זהו! נמאס לי!!!!
(כנסו...)

Vintage Queen

New member
זהו! נמאס לי!!!!../images/Emo46.gif (כנסו...)

אני שונאת תשם של הסוסה שלי (מיסי!) אני פשוט לא יכולה איתו יותר ואני לא מפסיקה לחשוב על זה ואני לא מוצאת שם אחר לוכפת לךי שהיא כבר רגילה ושאני כבר רגילה זה לא מעניין אותי אז יאללה תתחילו להוציא שמות לסוסה הזאתי ----> שמות לא ארוכים מקוריים.... זה ממש יעזור לי! אני במצב אנוש כבר....

Vintage Queen

New member
קצת על האופי שלה אם זה יעזור...

היא קפיץ על 4 היא ממש אוהבת לרוץ (ואני אוהבת לתת לה לרוץ!) היא סוסה בובה מהסוסים האלו שלא צריך לקשור אותם באורווה והם באים אחרייך או נשארים לעמוד אם אומרים להם היא תחמנית קטנה ו..... אין לי הרבה מה להגיד היא נשמה!!!!!

Vintage Queen

New member
אה

והיא תיתן את עצמה תמיד תעשה כל מה שמבקשים ממנה לומשנה כמה זה כואב לה או קשה לה או לוידעת מה היא מאוד מרגישה תרוכב ואני אוהבת אותה הכי בעולם!

SHoooKoLaTa

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo142.gifהנה כמה../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif

שוקולטה (מעניין למה
) שוקולית שנטי אנג'ל (מלאך) קרמבו/ מילקי flower snowqueen וזיהו בינתיים, אני אחשוב על עוד..

SHoooKoLaTa

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo96.gifוהנה עוד שם../images/Emo96.gif../images/Emo185.gif

מג'יק

שמוות

גולדן סופה מרי ביוטי קסם מגי בלבל אלה השמות!!! וזכו טוב טוב
ת'אורה מלך הבראמבי

Vintage Queen

New member
רציתי את השם וונום

אבל אמרו לי שהוא נוראי... :/ אי אוהבת שמות מוזרים כמו אנוק למשל ANOK אבל כשיניב שמע תשם הזה הוא אמר לחי לחפור בור באדמה ולקבור תעצמי שם כדי שיהיה לי זמן לחשוב איזה שם מכוער זה פפפ ובכללל נאי אוהבת שמןות עם טון רע

Vintage Queen

New member
זה קיצ'י נורא

ולא נתאים לה היא נראית רעה כזאתי וונום! כמו ארס/רעל באנגלית

SHoooKoLaTa

New member
גם לדעתי וונום זה ש"וס..

אז מה הבעייה
למה את לא קוראת לה ככה

SHoooKoLaTa

New member
עוד 2 שמות..

טינקרבל פוקהונטס שילגיה סינדרלה אה, ואני ינסה לחשוב על שמות מוזרים פשוט המון שמות מהמאגר המוחי שלי הם לבנים בעיקר. אז זה מאד קשה לי! בעע

SHoooKoLaTa

New member
סתיוי דברי איתי באייסיקיו..

אולי יהיו לי עוד שמות אז אני ישר יודיע לך בלי כל הסיבוכים שאני יצטרך להיכנס לתפוז עד שהוא יעלה לי ועד שאני יכתוב והכל טוב??

SHoooKoLaTa

New member
עוד שמות+הקפצה

אני רק מנסה לעזור, עוד שמות: סורקה מונקו קליאופטרה יובנטוס

SHoooKoLaTa

New member
4 שמות בודדים ונוספים../images/Emo77.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

בוניטה מילאן מולאן מולאן רוז'

HORSE GIRL2

New member
הצעות................/images/Emo94.gif

אם לי תהיה סוסה אני בטוח אקרא לה קתרין. זה שם מהמם לדעתי! יש גם: ניקיטה (או ניקי) ארטמיס קארי באפי (כמו הארנבת שלי.......) וזהו נראה לי.........בהצלחה!

למעלה