זהו, היום הבנתי שההפקה רוצה שהתכנית תיפול

רגע רק רגע

Active member
מה קרוה במקלחון? ../images/Emo12.gif

איתן מנקה ת'אריחים? נראה שמישהו נהנה לו ועומד (תרתי משמע) במילה שלו

elvis18

New member
כן כן ....סוףסוף !!!!

רבאק הגיע הזמן ,אבל החארות האלה למה לא נותנים לראות הנבלות ???? הם סגרו את המקלחון ולא רואים כלום !!! גם בערוץ 10 לא יראו כלום ,כי אין להם שמה מצלמות ...מה זה החרבנה הזאת ? הם הולכים להתנשק שמה שעה?? מה עכשיו איפה אתי ?? נראה כמה מהם יצאו על דניאל מחר .....מקינאה

didush100

New member
הנה אתי הכוכבת הראשית חזרה לתמונה

כפרה עליה גם איתן יתנשק שם כל הלילה זה לא יהיה מעניין כמו אתי

didush100

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני מהמרת ש

הוא יירד ממנה והיא תיכנס לסרטים חכה חכה

../images/Emo6.gif

ראיתי את הנשיקה במקלחת. מעניין אם הבנות ידעו על זה? איילת כבר פגועה. נתראה מחר, לילה טוב

didush100

New member
מיצוש לילה טוב../images/Emo24.gif

אני במשמרת לילה עדכונים מחר

elvis18

New member
היא מקנאת בהיסטריה...כשה כלום לא קרה...

מענין מה יקרה עכשיו כשכולם ידעו שכן קרה??? עדי ואיילת יאושפזו ,אתי תצעק שמזמזו את כולן חוצממנה והיא מרגישה מחוץ למשחק .... הולך להיות רותח בגזרה אם משהו יתגלה ...

זה רק עניין של זמן עד שיידעו

או שישאלו אותה והיא לא תוכל לשקר, כי אם לא ממנה זה יתגלה במוקדם או מאוחר מאחד הבנים.

elvis18

New member
למה שיירד ממנה ??

היא נראית טוב היא חמודה והוא אוהב אותה אחרת הם לא היו מתמזמזים רבע שעה במקלחת .... אני דווקא חושב שזה מצויין ,ולדעתי אני חושב שהוא יפתח אלייה רגשות איזשהם והיא כבר מזמן שלו ... יש לה עכשיו פור על כולן ,אני אומר לך זה לא היה לה לרועץ

didush100

New member
אולי לדעתי יקרה בדיוק ההפך

היא יותר מדי אחת מהחברה בשבילו אבל אולי אני טועה

אני מסכים איתך עדי,איתן היה נעול על מגע פיזי.

ולא משנה אם זה עם קרן ליהי או אורטל. עם דניאל זה בא לו יותר בקלות כי היא קלילת דעת ולא עושה סצנות קנאה. אבל עכשיו יהיה לו קשה איתה,הילדה מאוהבת זה בטוח.ואורבך? זה בשבילו היה רק אמת או חובה לא משהו מעבר.

למעלה