זהירות !! מוכרים לנו זבל ללא שום

אנטיאס

New member
זהירות !! מוכרים לנו זבל ללא שום

אחריות. קניתי בחודשיים האחרונות שני חכות בוס שמתפרקות לחלקים בשימוש רגיל. הזבל הזה שמוכרים לנו במחיר מלא חנויות לדייג . כשאני ניגשתי בפעם השניה לחנות חי בר בפתח תיקוה הסתכל עלי המוכר כאילו אני ירדתי מהשמים והחל להאשים אותי שאני לא מישתמש בסדר עם החכה. אפילו זיכוי להחלפה באחרת או אפילו זיכוי חלקי הוא לא היה מוכן לתת. רבותי אסור למכור שום דבר בישראל ללא אחריות של לפחות שנה על המוצר ואלו חוקים להגנת הצרכן. חנות שמסרבת לתת את המינימום של אחריות תמורת תיקון . אסור לה להיות קיימת ביכלל. הם לא מוכרים ברחוב והציוד עולה לנו הון עתק.

אנטיאס

New member
יש כן לקנות בחנויות ספורט כי הם

נותנים אחריות לחכות ולרולרים. ולאומת זאת חנויות דייג לא מכירות את המושג הזה שניקרא אחריות למוצרים שהם מוכרים.

paluta

New member
זול יוצא יקר !!!

אני פיתחתי יחסים עם מי שאני קונה אצלו ואני בשקט יכול לחזור אליו אם אכן הציוד היה תקול או לא תקין שכן חייבים להיות ישרים ומי שהציוד שלו נפגם עקב שימוש לא נכון יכול רק להאשים את עצמו ותמיד אבל תמיד דרשתי בכתב התחייבות מהמוכר (עד שהכרתי אותו כאדם הגון וישר) שיש אחריות - מי שלא נותן בכתב (כי מה שלא כתוב -לא חשוב) אני לא קונה אצלו!! בצפון ישנן מספר חנויות שאפשר לקנות מהן בעיניים עצומות !! אבל בטוח ישנן גם במרכז

אנטיאס

New member
לי אין בעיה להכיער חנויות הוגנות

כאלו שמוכנות לעמוד מאחורי המוצרים שלהם ולא שזורקים אותך במעשיות כאלו שאתה לא בסדר רק בכדי לא לתת לך אחריות על המוצר. אני מהחנות הזו חי בר מפתח תיקוה לעולם לא אקנה אפילו אם אהיה זקוק כאדם רעב.

אנטיאס

New member
ראיתי הרבה מודעות בעבר בפורום

שאומרות לאנשים לא לקנות בחנויות ספורט שום ציוד לדייג. על אף שחנויות אלו יש להם אבא ואמא למוצרים שהם מוכרים בניגוד לחנויות דייג שלא מכירות את הקונה אחרי ששילם עבור הציוד שלו. קנו בחנויות ספורט ודירשו שנה אחריות על כל מוצר והם נותנים.

אנטיאס

New member
רבותי אני מבקש לא להמליץ על שום

חנות כאן בפורום כי אנשים מעבדים הרבה כסף על המלצות חרטה של חנויות שלא שוות לרגע אחד התייחסות עליהם. ואם כבר עשיתם רשימה כזו של חנויות אז עדיף לעשות רשימת מומלצים ורשימת חנויות ברשימה שחורה שלפחות אנשים אחרים בפורום לא יפלו קורבן לסוחרים עלובים.

סרגוס

New member
כמה הודעות.......

כמה הודעות ורק בגלל החנויות..... אני לא מנהל הפורום אבל אני חושב שהוא גם היה מסכים איתי שלא צריך לכתוב כל כך הרבה הודעות על נושא אחד.

אנטיאס

New member
אני חושב שהנושא הזה מספיק חשוב

בכדי לבזבז עליו מקום ל-4 הודעות. ואני בטוח שיהיו אנשים שירצו לענות ולקבל עצות בעניין. אנכנו מבזבזים המון כסף על ציוד שהופך להיות כמו ציוד רחוב שאין לו אבא ואימא. והסוחרים מנצלים זאת בכדי למכור לנו זבל במחירים מופקעים.

