זהו, הגיע הזמן להיפרד...

אדר שלי

New member
זהו, הגיע הזמן להיפרד...../images/Emo7.gif

הגיע הזמן לתת לו ללכת. הוא מוכן. אני חושבת. ואולי לא? הוא כל-כך קטן... איך עושים את זה? הרי רק אני יודעת מה מרגיע אותו, רק אני יודעת מה מצחיק אותו ואת איזה מהשירים הוא הכי אוהב. רק אני יודעת שצריך להניח אותו לאט לאט על השידה וללחוש לו באוזן קרוב קרוב כמה אני אוהבת אותו, ורק אז הוא מסכים לשכב בשקט. רק אני יודעת איזה שיר לשיר לו לפני השינה ושצריך להניח יד על הלחי שלו כדי שיירגע. ושהוא בכלל לא אוהב שמנדנדים אותו (הוא אוהב שקופצים איתו...) אז איך עושים את זה? לתת למישהו אחר לטפל ביצור הפיצפון הזה, רק בן 3 חודשים, שעד עכשיו היה מחובר אליי כמו אינפוזיה 24 שעות? הוא מוכן. אני חושבת. אבל הוא עוד כל-כך קטן... חוזרת היום לעבודה.

1במיה

New member
הבהלת אותי לרגע../images/Emo12.gif

אל דאגה הוא יחכה לך עד שתחזרי. זה קשה אבל מתרגלים. אני מצאתי המון הנאה בחזרה לעבודה (למרות הקושי לעזוב את הפיצית) חזרתי לשגרה, לחברות ולעשיה שלא קשורה לילדים חיתולים פליטןת.. עד היום לפעמים אני מרגישה רעה ש"נטשתי" את שי בגיל 3 חד' בידיים זרות אבל משהי אמרה לי פעם (כשהשארתי את הילדה נראשונה) שלא משנה מי מטפל ולכמה זמן אני תמיד יהיה אמא שלה - אין תחליף לאמאאבל מותר לאמא שיהיו לה חיים. הילד צריך בס":כ חום ואהבה ואני מניחה שבחרת את המטפלת הראויה מבחינתך.. שחררי אותו וגם את עצמך מהאשמה..את לא עושה לו שום רע

קובולט

New member
מבינה...גם אני חזרתי שבוע שעבר

לעבודה והיה לי קשה התקשרתי המון לברר לדעת שהכל בסדר הוא אכל הוא ישן הו משחק הוא נשמע מרוצה....ושיגרת העבודה מתחילה להשתלב איתו ונראה שאני מספיקה הרבה יותר דברים מאי פעם בכל זאת יש עכשיו גם את האוצר שלי. שיהיה לך יום נעים בעבודה!!!!

2 1 2

New member
החשש שלי...

הוא גם מזה. תאריך החזרה שלי לעבודה הוא בעוד כחודש. אני אמשיך עד ספט' אבל כבר עכשיו אני חושבת מה יהיה? איפה את שמה את הילדה? יש לכם בקיבוץ בית ילדים או משהו דומה?

אדר שלי

New member
כן. הוא בבית התינוקות../images/Emo95.gif../images/Emo141.gif

ובגדול הוא באמת בידיים טובות. הייתי איתו שם ואני סומכת על המטפלות, אבל זה שינוי כזה גדול....

קלריסה

New member
שיהיה לך בהצלחה וברוגע

ככל הנראה כדאי לשדר לו שזה כיף ויופי ובעיקר שאת רגועה. אני מניחה שיהיה לא קל בבקרים הראשונים (קחי בחשבון אפילו שבועיים פלוס). תשתדלי לא לבכות ביחד איתו. אל תדאגי, זה עובר לו אחרי כמה דקות. מי נשאר איתו כשאת בעבודה? האם חזרת ליום עבודה מלא?

אדר שלי

New member
חזרתי ליום עבודה של 7 שעות../images/Emo141.gif

עם "שעת הנקה". אני בטוחה שיהיה לו טוב שם וזה עוד גיל שלא בוכים כל-כך בפרידה מאמא, אז אולי זה פחות קשה מאשר להכניס אותו בגיל יותר מבוגר...

בהצלחה../images/Emo24.gif

אני מקווה שהתקופה הקשה תעבור בקלות, אני לא ממש עברתי את זה עם הילד הראשון, אבל כבר חוששת לגבי העזיבה של הילד השני

yaelia

New member
בהצלחה ../images/Emo24.gif

בחזרה לעבודה. אני בטוחה שעם כל הקושי, הוא יסתדר ואת תסתדרי, ושמחת הפגישה המחודשת תעשה את הכל יותר מרגש ומהנה.

