זהירות הודעה ארוכה

marish

New member
זה אופנה חדשה

הרעיון הוא בעצם פילוסופיה יישומית, כלומר לעזור לאנשים לפתור דילמות קיומיות, למצוא משמעות לחיים וכו' באמצעות כלים מעולם הפילוסופיה: איתור כשלים לוגיים בחשיבה, ראיית הדברים מנק' מבט שונה, תשובות שפילוסופים שונים נתנו לבעיות שאת מתמודדת אתן. יצא לאחרונה ספר שלא קראתי אמנם, שנקרא "אפלטון במקום פרוזק" של לו מרינוף, שמדבר על זה (היתה כתבה ב"הארץ"). מה שבטוח - לא תהיה לו בעיה עם אינטלקטואליזציה... בארץ, שוב, לפי מה שקראתי, יש כאלה במרכז הארץ. לעניין החלפת המטפל לא יכולה לייעץ לך, אם את באמצע תהליך ואת רואה, אם לא שיפור אז לפחות תגובה מסוימת לטיפול, אז זה קצת חסר אחריות להגיד לך לעזוב, אבל אם לא רואים תוצאות - אולי באמת צריך לשנות גישה.

חתוליקה

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif

אני שמחה שהגעת לפורם! כי כאן תמיד אפשר לקבל תמיכה כשהאנשים הקרובים אלינו לא מבינים! (ואני אומרת את זה מניסיון)
לדעתי, צודקים אלו שאמרו לך כרגע לא לחשוב על כך יותר מידי אלא להתרכז בעצמך ובהחלמתך! כי אחרי הכל שאלת ילדים (כן\לא) היא לא מרכז העולם ורק הסביבה שלנו (בישראל) מתייחסת לזה כאילו זה כן! אז, תרגישי הכי טוב עם עצמך! בכל תחום!!!!!

MazeE

New member
מזדהה איתך...

למרות שלמרבה המזל איני סובלת מדיכאונות, אני מרגישה את אותן תחושות שתארת לגבי הבאת ילדים לעולם. לא ברור לי מהיכן זה נובע אצלי, כי אכן אנשים מצפים שמי שרע לו במצבו יחשוב שלכל אחד אחר יהיה רע במקום בו הוא נמצא. אותן תחושות גורמות גם לי פחד להתמודד עם הסביבה והתגובה שלה לשמע אותם דברים שאני "מזמרת",אך הפורום הזה לימד אותי בין השאר שאני לא לבד בתחושות האלה, ולא אנחנו לא עוף מוזר. ואולי אפילו הם המוזרים כי הם לא מצליחים לראות דבר שלנו נראה כה ברור. היי חזקה כי כפי שאת מבינה את באמת לא לבד, ותמיד יש לך אותנו
אי יודעת שזה לא משהו שיעבור לי, כי האמת שניסיתי להתמודד פעם עם ה"מוזרות" שחשבתי שיש לי וניסיתי להבין "מה בדיוק לא בסדר איתי?" וכמובן שלא מצאתי, אלא ההיפך הוא הנכון. ככל שחשבתי למה - כך התחזקתי בדעתי מדוע לא להביא ילדים. אני מקווה שנהיה חזקות, גם כשהחברה אינה ממש מאפשרת זאת. המון הצלחה וחיים טובים!

תודה לכולכן על קבלת הפנים החמה ../images/Emo9.gif

יום מקסים היום לא? גשום וקריר... אני מרגישה שאני בחוצלארץ...

daniela63

New member
את ממש מקסימה והזדהיתי

את ממש מקסימה והזדהיתי עם כל מילה שכתבת ואת בכלל לא מוזרה להביא ילד זה באמת שיא האגואיזם וזה כי כולם עושים ככה. אבל האמת היא שהדקות המאושרות בחייו יהיו ממש ספורות לעומת הכשלונות והמכשולים והעצב צער וכאב וכו' שעוד מחכים לו

למעלה