זהירות -ארוך ומביך

זהירות -ארוך ומביך../images/Emo18.gif

אני משתתפת די קבועה כאן בפורום אבל כדי לשתף ולהתייעץ איתכן החלפתי כינוי. עשיתי את זה כי מה שאני הולכת לספר הוא , איך נאמר, די מביך אבל כבר קשה לי עם זה. אז ככה , יש לי בן מקסים בן כמעט שנתיים. אני עדיין מניקה, לא עובדת בינתיים. האיש שלי הוא האדם המושלם בעולם ובכלל החיים יפים. אז מה הבעיה? הבעיה מתחילה בזה שהאיש מאוד עודד אותי להניק. כמובן שלא היתה בעיה מבחינתי. ההנקה הלכה מעולה ועל החשיבות אין מה לדבר. התינוק ישן בלילה וקם בבוקר לינוק במיטה שלנו. הבעיה היא שגם האיש הצטרף אליו. כל אחד מצד אחר. אני יודעת שזה נשמע נורא אבל זה בדיוק מה שקורה אצלנו כמה בקרים בשבוע. הבעיה היא שהילד כבר מבין היטב ומדבר על זה עם הסביבה וכבר היו מצבים מביכים. הוא לא מעוניין לגמול את עצמו והאיש מעודד את המשך ההנקה כדי שיוכל גם הוא להנות. בזמן האחרון אני קצת נבוכה ודברנו על זה. האיש טוען שהריח והטעם של החלב מאוד מגרים אותו מינית והוא ממש נהנה אבל אם מפריע לי הוא יפסיק. אני מנסה להבין אותו וזה נכון שיחסי המין שלנו מעולים, לא יודעת אם בגלל הקטע של החלב, בעצם אף פעם לא היו כאלו. מצד שני הילדון גדל ומדבר על זה שגם אבא רוצה ציצי וכשאני מניקה בחברת אנשים הוא לפעמים קורה לאבא להצטרף. בקיצור מה אני עושה? תודה למי שהגיעה לכאן ותודה יותר גדולה למי שתוכל לעזור

בלינקה

New member
מה את עושה? מונעת את המבוכה.

אם מביך אותך רק שאנשים אחרים יודעים, תפסיקו את היניקה המשותפת ותעשו הפרדת כוחות. אם הסיטואציה עצמה מביכה אותך, תפסיקי אותה. אין שום סיבה שתרגישי לא נעים רק כי "לא נעים לך".

בלינקה צודקת

את צריכה להחליט מה מפריע לך, זה שאחרים יודעים
אז פשוט שילד לא יהיה עד יותר לכך ש"גם אבא יונק" (את זה בכל אופן נראה לי שעדיף להפסיק). אם מפריע לך עצם הפעילות של האיש, אז תגידי לו להפסיק. ואם שניהם מפריעים לך, תגמלי את שניהם (ואני לא אופתע אם לאבא יהיה קשה יותר להגמל...)

רות י

New member
את צודקת זה באמת מביך.

מפריע לי היניקה המשותפת בצוותא, זה לא לעניין. ביחוד אם בנך כבר בן כמעט שנתיים, מודע לנעשה סביבו, מתקשר ויכול "להלשין" לכל העולם ואשתו. הצעתי - אם לך זה לא מפריע, ואם גם לך זה נחמד מכל סיבה שלא תהייה (גם מינית), אז תמשיכו עם זה. שבעלך יינק לך מהציצי בפרטיות, במיטה, בלילה כשאף אחד לא רואה. נראה לי מאד לא בריא ולא מומלץ לנפשו הרכה של הבן שלכם שהוא יהיה עד לחוויה הזאת, כי בכל זאת זה בא ממקום מיני.

T noki

New member
אני בעד הפרדת כוחות בין היונקים...

לדעתי האישית כל אחד מותר לו לינוק, אם מבחינתך זה בסדר גמור ואם זה עושה רק טוב לחיי המין שלכם, אז אחלה. אני אישית לא הייתי מרגישה נוח לערב את היונק בן השנתיים במשהו שיש לו קונוטציה מינית מבחינתכם, למרות שכמובן מבחינתו זה שונה לחלוטין. שהיונק בן השנתיים יינק מתי שהוא רוצה, ושאבא שלו יסתפק בשעות בו יש לו רק את אמא לעצמו... לא בנוכחות הילד. בגיל הזה הוא כבר מבין וגם יכול לדבר על זה, ולגרום למבוכה לכם ולו. נראה לי שככה כולם יהיו מרוצים.

עמית@

New member
גבולות?

