זהו! סופית! החלפתי רופא...

באבו

New member
זהו! סופית! החלפתי רופא...

אחרי תקופה ק-ש-ה שהייתי פרוטוקול עם רגליים ומחזור, שהייתי צריכה לאחר לעבודה 14 פעמים בשבוע (ובעקבות זה, שאלות של "קולגות" איך היתה סריקת המערכות??...), ואחרי בעסה רצינית מזה שאני לא מצליחה "לשלוט" בטיפולים שלי, כי הכל הוראות מגבוה, והשיחה עם האישיות הכי בכירה במהלך הטיפול היא האחות... (למרות שהרופא שקרא את הפרוטוקול שלי נחשב לטובים בארץ..., אבל בכל זאת, רופא שמטפל במטופלת דרך טבלת-זקיקים בלבד..) החלטתי שזהו!!! בהמלצתה החמה של איילת כחלכלת, עברתי רופא! המועד: יום ראשון הקרוב השעה: ערב (כבר לא עובדים) ההתרגשות בשמיים, התחלה חדשה, (שמעתי שגם הרופא חתיך
) גם התחושה שלקחתי את העניינים לידיים עזרה משהו .. זהו, קבלו עדכון ביום א´.
אני הולכת להיות בהריון עוד מעט.... באבו

באבו

New member
ד"ר בוצ´אן...

הייתי ברמת מרפא קודם (למעשה, אני עדיין - צריכה עוד לבטל תור ליום שלישי). שם, ברמת מרפא, "טיפל" בי ד"ר זיידמן, שהוא רופא מעולה!! אבל, השיטה שם ברמת מרפא לא כ"כ מתאימה לי. מי שלא יודעת: מגיעים בתחילת טיפול לפגישה עם הרופא, הוא נותן פרוטוקול טיפול. מעבירים את הפרוטוקול לאחות ומגיעים לבדיקות דם וזקיקים. את התוצאות נותנים לאחות. בצהריים, האחות מעבירה לרופא את תוצאות הבדיקות, והוא מוסר לה במשפט אחד איך להמשיך... בקיצור, כמו שאמרתי - פרוטוקול מהלך... אין אפשרות לגישה ישירה עם הרופא. (אגב, יש שם 4 רופאים מומחים שעובדים בסבב.. כלומר, הייתי צריכה להתאמץ כל כך כדי להגיע כל פעם לאותו אחד שקיבל אותי חודש קודם). אני רוצה להדגיש כי סגנון הטיפול הזה לא התאים לי, כי אני זו אני.. יכול להיות שיש בנות שמאד מתאים להם סוג הטיפול הזה, ושהן מאד מרוצות שם, אז, שחלילה.. אני לא אעשה "בעסה" לאף אחת.
ביי..

נהדר!

עשית בחירה מצוינת, ואני לא היחידה שחושבת עליו רק טוב. היתה לי הרגשה שמדובר בו לפי מה שכתבת קודם...
לכן שאלתי במי מדובר.

באבו יקרה

גם אני מנפגעות רמת מרפא וגם אני החלטתי סופית על פרישה. כל כך נמאס לי לקבל הנחיות מהאחיות בלי שום יכולת לברר או לשאול. השיטה שלהם עובדת נהדר כל עוד הטיפול מתנהל "לפי הספר". הבעיה היא שהגוף שלי לא קרא שום ספר ובכל אחד מחמשת מחזורי הטיפולים שלי שם קרה איזה שהוא שיבוש, וכמובן שדוקא אז לא היה עם מי לדבר ולהתייעץ. החלטתי לעבור באופן פרטי לפרופסור זיידמן שהוא אכן רופא נהדר. מאחלת לך בהצלחה אצל הרופא החדש ומקווה שתמשיכי אצלו למעקב הריון בקרוב. שירה

באבו

New member
יופי! ../images/Emo98.gif

אני שמחה שגם את קיבלת החלטה דומה לשלי, ראשית, בגלל שיהיה לך טוב יותר ושנית, זה גם אומר שאני לא "מפונקת"... כנראה שמשהו שם במערכת באמת לא עובד טוב.. אגב, הצוות עצמו ברמה אישית מאד מאד גבוהה והנחמדות שלהם מגיעה לשמיים, אבל, כנראה שזה לא מספיק.. טופלת אצל זיידמן גם ברמת מרפא?

