זהו זה עשיתי זאת אני אחרי הניתוח

zoei1

New member
זהו זה עשיתי זאת אני אחרי הניתוח

דווקא לא התרגשתי במיוחד באותו יום(רק לא ישנתי כמה לילות קודם).... הניתוח היה בערך 40 דקות ועבר רגיל. היום אני יומיים אחרי והגרון וחלל הפה כואבים לי נורא ואני בקושי יכולה לשכב על הגב... מוכר לכם? רופא משפחה בדק אותי ואמר שזה כנראה פציעות של הצינורות שהוכנסו לי במהלך הניתוח. בקושי הצלחתי להכניס כוס וחצי של מים מאתמול... שתהיה שבת שלום שקטה ורגועה... תודה אישית לשירלי (רונה) וגלידונת שבאה לבקר אותי ולשמחה החלמה מהירה לך ולאמא שלך.... ביי

lir42

New member
זואי יקרה

שמחה לראותך כאן ושהכל עבר בשלום. הכאב של השכיבה על הגב בהחלט מוכר אך תזכרי שפתחת דף חדש בחיי וכל כאב שווה זאת שלך לירי

zoei1

New member
היי לירי,

מה שלומך? עכשיו שבת בצהרים ואני מרגישה הרבה יותר טוב. נמאס לי מהמים למרות שאני לא מצליחה לשתות גם את זה מי יודע מה. שבת שלום ושוב תודה

lir42

New member
זואי יקירתי

מבינה אותך אך אל תתיאשי בקרוב תיראי שהיה שווה שמחה שאת מרגישה יותר טוב שלך ליר

../images/Emo49.gif וברוכה השבה הביתה.

כן, מספר ימים יש עוד כאבים....... זואי.....זה עובר ואח"כ ממש שוכחים את זה...... שיעבור בקלות ובהצלחה בהמשך אורית

zoei1

New member
אורית יקרה

המון תודה. אני כבר מרגישה טוב יותר היום. אני מקווה שזה יילך וישתפר ורק ארגיש שקילוגרמים נוזלים ממני.... תודה ושבת שלום

רונה 29

New member
../images/Emo41.gif שמחה לשמוע שהכל בסיידר !!!

איזה יופי שבאת !!! שמחה לשמוע שבדקת את נושא הכאב בחלל הפה ושהרופא הרגיע אותך !!!, תודה על ה"תודה האישית"... אבל באמת שלא עשיתי כלום.... שתהיה לך שבת שלום,בלי כאבים ותתגאי בעצמך ש"עשית את זה"....ושמעכשיו הכל יהיה אחרת , לטובה כמובן !!! ב ה צ ל ח ה !!!

רונה 29

New member
הכל בסדר אצלי... יותר חשוב...../images/Emo39.gif

שמחה לשמוע שהכל טוב אצלך ויאלה ......ממחר אני בדיאטה !!! רוצה תחרות...?!?
...... תרגישי טוב !!! אני אדבר איתך מחר.

רוייקו

New member
מברוכ, זוהי.. לגבי המכאובים בושט

ובלוע, יעברו כל תוך יומיים. שיהיה בהצלחה רוייקו

למעלה