joko7

New member
יא חביבי אינטיאס,אני רוצה לומר לך

תשמע,,אין סוחרים ישרים נקודה. הכל עניין של תחרות ביניהם ואיך ידפקו את הצרכן הקטן בגדול,סוחר ישר והגון לא יכול להיות סוחר,אולי יהיה גבאי בבית כנסת. לעניין המחיר:תתפלא אבל ימכרו לך גם קשת של מוצרים הרבה יותר יקרים מבוס ללא שום אחריות,זה המצב בארץ וצריכים לחיות איתו, דון קישוט במהדורה ישראלית אני מאמין שאינך רוצה להיות לכן תתנהג כמו כולם,אתה לא תנסע ללונדון רומא או פריס כל פעם כשתזדקק למעט קרסים ומצופים נכון??? מעט הפליא אותי ששברת שני בוסים גם אם הם באיכות ירודה תוך זמן קצר וזה הביא אותי לחשוב שאולי השימוש שלך יתכן שהוא אגרסיבי מדי,בסך הכל בוס זה דבר קצת עדין. תשמע ממני אחי,אין לך ברירה אז תשקיע פעם שלישית ותקנה בוס איכותי,שנן לעצמך את המשפט "מכל מלמדיי השכלתי" ותקבע פגישה עם חברים דייגים או עם חברים כאן בפורום שאני מאמין שישמחו לעזור לך ואולי תלמד דבר או שניים חדשים על השימוש בבוס,,,בכל מקרה בוס שעשוי מקרבון או קבלאר לא ישבר כל כך מהר,,,שבוע טוב שיהיה לך ולכולנו

אנטיאס

New member
דברים יפים אני מקבל בפורום והרבה

עידוד. תודה בכל אופן. מחיר שתי החכות ביחד מגיע לחכת קרבון שאתה ממליץ עליה. ומה נישארתי משתי החכות שקניתי ? רק מקום בפח האשפה לזרוק אותם.

zoharfi

New member
שאני אבין...

כשנשברה החכה הראשונה, קנית במחיר מלא את השנייה ? מאותו סוג ? איך היא נשברה ? איך היה הטיפול בך אחרי השבירה הראשונה ? אני קיבלתי המלצה מסרגוס על החנות הנ"ל וכשקניתי שם ארגנתי הנחה לחברי הפורום (אגב השתמשת בהנחה?). גם לי נשברה החכה אבל הוא תיקן לי ללא עלות... ראיתי את אותה חכה (שאני קניתי) בתוספת רולר ב - 250 ש"ח (לי עלתה 170 ש"ח ללא רולר) בחנות ספורט בצומת בילו כך שכנראה כולם מוכרים את אותה סחורה.

אנטיאס

New member
שילמתי פעמיים עבור 2 חכות זבל

האם זב נישמע לך סביר שהחנות מוכרת לך פעמיים את אותו סוג זבל של חכה ומנסה בפעם השלישית להציע לך לטענת החנות חכה שמכירה פי שתיים שהיא יותר טובה לטענתו. אך שוב מכירה ללא אחריות . כאילו אתה ברחוב .

אנטיאס

New member
ודרך אגב שב החברה של החקות הוא

LION פעמיים קיבלתי את אותה חכה ופעמיים היא נישברה, בפעם הראשונה היא התפרקה מלמטה כעיבדתי בסלעים כ-3 חלקים, נאלצתי לזרוק אותה . ובפעם השניה היא נישברה במרכז המוט המרכזי הראשי שלה. ולא פעם אחת ראיתי חקות בוס כאלו שנישברות כשמנסים להרים איתם דג של חצי קילו ואפילו פחות.

נשמע קצת מוזר כל הסיפור... ../images/Emo26.gif

חכות לא אמורות להישבר כלל וכלל אלא אם השימוש בהן אינו נכון או שבאמת מעמיסים עליהן משקל רב ביותר. יש לי חבר שהרים גם טרולוס של קילו וחצי על הבוס שלו (או על הבולונז ליתר דיוק) והיא לא נשברה ולא ניזוקה. העניין כאן הוא דרך השימוש בחכה. ייתכן וניסית לשחרר את הקרס מסלע בחוזקה רבה מדי ובכך שברת את החכה ? רשמת הכל על הרמאות של הסוחרים אבל לא כתבת תכל´ס מה גרם לחכה להישבר - חכות לא נשברות מעצמן. מה גם ש Lion הן חברה בעלת אחריות ושם, גם אם החכות שלהן ידועות כטובות למתחילים בעיקר.

