זהו זה עשיתי זאת אני אחרי הניתוח

zoei1

New member
היי יעלי, מה שלומך את?

אני מרגישה הרבה יותר טוב היום מקווה שזה רק ישתפר.... איך הולך עם הניפוח? שתהיה לך שבת שלום.

רוייקו

New member
נהניתי מאוד דווקא, רומי .. לא הבנת

התכוונתי ש.. הבית-מלון לא משהו. אני אוהב יותר קלאסה. מה לעשות. לא אוהב את הסגנון של "מלון משפחות".. משהו בסגנון של "אכול כפי יכולת".. כי הישראלי מביא איתו את הסגנון של "תפוס כפי יכולתך".. המלון מושקע חזותית אבל לא בשירות שלו. שני אנשי בידור שהיו שם בנסיון להכניס קצת תוכן בקושי עניינו את הילדים.. אבללללללללל.. אנחנו מצאנו את עצמנו בפעילויות אחרות מחוץ למלון. שייט, גיפים וכו´.. אני לא אוהב לבלות באילת. במיוחד לא בקיץ ובימים ששורצים שם ילדים. אם כבר אז אז לבלות עם האהבה שלי באיזה צימר בגליל. אני אוהב טיולים, טבע.. אני אוהב לצלם. בכלל, אני אוהב מאוד לבלות בצורה אינטימית יותר ושונא המוניות וצפיפות לא טיבעית. זהו. ניפגש בהזדמנות אחרת, בוודאי. אז להשתמע רוייקו

RomiVais

New member
זואי יקרה - ברוכה השבה!! ../images/Emo24.gif

אני שמחה שזה כבר מאחורייך. את תראי שכל יום שעובר תרגישי יותר ויותר טוב. מאחלת לך התאוששות קלה ומהירה והמון המון המון בהצלחה בדרכך החדשה. אחנו פה בשבילך לאורך כל הדרך. חשוב לשתות הרבה. כוס וחצי לא מספיק. ומים חשוב מאוד מאוד מאוד לשתות!!! תרגישי טוב וסוף שבוע נעים רומי

zoei1

New member
המון תודה לך.....

קשה לי מאד לבלוע אפילו מים.... אבל אני משתדלת לשתות ולשתות שתהיה שבת שלום ומהנה

ורד *

New member
היי זואי שיהיה בהצלחה.

כל התיאורים שלך מוכרים, גם לי היו פצעים בגרון ובחלל הפה ולי רופא המשפחה החליט לתת אנטיביוטיקה, הכל עובר ובמהרה תתחילי להנות מתוצאות הניתוח שעברת. חשוב מאוד לשתות מים. אפילו להכריח את עצמך מפני שמים בימים הראשונים אחרי הניתוח ובתקופה זו של השנה כשהדירות מוסקות ויבשות לא יתנו לגוף שלך להתייבש. שוב בהצלחה. ורד.

לזואי,

קודם כל - בזל טוב ובהצלחה. מנסיוני: בימים הראשונים היה לי קשה מאד לשתות מיים, אבל תה היה קצת יותר קל, והכי קל - מרק צח. כדאי לנסות. תרגישי טוב, שלומית.

star22.

New member
היי, אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב

וברוכה השבה הביתה

למעלה