת שאסור לגזול את זה מעדן. לא עכשיו, זה יכול לחכות, אבל כשהכל קצת ירגע, נסי לחשוב על זה ככה.

nubi

New member
../images/Emo24.gifקודם כל-

מזדהה מאוד. איפה בעלך בכל הסיפור? מה זאת אומרת לחגוג לו יום הולדת אם הוא לא תומך בך? הוא צריך להבין שזו גם הילדה שלו ואם אין לה סידור אז זו גם בעיה שלו. ותראי איך אני מיישמת-הכרחתי את האיש שלי לקחת מחר יום חופש!

הגעתי כשהדברים כבר הסתדרו ../images/Emo13.gif

אז טוב שכך!!! בתור אמא שלומדת אך לא עובדת, אני ממש לא מבינה איך את עומדת בזה
. ובקשר לחמות:
... גם אמא שלי התפטרה לאחר שהערתי לה (בתוקף) שאני אחליט מה תאכל מעין, ולא היא (מפני שגיליתי שהיא עושה דברים מאחורי גבי
). באותו שבוע לא הלכתי ללימודים
. אבל לבקשתו של אבי, שראה עד כמה אמי סובלת (אבל לא קיים כוח בעולם שיגרום לה לבוא אליי וליישר הדורים
), ניגשתי אליה ביוזמתי, והיא המשיכה לטפל במעין. אבל חמות היא לא אמא, ובמקרה שלך - תופעת טבע
. שמרי ממנה מרחק. אני מבינה שגם בעלך/בנה מרוחק ממנה, אבל נראה לי כפתרון (זמני, לפחות), שהוא והילדה יבקרו אצלה לעיתים. בהצלחה!
נ.ב יש המון מודעות למטפלות על הלוח של ט"ח בסניף ותיקים. מאחלת שלא תצטרכי, מפני שהגן נשמע לי

למעלה