סרגוס

New member
ידידי,

אני כבר קונה 6 שנים בחי בר (לשעבר כהן ובניו) ואף פעם לא הייתה לי בעיה עם החנות אפילו מתי שהחליפו את הבעלים אני לא אומר שזאת החנות הכי טובה אלה יכול להיות שפשוט החברה אשמה ביצירת המוצר ולא החנות, ובקשר לזה שהוא סירב לתת לך אחריות בזה אני כבר לא יכול להתווכח כי אני לא יודע בגלל מה נשברה החכה ומי אשם אז אני מאכל לך רק טוב ושלא תישבר לך עוד חכה!

סרגוס

New member
עוד משהו על החברה.

LION חברה מעוד טובה וזולה לי יש 2 חכות של החברה 6ו 3 מטר שה3 מטר אצלי כבר 7 שנים!!! אז בסך הכל החברה טובה ותאמין לי , לי כבר נישברו איזה 3 חכות חדשות אפילו החכה ב300 ש"ח יכולה להישבר אז קורה ולא נורא. וגם החברה לפי המחירים- מוכרת כל מטר של חכה ב10ש"ח .

אנטיאס

New member
אני רוצה לראות אותך בא עם מוצר

דפוק כבר פעם שניה והמוכר ממש משפיל אותך בפני הלקוחות שלו שכאילו אתה אשם וחלילה לא חכת הזבל שהוא מכר לך. הסיבה לשבר היתה בפעם הראשונה החכה פשוט התפרקה לבד כשאני אוחז אותה נישבר המיכסה התחתון בלי שום התראה מראש כל החכה היתפרקה לחלקים בידי ועיבדתי 3 חלקים שנפלו לים בין הסלעים. בפעם השניה החכה נישברה בזמן הנפה של החכה לכיוון הים , שום סלעים ושום דג לא היה עליה בזמן ההנפה המקל המרכזי נישבר לשניים. חכה בת שבועיים בסה"כ.

joko7

New member
הדהמת אותי עכשיו אינטיאס

יש לי בוס של LION מקארבון כבר 6-7 שנים והוא כבר עבר הרבה ערבי דייג קשים יותר וקשים פחות לא קרה לו כלום,הוא נשאר נאמן ויעיל עד לרגע כתיבת שורות אלו,LION זאת חברה יפנית והקארבון קצת יותר עמיד וחזק מהפיברגלאס,דרך אגב את החכה קניתי באותה חנות שאתה מדבר עליה, בזמנו קראו לה כהן ובניו והמוכר היה לא אחר מאשר חיים שידוע ומוכר לכל הדייגיש של פ"ת,,בכל מקרה לא ברור לי מדוע אתה קורא לבוס של LION זבל(בהנחה שקנית קארבון ולא פיברגלאס) וכמו שכבר ציינתי אני חושב שאתה מפעיל הרבה כח שלא לצורך בעת השימוש.

אנטיאס

New member
לא רשום על החכה איזה חומר זה

וחוץ מזה אין שום חכת בוס מתחת ל-300 שקל שהיא יפנית כל החכות מתחת ל100 שקל הם בטוח מסין ולא מיפאן אז כנראה שהחכות הישנות שלך היו עשויות ביפאן וכיום כל החכות הזולות הם מסין וזה לבד עושה את ההבדל.

joko7

New member
טוב אינטיאס,אבל לא בוכים על חלב

שנשפך, על ה LION שלי כתובים כל הפרטים,ארץ הייצור,כושר הנשיאה,סוג החומר שהוא מיוצר ממנו ועוד אי אלו פרטים שלא טרחתי כלל לתהות על קנקנם. תראה,אני ממש אוהב את העבודה עם הבוס במיוחד בים קצת גבוה בלילה,יש לי בנוסף שני רולרים,אני פותח אותם שם סבידה או קישקע על הקרסים שזה פתיון שלא משאיר לדג אפשרות לגנוב אלא רק לבלוע,מכניס את החכות לסטנדים(שני מקלות של אבו גארסיה באורך של חמש ועשרים)ואז אני ניגש לאהבה שלי: לבוס, קפצנים חיים על קרסים 5-6 שאלו קרסים נהדרים לסרגוסים גדולים,תאמין לי כמעט כל דג שנתקל עם הקפצן אינו חושב פעמיים,סרגוס של 300-400 גרם יכול להוציא לך את הנשמה במאבק להוציא אותו וחשוב שהבוס יהיה איכותי, עצתי לך אם אתה עובד בעיקר עם בוס אז אל תתפשר ותקנה לך אחד ממש טוב,תתפשר בכמות הפלאפל שאתה אוכל או בכמות הפעמים שאתה יוצא לבלות,אבל לא בבוס,,,תקנה אחד טוב ותיידע אותנו.

למעלה