יוליקה 100% צודקת
מ מינהר New member 30/11/14 #18 עמיקם, יפה שעשית פרויקט כזה רציני. על הקיבוץ. אני קוראת כעת ספר על ילדי קיבוץ יחיעם. תלונות על הלינה הקיבוצית וכו. אפשר לחשוב שבעיר או במועצה המקומית ליקקנו דבש באותם שנים. על מה אני מקנאה בהם- בעיקר על המבצר הצלבני ביחיעם, שיש להם ליד הבית.
עמיקם, יפה שעשית פרויקט כזה רציני. על הקיבוץ. אני קוראת כעת ספר על ילדי קיבוץ יחיעם. תלונות על הלינה הקיבוצית וכו. אפשר לחשוב שבעיר או במועצה המקומית ליקקנו דבש באותם שנים. על מה אני מקנאה בהם- בעיקר על המבצר הצלבני ביחיעם, שיש להם ליד הבית.
מ מינהר New member 30/11/14 #20 היום טיילתי עם חברה בפארק לאומי רמת גן . היו ברווזים, מים, עצים, מזג אויר נפלא ומעט אנשים. תענוג. הנה תמונות.
היום טיילתי עם חברה בפארק לאומי רמת גן . היו ברווזים, מים, עצים, מזג אויר נפלא ומעט אנשים. תענוג. הנה תמונות.
ע עמיקם10 New member 30/11/14 #22 קראתי על יחיעם.הם היו במוסד עברון.פנימיה שזה קצת אחרת. הם לא חיו בקיבוץ בבית שלהם כל השבוע
י י מ י ת 2 New member 30/11/14 #23 נכון מאד עמיקם, המוסד של השומר הצעיר זה משהו אחר מהחינוך המשותף של קיבוצי הקיבוץ המאוחד. אגב, לא הבינותי איפה המחקר שלך על 95% מבני הקיבוץ שעוזבים את קיבוציהם?
נכון מאד עמיקם, המוסד של השומר הצעיר זה משהו אחר מהחינוך המשותף של קיבוצי הקיבוץ המאוחד. אגב, לא הבינותי איפה המחקר שלך על 95% מבני הקיבוץ שעוזבים את קיבוציהם?
יוליקה Member מנהל 30/11/14 #25 ימית, את עמיקם צריך לקרוא עם פסיקים הוא מדבר על עזיבת הקיבוץ שלו ועל הבנים והבנות שהם 95 אחוז מהעוזבים....
ימית, את עמיקם צריך לקרוא עם פסיקים הוא מדבר על עזיבת הקיבוץ שלו ועל הבנים והבנות שהם 95 אחוז מהעוזבים....
ע עמיקם10 New member 1/12/14 #29 סרט של 17 דקות על עזיבת רמת דוד שהשאירו להרחבה ולמעט בנים ובנות. ביוטיוב ובפיסבוק[ פיסלנד פיסלאך.]