Joy107

New member
בהצלחה...

כמישהי שחזרה לעבודה לפני כחודשיים ועדיין לפעמים קשה לה, מאחלת לך המון בהצלחה ויכולה להבטיח שזה אכן נעשה קל יותר עם הזמן.. אישית, הרגע שאני חוזרת מהעבודה, אומרת למור שלום ורואה את החיוך המדהים הזה של "שלום אמא" הוא הרגע הכי מאושר ביום

nubi

New member
אצלי החזרה לעבודה

היתה מאוד הדרגתית (ולא מבחירה). עדיין אני יומיים בשבוע בבית. זה קשה-נורא מתגעגעת. אבל צריך לעבוד-גם כלכלית וגם מבחינה אינטלקטואלית. זה חסר. הגעגועים האלו עשו רק טוב לקשר שלי עם שי. אין כמו לחזור הביתה, לחיבוק שלה ולהסניף אותה....

קטנציק1

New member
כל כך ריגש אותי מה שכתבת!

כי אני מרגישה בדיוק אותו דבר, אייל בן חודשיים וחצי והארכתי את החופשה בחודש ואני כל הזמן חושבת איך אני אצליח? ומי תקפוץ איתו ותרגיע אותו בשירה כשהוא בוכה ? מחזק אותי שהוא לא הילד הראשון שהולך למשפחתון בגיל 4 חודשים... אבל כשיגיע היום אין לי מושג מה אני אעשה! שיהיה לך בהצלחה!

new mermaid

New member
אוי...../images/Emo24.gifמקווה שמפנקים אותך

את אדר בטוח מפנקים מאוד! השארת הוראות הפעלה?
היום הראשון תמיד קשה, אבל כמו שככבר אמרו לך, תמצית האושר בהורות בעיני הוא פניו של ילדך כשהוא מאתר את פנייך בחדר הומה אנשים (או בגיל הזה, הנשימה המואצת וקריאות האושר
) ד"א, אל תיעלבי אם הוא דווקא יבכה קצת, סתם לפריקת ההתרגשות העזה.

שיעבור קל

אני מתארת לי שזה לא יום פשוט. מקווה שאת חשה שהפקדת אותו ביידים טובות, זה יוסיף לבטחון שלך. מפתיע כמה המתוקים הללו יודעים להסתגל. מאמינה שגם את תסתגלי. שיעבור בקלות, אם אפשר.

הדר לצ

New member
../images/Emo41.gif גם אני חוזרת היום לעבודה

הי מתוקה! איך היה לך היום הראשון בחזרה לעבודה? אני יוצאת לדרך עוד 3/4 שעה. אמנם גלעד ואני חוזרים למתכונת של להתראות רק בסופי שבוע אבל לפחות דורון בבית עם הורה כל הזמן וככה לפחות אני לא צריכה לדאוג בקשר למטפלת/משפחתון וכו'. (בכל מקרה אם היה צורך הייתי משאירה אותו עם אמא שלי...). אז אני מקווה שהיה נחמד ומקווה שגם לי יהיה נחמד. נשיקות, הדר

אדר שלי

New member
איזה כיף לדורון!../images/Emo141.gif

נשמע כמו סידור מעולה בשבילו. היה לי יום ממש מבולגן בעבודה ואדר הפוך לגמרי, למרות שהבנתי שבבית התינוקות הוא היה בסדר. מאז שלקחתי אותו הוא בקושי ישן ורק רוצה לינוק כל הזמן. הוא ממש לא כהרגלו. מסכן, אולי הוא רוצה לצבור "שעות אמא"... אני מקווה שיהיה לך כיף היום בעבודה וד"ש לבנים! הכל אנחנו עושות ביחד, הה?

הדר לצ

New member
באמת אנחנו עושות הכל יחד ../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

היום הראשון שלי היה ממש בסדר. כולם שמחו לראות אותי - חיבוקים, נישוקים, מה לא. קיבלתי את המתנה לפסח שחיכתה רק לי והעלתה קצת אבק בינתיים ועבר ממש בקלות. בקשר לדורון - הוא עשה טובה לאבא שלו ונסגר ממש מוקדם שלא כהרגלו וישן לראשונה בחייו בערך 8 שעות רצוף. אמנם הוא רצה לאכול מדי פעם, אבל לא פתח את העיניים אפילו... ואני הצלחתי להמשיך לישון איתו בבוקר עד 9:30 וככה כולנו מרוצים. תמסרי ד"ש לבנים שלך

למעלה