זהו?

• פותח הנושא NiGa
  • פורסם בתאריך

NiGa

New member
זהו?

הפסקנו לריב ולרדת על בנות נוהגות ולא כותבים פה יותר?! חלש מאוד... אז יש לי רעיון לשרשור - למה אתם מתחפשים? לא סתם... יש כבר כמה? 15 שרשורים כאלה?... האמת שסתם משעמם לי, לא הלכתי לבי"ס כי לא היה לי כח (שמתם לב פעם איך השעון המעורר מפריע לכם לישון?! כל הזמן מצלצל!! ועוד לא תגידו בשעות סבירות! 7:00 בבוקר הוא מתחיל לעשות לי רעש!!) ואין לי מלעשות חוץ מלכתוב לפורום שלם שלא יענה לי... אבל אולי כדי בכל זאת לעורר פה התרגשות מסויימת אמממ לא יודע, אין רעיונות... ספרו בדיחה או משו. יאללה ביי

Darakan

New member
לק"שניקים הייתה מתכונת

בחיבור. נושאים מגעילים. שישרפו.

NiGa

New member
בלע אני צריך להשלים מבחן בחיבור...

בלעעעעעעעעעעעעעע

jimmybob

New member
אני רואה אני לא לבד

אני רואה אני לא היחידי מהכיתה שלא הלך היום לבי"ס ד"א יש לך מושג אם קרנית חילקה את הטרום מתכונת?

חולוני

New member
טוב, כדי לעורר את הפורום..

קבלו המלצה ל-2 שירים טובים - The Roots - Break You Off The Roots - You Got Me שני שירי היפ-הופ איכותיים... השיר הראשון הוא בהשתתפות Musiq - אחד מהאמנים המובילים בנאו-סול של פילדלפיה. והשיר השני, שכבר הפך לקלאסיקה (למי שיש יס - בטח תזהו אותו מהפרומו של "הבורגנים" ביס-פלוס) בהשתתפות הדיווה החדשה יחסית - Erykah Badu. וחוצמזה, תמיד אפשר לחזור לפרובוקציות הישנות והטובות כדי לעורר את הפורום - פריקים זה חרא, תתאבדו. נקבות תחזרו למטבח במקום לנהוג ולעשות פקקים בכביש. מטאל זה חרא. המועדון החדש שכל הזמן מפרסמים פה לא מעניין. PUNK IS DEAD SINCE 1979. קורט קוביין התאבד בצדק. טוב, זהו פחות או יותר.. אולי זה יעורר את הפורום.. :)

סבגבג

New member
דווקא כן.

הורדתי אותם. עדיין לא שמעתי, אבל הורדתי

^NB^

New member
חחחחחחחחחחחח

וצא מההיפ-הופ הזה זה מסריח

The WizardMan

New member
לא ...

יודעים מה ? בואו ננסה לעשות מיני סקר ... מי שאוהב היפ הופ שיצביע
מי שלא שיצביע

סבגבג

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|כן

ד.א ... חולוני סורי לא היה לי כוח לקרוא מעבר לפסקה הראשונה... חוצמזה שזה לא ממש סקר... אבל שיהיה

למעלה