בד"כ כן

השתדלתי לקבוע פגישות לזיידמן אבל כמו שאת בטח יודעת זה לא תמיד הצליח. אגב יש גם יתרון לשיטה : יש יתרון בזה שעל התיק שלך עוברים כמה רופאים ככה שאת מקבלת כמה חוות דעת ויש פחות סיכוי שהם פיספסו משהו.כשהולכים לרופא אחד אז נצמדים להמלצות שלו ולפעמים כדאי לשמוע דעות נוספות.

עידית ד

New member
זה נכון, אבל...

אני העדפתי להיצמד לדעה אחת, מרוב דעות כבר התחלתי להתבלבל להזכירך שאחד מהם שאל אותי למה חברו הגדיל לי את המינון ושאל "למה? לא מספיק זקיק אחד? 10 זקיקים זה טוב?!" בכל מקרה רוב הפעמים את בקשר רק עם האחות, ולא תמיד זה מספק

רומי 007

New member
באבו יקרה

מצטרפת לשאלתה של סוכריה וגם רוצה לדעת מי הרופא הקודם. אם לא נעים לך לכתוב כאן תשלחי לי במייל.

מיכל ק-ש

New member
אנ´לא רוצה לפתוח הודעה חדשה ולכן

אני מתעלקת לבאבו על ההודעה. אז קודם כל: באבו, המון איחולי הצלחה עם המעבר לדר´ בוצ´ן. שמעתי עליו רק דברים טובים. עמית מטופלת שלו והיא בטח תגיב בהמשך. ועכשיו לשאלתי: אחרי שעוררתי פה אתמול את סערת הגופיף הצהוב, עשיתי היום בבוקר את בדיקת הדם. אני בערך שבוע אחרי ביוץ ובדיוק שבוע אחרי ההזרעה. התוצאות הן: פרוגסטרון=40.5, E2=610. אני אדבר עם הרופא רק מחר והייתי שמחה אם מישהי תוכל בינתיים לומר לי אם הערכים בגובה המצופה. זה נשמע לי בסדר גמור (גבוה פי 3 ממה שהיה לי בימים הראשונים של ההריון שנפל...). אבל בכל זאת, אם למישהי יש כעת גישה לספר הפריון ו/או יודעת את הנתונים, אני אשמח לשמוע. תודה. מיכל

באבו

New member
תתעלקי חופשי... ../images/Emo60.gif

למה שלא תשאלי את השאלה באתר של הורים (אגב, הוא חזר לפעול, וכנראה שעכשיו הם יקפידו לענות צ´יק צ´ק כדי להחזיר את הקהל) או באתר של פרופ´ זיידמן, ששם הוא עונה מ-ה-ר!! אגב, קרה כמה פעמים שנכנסתי לפרופ´ זיידמן והוא בדיוק ישב עם המחשב שלו (לפ-טופ) וענה על תשובות בפורום... מבט אלי, ומבט למחשב... לי אין שמץ מה המספרים האלה אומרים..אבל, יש שם 5, וזה נגד עין הרע
, אז זה בטוח משהו טוב! בהצלחה...

מיכל ק-ש

New member
כאן אני מקבלת את התשובות הכי מהירות

והן ברוב המוחץ של המיקרים גם מהימנות. שימי לב באיזו מהירות הגיעה התשובה מעמית. חבל שאשאל את פרופ´ זיידמן, כי מחר אני אדבר בבוקר עם הרופא שלי. הוא אמנם באמת עונה די במהירות (יותר מבוצ´ן דרך אגב), אבל עדיף שאני אפנה מקום וזמן לשאלות דחופות יותר של בחורות יותר לחוצות ממני (אם בכלל קיים דבר כזה
).

מיכל ק-ש

New member
אני די גרועה בדברים הטכניים האלו,

אבל אני מנסה. אם לא הצליח לי, אלופות המחשבים בטח יעשו ת´עבודה ואם לא -תכנסי לוואלה לרשימת הפורומים של המומחים ומשם למומחה פריון.

gilal

New member
ד"ר בוצ´ון

היכן ד"ר בוצ´ון עובד? מהי הכתובת אי-מייל של ד"ר זיידמן? ביי גילה

עמית@

New member
עמית מגיבה, מיכל אלה נתונים טובים

הפרוגסטרון לשלב הלוטאלי נע בין 10.62 ל81.29 (ערכי מכבי) ופרוגסטרון בטרימסטר 1 הוא 35.68 עד 286.2 (העתקתי מטופס של בדיקה של מכבי) ז"א שביוץ יפה ופרוג´ מספיק יש בטוח, ואולי יש גם הריון (לא ניתן לדעת לפי הפרוג´ אבל אי אפשר לשלול) הלוואי! ובוצ´ן מאוד מומלץ וגם נאה

למעלה