עלאק לא למדת!!! למדת! ועשית מלאן סימו' וכלמני!! |מוציא לשון| |חרשנית|
S SaRgE New member 10/10/05 #43 עלאק לא למדת!!! למדת! ועשית מלאן סימו' וכלמני!! |מוציא לשון| |חרשנית|
S SaRgE New member 10/10/05 #48 דני לא למדה בכלל!! היא הייתה עסוקה ב... אמ... |: (נו דני אני לא יכול.. את גם יודעת שזה לא אמין, הם יודעים שאין לך באמת חיים..)
דני לא למדה בכלל!! היא הייתה עסוקה ב... אמ... |: (נו דני אני לא יכול.. את גם יודעת שזה לא אמין, הם יודעים שאין לך באמת חיים..)
D dani3p New member 10/10/05 #52 SOB!!! אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כולכם זונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
S SaRgE New member 10/10/05 #53 שנאמר: "וכמה רצית להכאיב לי כשגילית שגם אני יודע להיות זונה" זה על המסנג'ר! חה!
E eladi88 New member 10/10/05 #56 דני לאחר בירור מעמיק שבוצע... התגלה כי דני לא חרשה היום כלל וכלל ועל כן אני מצטער על התקרית המצערת בהצלחה מחר דני!
דני לאחר בירור מעמיק שבוצע... התגלה כי דני לא חרשה היום כלל וכלל ועל כן אני מצטער על התקרית המצערת בהצלחה מחר דני!
D dani3p New member 9/10/05 #9 לירוני!! דרמטית לא דרמטית.. שיהיה לך שבוע טוב!! תעשי חיים!!תודה מותק..אלעד ידאג להציף את הפורום כשלא תהיי..שיהיה חורף טעים!
לירוני!! דרמטית לא דרמטית.. שיהיה לך שבוע טוב!! תעשי חיים!!תודה מותק..אלעד ידאג להציף את הפורום כשלא תהיי..שיהיה חורף טעים!
S ShiRaN283 New member 9/10/05 #13 נצלשש.... חדשה כאן.. היי אני שירן... לאחרונה שומעת בית הבובות ויש לציין שנהנת מאוד! מקווה להשלתב...