לא רק לילד, גם לאבא.. אם חלק מהסקס הוא יניקה וחלב וכדומה, אז אנא יתכבד בעלך וישאיר את זה בגבולות הסקס, ממש כפי שלא יתחיל לעשות איתך סקס ליד הילד. ברור לחלוטין שזה לא עניין תזונתי

lulyK

New member
מצטרפת למי שאמרה

שלתת לתינוק/פעוט בן כמעט שנתיים להיות נוכח בסיטואציה מינית, זה לא לעניין.

תודה על התגובות המהירות../images/Emo24.gif

כששלחתי את ההודעה התחרטתי אבל היה מאוחר מדי , אז תודה שלא הייתן ביקורתיות ושיפוטיות כלפיי. מכל העצות שלכן ברור שצריך לעשות הפרדה בין שניהם. זאת בעיה כי לילדון יש מיטה משלו שכמעט לא בשימוש והוא ישן בעיקר איתנו. שלא תבינו לא נכון, אנחנו לא עושים XXX בנוכחותו. ומה שקשה לי לוותר זה על הנינוחות והאינטימיות הזו של הבוקר ולא על איזשהו אקט מיני. מה שהכי קשה לי זה החשיפה. אני בטוחה שחלק מהמכרים שלנו בטוחים שאנחנו ממש סוטים ועם זה קשה לי מאוד.

בלינקה

New member
השאלה היא עד כמה הנינוחות והאינטימי

של הבוקר תיפגע אם רק אחד מהשניים יינק, והשני רק יחבק.

T noki

New member
אני לא רואה למה זה ענינם של המכרים

שלכם מה עושה לכם את זה במיטה. אז אולי הילד פלט משהו, ובכל זאת אם מעכשיו תפרידו כוחות, אז זה לא משפיע על הילד וזה לא ענינו של אף אחד.

מעיןבר

New member
נראה לי שאתם צריכים לדבר

אני חושבת שבעיית הגבולות היא עם הבעל. אין לי ספק שזו אינטימיות נעימה, אבל הוא חייב לדעת איך את מרגישה לגבי זה. אני מניחה שהוא איש בוגר וחכם שאם תדברי איתו גלויות יבין גם הוא שצריך להפסיק עם סיטואציית הבקר הזאת לעיני היונק הצעיר וליצור בקר אינטימי נטול הנקת אב. אולי יהיה לו קל יותר אם תבטיחי לא לגמול לגמרי אלא רק "להפריד כוחות"

הגרי3

New member
לפחות את יודעת שאת יכולה להניק טנדם

מצטרפת לדעת חברותי - להפריד בין היונקים.

niritcat

New member
הצחקת אותי....../images/Emo6.gif

לא, זה לא נשמע נורא. קצת מוזר, אבל לא נורא. כל הכבוד על הפתיחות!! בכנות, בינתיים, אם מה שמפריע לך זה התגובה של הסביבה, לדעתי עדיין אין לך מה לדאוג. אין אף אחד שיקח ברצינות ילד בן שנתיים שמזמין את אבא לינוק איתו. אבל, נשמע שלא רק זה מטריד אותך. בדקי עם עצמך מה הגבול מבחינתך. איך היית רוצה לראות את נושא ההנקה עם בעלך. את רוצה שבעלך יפסיק לגמרי, או שרק הטנדם מפריע לך? אחרי שתחליטי, את צריכה לדבר עם בעלך. בהחלט יש לך זכות לקבוע את החוקים ונשמע שבעלך פתוח ומודע לקושי שלך. בהצלחה לך,

dorlim

New member
כמו שאמרו קודמותיי - הפרדת כוחות

יעשה טוב לכוווווולם

דפנה מי

New member
אני אולי שונה בדעתי

אבל נראה לי שזה כבר לא גיל להניק את בן השנתיים-הוא יכול לדבר על הציצי שלך גם ללא קשר לבעל ונראה לי שהגעת לשלב שזה מביך אותך בכלל כי התינוק כבר הפך לילד וזה לא כ"כ מתאים... הבעל יכול להשתמש בציצי שלך באקט המיני או בהקשר מיני או בכלל בשביל הכיף של שניכם ולא בחלב שבתוכו ובטוח שהוא צריך לעשות את זה לא בנוכחות הילד ולעודד את ייצור החלב שלך כדי שיהיה בשבילו-בשביל הקימו את תנובה/טרה/יטבתה... או שיקבל תמ"ל. תסלחי לי אבל לי זה נראה מוזר והגיע הזמן לגמול את שניהם!

