זהו, הגיע הזמן להיפרד...

אדר שלי

New member
אם אני לא טועה../images/Emo141.gif

אז גם חגגנו יומולדת 30 ביחד, או יום אחרי יום, נכון? איזה כיף לכם שדורון ישן ככה, הלוואי עליי...

הדר לצ

New member
זה היה אירוע חד פעמי השינה הזאת

היומולדת שלי היה קרוב לשל עידו, אני חושבת, ב-22.2

הדר לצ

New member
הכל אני עושה יום לפנייך...../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

אני ארשום לפני, לזכור לשנה הבאה...
(רציתי אייקון של עוגה, אבל לא מצאתי).

אדר שלי

New member
אולי הוא ישן כדי "לברוח"../images/Emo6.gif

כי את לא היית שם בפעם הראשונה. קוראים לזה "אסקפיזם"...

קלריסה

New member
הדר, את עובדת במשמרות או ש

באופן קבוע את עובדת בלילה? איך החזקת מעמד בהיריון בעבודה כזאת?

הדר לצ

New member
אני עובדת בערבים באופן קבוע

בדרך כלל מ-16 עד 23:30 אבל עכשיו בקיץ משבע-שמונה עד חצות. האמת היא שלא כל כך החזקתי מעמד בהריון בעבודה הזאת והיה לי מאד קשה וכל שני וחמישי רבתי אתם על זכויות שיש לי בחוק כמו לא לעבוד אחרי חצות או לא לעבוד שעות נוספות ולקראת הסוף הרופאה שלי נתנה לי אישור מחלה כי כבר ממש הייתי באפיסת כוחות. עכשיו, בינתיים, זה נוח לנו, כי ככה דורון נמצא כל היום בבית עם הורה. אבל השעות האלה ממש לא קלות ולכשיתאפשר לי אני כל כך עפה משם שאין לי מלים...

פשושולה

New member
זה הכי קשה בעולם...

אבל מתרגלים גם לזה, ונהנים מכל חיוך כשמגיעים הביתה, ונוצרים כל רגע כשאיתו, ובכלל, אצלי לפחות, כשאני חוזרת מהעבודה, אני נטו עם עדן, רק איתה, ולא רואה אף אחד בעולם, עד שהיא הולכת לישון. זה זמן איכות, ולא כמות (כל היום) שהוא לדעתי, לא פחות טוב/חשוב מהכמות.

sipor

New member
מה פתאום להיפרד !

מה קורה לך.. את לא נפרדת.. את יוצאת לפרנס, לטעום עולם, ללגום מבוגרים ולראות שגם ל"היפרד" לכמה שעות, לא קורה כלום, אפילו קוראים דברים נהדרים, גם הגעגועים טובים וגם להתפתחות שלו זה חשוב, הוא יהיה יותר חברותי וילמד מעוד משהו עוד כמה תעלולים.. ואת תראי, תראי כמה היית צריכה גם את זה וגם את זה.. ואז שתשובו להיפגש.. זאת תהיה פגישה נעימה וכל הדרך הביתה תטוסי לך בתקווה לפגוש חיוך של הגוזל.. ובקשר למה שהוא אוהב.. את יכולה לגלות באוזן למטפלת והיא תשים לו, גם מוסיקה וגם עוד דברים נחמדים, אף פעם היא לא תהיה כמו האורגינל, אבל אורגינל יש רק אחת, ובשביל זה שווה לחכות עד שהיא תחזור מעיסוקיה, שיוסיפו לה רובד נעים ורענן לחיים... ואת תראי הכל יהיה על הכיפק כל הפחד הזה יחלוף ואפילו תוכלי להנות מהיציאה לעבודה.. מאחלת לך חזרה נעימה וקלילה עם כל העונג שבעניין וטיפ ממני, תני לבעל לשים אותו בבוקר, הפרידה בבוקר קשה לנו.. קצת יותר מלהם.. ובהצלחה בעבודה..

אדר שלי

New member
הי, תודה!../images/Emo141.gif

זו באמת התכנית שלי, לתת לבעלול להביא אותו לבית הילדים, אבל בעיקר בגלל שאני צריכה להיות בעבודה מוקדם (כדי לצאת מוקדם לקחת אותו). נתנו לי שבוע להיכנס לעבודה לאט לאט וטוב שכך, כי אתמול אדר היה הפוך לגמרי ולא ירד לי מהידיים כל אחר הצהריים. לצערי לא הייתה לי כמעט עזרה וגמרתי את היום על ארבע. אני מקווה שהיום יהיה לו יום טוב יותר. תודה על התגובות!

יעלי ס

New member
אוי אוי אוי ! גם לי נגמרה חופשת

הלידה ולא יודעת איך הייתי חוזרת לעבודה עכשיו. למזלי אישרו לי חופשה ללא תשלום עוד חצי שנה. כל כך מבינה אותך! שיעבור לכם בלות!

למעלה