זהו! נמאס לי!!!!
(כנסו...)

אה! מצאתי עוד שמות!

רוז רוזי מטיקה מטה מטיקה ומטה זה סוסה וסייחה מהחווה שלי... וזכרו טוב טוב
ת'אורה מלך הבראמבי

צדק8

New member
ממממ..

נורליס נורלס בל פלאשלייט מממ..אנוק זה מעולה לדעתי מממ.. רורי סולינקה זאתי( יש לי קטע אם השם הזה..עזבי) טוב אני לא טובה בזה אז לוחשוןב..

שמות מאת פיצי

היילה, שוקניטה, פורטונה (סערה ברומנית), אוהז' (סערה בצרפתית) בלינדה (יפה)

Vintage Queen

New member
אהבתי נורא

יוניק... ועל וונום אני גם משוגעת כיזה מתאים לה---> אז נראה כבר מחר

מממ

צ'יקיטיטה זה מיוחד לדעתי לא קשור לקטנטנות... רולי פיקה עדן פרינסס(נסיכה) ולא יודעת עוד..

avisarpt

New member
או קי ../images/Emo123.gif

אניִטה - anita סוסה מהחווה שלנו גלית חגית עלית שרונה/שרון בנג'י- סייחה שנולדה לפני חצי שנה ומכרו אותה
צפע אפילו שזה שם של בן. דפי. מולי, מומינימא (טוב נסחפתי) שילגיה עדי מיצי חדית חגית. יש באתר סוס )www.soos.co.il( תלחצי קישרים על "אתר סוסים לרוכבים צעירים ולסתם רוכבים" ויש שם קטגוריה שמות לסוסים תחפשי ואל תתיאשי בסוף יהיה לה שם בהצלחה!

שמות מבלגיה...

מסקוצ' שיפי פרל סוואג' sovag כותבים בצרפתית sauvage זה אומר פראי סורי suri כותבים souris משמעות:עכבר אולינקה קלין caline פאלומב palombe פנלופ peneloppe אני אחשוב על עוד כמה...

Sweet SuGaR

New member
סתיו הנה רשימה ענקית של שמות

אומנם באנגלית פאק יש המון! תהני
תלחצי פה פה או פה

אמממ יש איזה שם

וילאו.. שזה מהסדרה - אם מישו פה רואה - קשרי משפחה בערוץ 3.. ויש שם חווה ענקיתתתת שנמצאת בריו, וכשרק מראים את כל השטחים הירוקים שיש שם והסוסים המדהימים.....וואי וואי זה כל כך עושה חשק להיות שם.. ובקיצור יש סוס אחד שהוא ממש פראי וקוראים לו - וילאו שזה גם כן משהו כזה בברזילאית.. וזייהו.. שם נחמד..

mkuzi

New member
הפירוש...../images/Emo6.gif ../images/Emo150.gif

הפירוש של השם וילאו בשפה שבה מדברים בסדרה הוא: פושע אז לא ניראה לי שזה שם שמתאים לשום חיה ובטח שלא לסוסה...

Vintage Queen

New member
החלטתי

ונום! היום ישבתי בשיעור עם רון יונתןו ושיר וחשבנו גם על אושן (אוקיינוס באנגלית!) לא שיש לזה משמעות מיוחדת סתם צליל מקורי אז חלק אמרו שזה יפה חלק לא ככה זה בחיים לא יילך אני אוהבת וונום תמיד רציתי שתהיה לי סוסה שקוראים לה ככה ומה לעשות יש לי טעם מוזר בשמות (תהרגו אותי!) בהתחלה בכלל רציתי לקרוא לה אנוק ANOK אז זה וונום VENOM עכשיו רק ננסה להתרגל!

mkuzi

New member
אדיר ויפייפה!!! ../images/Emo150.gif

ת'אמת הרבה שמות שהוצעו פה ניראו לי שמות יפים אבל VENOM!!!!!!! זה באמת ה-שם!!!! החלטה טובה ותהיי שלמה איתה!!!

למעלה