אושר23

New member
אני חייבת להגיב

זה נשמע לי ממש סוטה ואם תמשיכו ככה תעשו לילד שלכם נזק נפשי וגישה לא בריאה למין. אם הריח והטעם מגרים את בעלך מינית מה עוזר לו שהוא יונק בבוקר, הרי ליד הילד אי אפשר לעשות כלום נכון? אז שישמור את העניין ללילה שאז תוכלו לעשות משהו בנידון, אבל אני שוב אומרת כדאי שתפסיקו את זה ומהר!

עדכונים מהשטח../images/Emo124.gif

מכל התגובות שקבלתי בימים האחרונים גם בפורום וגם במסרים הפקתי המון. אז ככה-לקחתי לעצמי כמה ימים לחשוב על מה שקורה ועוד יומיים לשיחת "איך ממשיכים מכאן" עם האיש. לפני שאנחנו באמת עושים צעדים דרסטיים רציתי לשאול עוד כמה שאלות כי אני מעריכה את דעתכן:
לאלו שהילדון ישן אתם במיטה או בחדר-מה אתם עושים לצרכי אינטימיות? איפה , מתי, כמה מקווה שאני מספיק ברורה.
האם מה שתארתי אכן כל כך חריג? האם לכל זוג אין את הקיקים שלו? אולי אני טועה אבל נראה לי שלא כולם מיסיונרים תודה לכן ומצפה לתגובות

דפנה מי

New member
עדי לא ישנה איתנו

ולכן לא יודעת לענות לך על השאלה הראשונה. כשישנה בעריסה-זה היה בחודשים הראשונים ומקסימום היינו מאוד שקטים-אם בכלל יכולנו לעשות משהו. חוץ מזה-אם שניכם בבית במשך היום-תנצלו אז שעות שהוא ישן, אפילו לענייניכם בסלון או בכל חדר אחר-יכול גם לעשות ריגושים. לעניין החריגות והקינקיות-אני אישית די ביישנית ולא מתרצה מהר לקינקיות ולא חושבת שמה שאנחנו עושים חורג בכלל. אכן לא כולם מסיונרים ולכל זוג הפנטזיות וההגשמות שלו-אבל זה נעשה בחדרי חדרים (או במקום אחר) ולבד!!!! בטח לא עם שותף בן שנתיים שאח"כ הולך ומדבר על זה כי בשבילו זה משהו רגיל כמו לראות פינוקי בטלויזיה ולדבר על זה. ואני חוזרת על דבריי-ברגע שהילד מבין ומדבר על מה שהוא עושה (עניין ההנקה) בעיניי זה הזמן לגמול אותו, אלא אם את רוצה שזה ימשיך הלאה לביה"ס וזה בעיניי נראה מוזר שאמא מניקה ילד בגיל כזה. יש כאלה ורבות בפורום הנקה-אני אישית נגד!

אלינה12

New member
תשובות שלי

בתשובה לשאלה הראשונה,אם בועז במקרה נרדם במיטה שלנו,אנחנו מוציאים אותו מהחדר כשעושים את זה, או מחפשים מקום אחר. את בועז העברנו לחדר שלו בגיל 5 חודשים. הגדולה, יפעת נשארה איתנו יותר זמן, עד שבלילה התחילה לעמוד ולהסתכל עלינו. לא עשינו את זה אף פעם כשהיא נוכחת בחדר, כי אני זוכרת מהילדות שלי, שישנתי די הרבה זמן בחדר של ההורים (עד גיל שנתיים וחצי בערך) ולא יודעת איך, אבל אני ממש זוכרת שהורים שלי היו בודקים האם אני ישנה והעמדתי פנים שכן ובפועל לא, ושמעתי רעשים מוזרים ולא הבנתי אז מה זה אומר. אחר כך כשהתבגרתי, הבנתי. אז מנסיוני, ילד עלול לשמוע וזה לא כל כך נעים... לגבי חריג או לא, זה מה שאת חושבת, מה זה משנה מה אחרים חושבים? אם כיף לך, אז תעשי מה שבא לך. אם את לא שלמה עם עצמך, אז זה סיפור אחר. אני לא מערבבת את ההנקה וסקס. כשאני מניקה, הרבה פעמים בעלי מנסה להיצמד אליי, או סתם לחבק אותי ואני דוחה אותו, כי זה זמן איכות שלי ושל ילד נטו ואני רוצה להיות מרוכזת בו. וכשאני עם בעלי, אני אהיה רק איתו ולא עם מישהו אחר. אבל זו רק דעתי.

למעלה