זהו החלטתי סופית

סול33

New member
זהו החלטתי סופית

החלטתי שעדיף שלא צריך בעל עם אמא כזו. אני מתגרשת עם כל הכאב.

smagi

New member
מוסיפה ????????????? משלי

מה קורה פה ככה זורקים פצצה לאוויר???

סול יקירתי../images/Emo124.gif

אם חמותך מצליחה להפריד בין אהבתכם, זה אומר שיש הרבה מעבר לחמותך. הבחירה היא שלך יקירתי ואנו פה לחבק אותך באם החלטת כך או אחרת. בכל מקרה באם הנך רוצה לפרוק , הרגישי חופשי בשביל זה אנו כאן. חיבוקים, חיבוקים וחיבוקים.(אין אייקונים)

סול33

New member
אין דבר מסויים שבגללו החלטתי

פשוט אני מרגישה שאי אפשר יותר להמשיך. בעלי לא עושה כלום בלי אישור של אמא שלו. אני אוהבת אותו אבל אי אפשר להמשיך כך. הילדים סובלים וחבל.

arem12

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif?|../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני בשוק אני בהלם אני ההההמוווווממממההה אולי תעיפי את חמותך קודם?????

הגנובה

New member
אנחנו לא מכירות את הסיפור, ואני

מניחה שהוא נורא ארוך... אבל כתבי לנו בקצרה - ואולי נוכל לעזור... לא מפרקים ככה חבילה - בגלל חמות... למרות שהיו הרבה פעמים שגם אני חשבתי לעשות את זה, היום אני שמחה שספרתי עד 1000 ולא עשיתי דברים נמהרים מידי... אולי תספרי לנו קצת מה קורה

סול33

New member
הדבר המרגיז ביותר הוא

כשבעלי מתקשר לאמא שלו היא מבקשת תגיע אלנו והוא רץ אליה ושוכח את העלום הוא נישאר עד שהיא משחררת אותו.

הגנובה

New member
עדיין אין מספיק פרטים...

דיברת איתו
אמרת לו מה מפריע לך
יש ילדים

סול33

New member
לא מעניין אותו הוא אומר

שהמשפחה שלו מסכנה. הילדים אומרים שהוא אוהב את האמא ולא אותם. אמא שלו לא יכולה לראות אותו נשוי. והוא גם יודע את זה. היא נכנסת אפילו לתכנון המשפחה שלי. היא מבקשת שאני יביא ילד לעולם דחוף רק כדי להרגיז. והוא אומר שהיא צודקת. הילדה הקטנה שלי בת חצי שנה.

אימאאאאאאאאל'ה../images/Emo12.gif

את נשואה למשפחת אדמס? מה זה? תסלחי לי מאוד, אם הבעל שלך מצדיק את אימו ולך תינוקת בת חצי שנה אז הוא מפגר בעצמו.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תתעוררי בובה וקחי את עצמך בידיים לפני שהיא נכנסת לך גם למיטה ולתחתונים. בושה וחירפה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אלוהים ישמור איזה אנשים פרימיטיביים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כמה מוכר, כמה כואב../images/Emo12.gif

לא פעם טחנו את הנושא הזה כאן. הניצול הריגשי של החמות מול בנה מעורר לפעמים זעזוע וחלחלה. הנה כתבתי למטה ורמזתי על כך שחמותי כך כך היסטרית שאולי בעלי ינטוש אותי בשעת מלחמה וירוץ אל אימו. אז נכון שהרבה כאן יודעים שאם יקרה כך אז בטח שלא אצא פרייארית , אבל זה עדיין מציק. לדעתי האישית את צריכה לעבוד חזק על הצד הריגשי של בעלך ולללמד אותו לחדד את העניין המישפחתי הזוגי לבין המישפחתי הרגיל (אם אב). באם הגעת למצב בו הינך רואה כי אין אפשרות לשינוי ואת מרימה ידיים, אין פסול להעמיד אולטימטום ולו רק בכדי לראות עד כמה הקשר הזוגי שלכם מאוחד.

הגנובה

New member
הבעיה עם אולטימטום ש - בניגוד

לארה"ב... צריך לעמוד בו
אני די חוששת שהיא העמידה אולטימטום בעבר (אולי אני טועה) ולא מימשה אותו - כמו רבות מאיתנו... וזה נותן לו לגיטימציה לא להתייחס לאולטימטופ הזה ברצינות... האולטימטום צריך להיות חריף - אבל כזה שניתן לביצוע - ולא כזה שאין ממנו דרך חזרה....

אורא

New member
גנובית יקירתי האחת והיחידה כמה

פעמים אני העמדתי אולטימטום ולא עמדתי בו.... אין לי כבר אצבעות לספור אז תסלחו לי
אבל יום אחד התפוצצתי ועשיתי מעשה שהוא לא יישכח בחייו. היינו בחיפה חורף (אוקטובר) גשם זלעפות - אני הנהג הרכב של אבא שלי והורי היו בנפאל לחודש. הוא התנהג בצורה מחפירה ועבר כל גבול אפשרי, אני הורדתי אותו ליד הבית השעה אחרי 22:00 בערב, ונסעתי לבית הורי לירושלים - ישנתי שם כמה ימים והוא התחננן שאני אחזור, מאז הוא בטראומה מהעזיבה הזו ומפחד לעשות שטויות. אור

מנסיוני האישי מאוד

אולטימטום כזה תופס באבוהבואה,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אלא אם כוונותיו מראש הם לשבור אותה עד לפרוק החבילה. אם סול בעצמה כתבה שהגיעה לזו המסקנה (ולא הכנסנו לה שום מילה לפה) זה אומר שהיא עשתה לעצמה את החושבים והחליטה מה שהחליטה. אם ה"פוסטמה" (להלן חמותה) כבר עודדה למצב של גירושין אז למה לי בעצם ליפול לרשתה? אבל מה אם הבעל מושך באופן סמוי לכיוון ?

סול33

New member
הוא יודע מה שאני אומרת אני מבצעת

בעינין המלחמה לא תאמינו אבל הוא אומר שהוא אצלה. אבל כבר לא חשוב כי היום הייתי ברבנות. וזה סופי .

arem12

New member
האמת סול

אם בעלי יחליט לחצות את הכביש ולהיות במילחמה עם אמא שלו שישאר שם לצמיתות

smagi

New member
סול יקרה ברגעים קשים כאלה

את במקום הנכון קבלי מאיתנו המון
וחיזוקים. כנראה שהקשר לא היה בריא מלכתחילה וכנראה שבעלך עדיין קשור בסינר לאמא שלו
רק את יודעת מה טוב בשבילך ובשביל הילדים. המון אהבה מגי

למעלה