זהו! סופית! החלפתי רופא...

עמית@

New member
הכה את המומחה.. שלב לוטאלי:

121-719 זה הקטע הבעייתי, הנורמות פה הם לנשים "נורמליות" דהיינו שהE2 שלהן לא נוסק ל12.000
אבל אין פה נתונים לגבי הריון, הבנתי שאז זה פחות משמעותי (נתוני האסטרדיול)

לא מדהים, האמת ../images/Emo4.gif

אתמול ה-E2 היה 464 והפרוגסטרון 1.06 . הרופא שלי אמר לי לבוא אליו היום ל-US, וכנראה מחר ההזרעה. היום בבוקר החום שלי עלה, כך שיכול להיות שפיספסנו... אני לא יודעת, כי ידוע שחום הוא לא מאוד אמין, וכי כאבי הביוץ התחילו רק עכשיו (אחה"צ). אני מניחה שאחרי הUS בערב אני אדע יותר.

עמית@

New member
סוכרייה, מקווה שלא פיספסת, ומקווה

לפגוש אותך היום ליד הדלת, מתי את שם?

סיגל 01

New member
באבו, אני מכירה את שיטת הטיפול הזו

העובדה שגם לי כמעט ולא הייתה גישה לרופא, ושאלות ששאלתי את המזכירה, לא היו ממש תואמות את הידע "הרפואי שלה". החלטתי באיזשהו שלב שאני לא בנויה לזה, החלטנו שכמה שזה יעלה, זה בסדר, נחסוך בדברים אחרים, והלכנו לרופא פרטי. אני מטופלת באופן פרטי היום אצל רופא מדהים- דר´ אקשטיין. הוא בן אדם מקסים, סבלני ולבבי. הוא מטפל בבעיות פריון כבר המון שנים עם הרבה סיפורים מרגשים של מטופלות. אני לא אוכל לספר על הצלחה שלי כרגע, מאחר ובגלל הדקאפפטיל היה לי איחור של חודש וחצי. אך הטיפול הבא קרוב מאד. שמעתי על דר´ בוצ´ן המון דברים טובים (את במכבי? איפה הוא יקבל אותך?). המון הצלחה, אני בטוחה שלא תתאכזבי ממנו.

חברה שלי היתה מטופלת אצלו

לפני 15 שנים... הוא באמת אדם מקסים (עובד כאן בביה"ח), הוא גם ממש מעולה בהיפנוזה והרפיה. אני מאחלת לך מכל הלב שתצליחי איתו...

באבו

New member
מה לפני 15 שנים??!!! ../images/Emo9.gif

אמרו לי שהוא חתיך וצעיר..
סתם, סתם.. להיפך, זה אומר שיש לו יותר נסיון.. וכן - אמרו לי באמת שאחד המעלות שלו זה שהוא "קולט" בנוסף למצב הפיזי שלך, גם את המצב הנפשי שלך.. תודה על האיחולים

סיגל 01

New member
באבו, ההודעה הייתה מופנית אלי.

ה 15 שנה וכו וכו, זה לגבי הרופא שלי, לא שלך.

באבו

New member
אה, סליחה!! ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

אז מה זה אומר? שהרופא שלי עדיין חתיך וצעיר?

סיגל 01

New member
אני הגעתי אליו דרך מישהי

שהוא טיפל בה לפני 19 שנה. יש לה היום ילד בן 18 חייל, שהגיע לעולם אחרי 6 שנות טיפולים בבי"ח, ואחרי כמה חודשים בהם נעזרה בו. הוא עובד באיכלוב עד כמה שידוע לי. הוא עזר לחברה שלך?

לצערי, לא ממש ../images/Emo4.gif אבל סוף טוב יש

היא פוליציסטית, הצליחה להיקלט כמה פעמים אבל לא להחזיק את ההריונות. הכל היה בהזרעות כי IVF היתה אז פרוצדורה יחסית חדשה ומפחידה. בסופו של דבר היא נכנסה להריון עם תאומים וסבלה מכאבי בטן נוראיים. אף אחד לא התייחס לזה, ורק בשבוע 10, כשההריון הנוסף שהיה מחוץ לרחם התפוצץ, היו צריכים לעשות לה גרידה ולהוציא לה חצוצרה. היא החליטה שהיא לא חוזרת לטיפולים ותוך שבועיים נסעה לברזיל ואימצה את הבן הגדול שלה (היום בן 13). יש לה עוד שתי בנות מאומצות (10 ו-7), והם משפחה מאוד מאושרת. היא עדיין מטופלת של אקשטיין באופן פרטי כגניקולוג, וזה מוכיח שהיא כן מחזיקה ממנו.

באבו

New member
כן, הוא במכבי !

אני שמחה שכולן שומעות דברים נהדרים עליו... זה מעודד!!! את יודעת, היה לי גם סיפור עם ר.מ. שנתן לי להחליט את ההחלטה.. בטיפול הקודם, התקשרתי לקבוע תור למחזור טיפול חדש, היא קבעה לי תור לעוד 20 שנה... הסברתי בעדינות (ובשקט..) למזכירה שאני לאי יכולה, ושזה ד-ח-ו-ף.. והיא שואלת אותי: "למה?"
נו.. מה אתן אומרות??? לחשתי לה בשקט בשקט, "כי אני במחזור!!!" בקיצור, היא קבעה לי תור לערב יום כיפורים, בשעה שדוקא היתה נוחה לי.. ושאלתי אותה אם הם עובדים באותו יום, והיא אמרה לי שכן... הלכתי בערב יוה"כ ... ו... הפלא ופלא.. ס-ג-ו-ר!! פיספסתי טיפול!!! לא מעצבן??? אני חייבת לציין שהבחורה היתה חדשה, וכנראה שהלחצתי אותה קצת בשיחה, אבל שאר הצוות שם ברמה די גבוהה. בקיצ´ כל כך התעצבנתי, אבל, מצד שני קצת נרגעתי, כי זה נתן לי הזדמנות לעשות הפסקה.
זה לא כל כך נעים לראות רמת מרפא סגור...
אני מקווה שאצל בוצ´ן לא יהיו סיפורים כאלה...

למעלה