זהו מי בתמונה...

בר היפה

New member
זהו מי בתמונה...

נחשו... מי בתמונה
מרי קייט
או אשלי
נ.ב
תודה לכול אלה שעזרו לי בהכנות למבחן בלשון
תודה
באמת תודה
קיבלתי 98 וטעיתי במשהו אחד:
מהי לשון
לשון היא...(אתם יודעים..)
את-אתה
אני-אנחנו
הן-הם
אתן-אתם
פרש את המושג לון-(בזה באמת התקשיתי
הערות: תגובות: אין יפה מאוד-בר היית טובה מאוד ומקווה שתמשיכי. ציון:
98
ובאמת באמת
לכול מי שעזר לי. אז שיהיה לכול אלה שעזרו לי וגם לכם הרבה הצלחות כמוני במבחנים... אז ביי ולהתראות מחר בר היפה בשבילכם תמיד תהיה פצצה
עוד משהו אחד אחרון... בחטיבה שלי יש בחירות למועצת תלמידים. הכיתה שלנו מועמדת לבחור אחד מהתלמידות שבכיתה. הלוואי שאני אזכה או שחברה שלי דניאל
אז הכנתי כמה שירים לכבוד השילטון: "כשבר בשטח כולם במתח
" "כשבר בכיתה כולם בדממה" "בר לשילטון רעיון שגעון" אז מקווה שיבחרו בי המון כי אני כמעט הכי המקובלת
כי נורי מקובלת ואני הסגן שלה
אז בחרו בי מהפורום
עוד מעט אני
לארה"ב יש שם מסיבת חתונה של דודי ששמו: אייל והוא גר בארה"ב ואז אני הולכת לשם... טוב עד מתי שאלך ביי אני שולחת לכם הרבה הרבה
חמות...

לבר../images/Emo70.gif

באמת איפה התמונה...? חחח...כנראה שכחת אותה...לא נורא
ו... תראי יש כאלה שמתים לטוס לארה"ב, ואת כזה אומרת את זה כ"דרך אגב". "דרך אגב אני טסה היום לאר"ב כי דוד שלי מתחתן" חחח!!!!!! אני כנראה טסה לניו-יורק...

בר היפה

New member
תודה

שחכתי לשים את התמונה והנה התמונה: נסו להבדי בין התאומות מי זאת
מרי קייט
או אשלי
נ.ב
אני נוסעת לארצות הברית בתאריך: 12.11.02 עד 16.11.02 אני אתגעגע לכאן נורא

בר היפה

New member
יוא אני לא מאמינה../images/Emo70.gif

הרגע אבי נכנס לאחר שבול שלחתי לכם את המסר הוא נכנס עם כלוב של חיות ובתוכו כלבה חמודה עם 10 גורים קטנטנים
יוא אני אקרא לה... איך אני אקרא לה
תתנו לי עצות דחופות לכלבה שלי
רק רגע...אמרתי לי
לי זה שם יפה. טוב אז אבי אמר לי שהיא רק בת 3 וצריך ללמד אותה. הגורים מתוקים וכול כך קטנים עד שהם רועדים המסכנים........................... אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה
חבר´ה תגידו לי שזה לא חלום. טוב אולי אני מתלהבת...אבל זה לא הפעם הראשונה שיש לי כלבה או כלב. חוץ מזה יש לנו 6 שנים חתולה בבית. אז יש לנו את מיצי ה
ויש גם את לי ה
טוב מקווה שיתחברו ויתיידדו ושלי לא תנשך את מיצי כי היא נוראה יפה. מיצי: מיצי לבנה כשלג ויש לה נקודות קטנטנות חומות, בהתחלה רצינו לקרוא לה שלאג כי היא הייתה ממש קטנה ככה: ( ) ועכשיו היא ככה: ( ) (היא בהריון...) לי: לי בצבע חום חלש ובהיר עם שם לבן כמו הגורים שלה... בייי

motib4

New member
תתחדשי!!! כיף לך!

תמיד רציתי
...
אם יש בין הגורים בין- תקראי לו קראנץ´!

Alexis14

New member
חחח ../images/Emo113.gif

כשלידיד שלי היה כלב חדש כל החברים עשו עליו לחץ חברתי לקרוא לכלב פונץ´!

Alexis14

New member
מוטי, תחבר לאייסי!../images/Emo113.gif

וד"א- לי יש כלבה וקוראים לי ביבה

doosie

New member
גם לי יש כלבה...

קוראים לה זואי, ויש לי גם שישה חתולים: טייני, אושני, ג´ינג´ר, ג´ון-ג´ון, כושי וסושי.
+

למעלה