זהירות !! מוכרים לנו זבל ללא שום

zoharfi

New member
היכן אתה דג ?

אני מבין שבלילה... יש תאורה בחוף בו אתה דג ? זו לא טעות – חכות רולר באורך 5.20 מטר? ומה זה הקפצנים ... זה הסרטנים הקטנים האלה השקופים ?

rondadon

New member
לא כולם אינטיאס...

אני לדוגמא קונה קבוע אצל מוטי סירונית על החוף של עכו... המחירים קצת גבוהים יותר (לא קריטי) אבל אתה יודע שיש למי לחזור... לדוגמא את הרולר שלי שעלה לי בסביבות ה 300 שקל הוא הבטיח לי והראה לי גם שהוא עכשיו מתקן כאלו....הוא עושה את כל הטיפול בחינם + עלות החלפים אם צריך...ככה שתמיד יש אימא ואבא...השאלה איך הם בתור הורים?

תיקון LION

כדאי להרגע למרות שזה מעצבן מאוד. חברי הקהילה מבינים את מצוקתך,אל כדאי להקשיב לנותני העצות: ראשית בדוק אולי אתה מבצע דברים אסורים עם בוס או כל חכה בניגוד לסדרי הגיון של דייגים וציודם ופשוט בלי מזיד אתה פוגע בחכות שלך. שבירת מכסה תחתית נובע ממכות חזקות על תחתית החכה כדי לסגור חכה... ראיתי כבר כאלו על ידי. בכל מקרה לא כדאי להכליל את כל הסוחרים או בעלי החנויות ,יש כמה מבינהם שהוגנים ביותר. ככלל בחיים לא הכל שחור או לבן,יש לפעמים בתחום האפור...צריך למצוא את דרך הבניים שתתאים לך. בקיצור אל תנסה להכנס בקיר...תסתכל על אצבעות כף ידך ותגלה שלא כולם אותו הגובה ,כך גם רוב האנשים בעולם. יש את ההוגנים והכנים יש פחות הוגנים ויש את הרמאים. אבל בשום פנים אל תכליל את כולם. לאחר השיעור הקצר בהלכות הסבלנות קצת עצות מעשיות: חנות מומלצת מבחינתי (וגם יבואן) אביב סחר=עזרא בת"א,הבעייה שעות הפתיחה 9:00 ועד 14:00 לא כולל שישי,אבלעזרא בחור הגון וישר,גם סוחר אבל לא ישגע אותך וידריך אותך ברכישת ציוד מתאים,השימוש הנכון בו וגם אחזקה נכונה שלו.(מסור לו ד"ש מדודי) ליאון מיובאת ארצה ע"י בכר אליהו מחולון. גש לשם ותשיג כמעט כל חלק לחכה שלך ובמחירים הוגנים לכל. שוחח עם ויקטור ,העובד בחנות (ומסור לו ד"ש מדודי) ובטוחני שיטפל בך ובחכתך בהוגנות. סבלנות משתלמת. אם לא תצליח , מזמין אותך ליצור איתי קשר ואני אדאג לתיקון חכתך... ברכות...

אנטיאס

New member
אחלה, תודה רבה! אני כבר קניתי בוס

חדש בחנות ספורט בפתח תיקוה שפשוט נתנה לי שנה אחריות על הבוס . זה כל מה שביבקשתי.שלא יקרה מצב שאני אההפך לאיזה פריאר של איזה חנות שרק מוציא מימני כסף מחכה לחכה ועוד רוצה להמשיך להוציא מימני כספים על חכות נוספות שאקנה מימנו מיבלי שיתן אחריות אפילו לא של יום אחד.אני לחנויות כאלו לא אכנס יותר, אעדיף ללכת לקנות דגים בסופר כשיש לך חנויות כאלו. בקשר למכות שנותנים בתחתית החכה אני לא חדש בעניינים ויודע שאת הבוס לעולם לא סוגרים בדפיקות אלא רק בסיבוס בין כל חלק לחלק ולא במכות על התחתית. זו לא היתה הבעיה של הבוס שלי שפשוט התפרק בזמן אחיזה רגילה ונורמלית.

joko7

New member
כן zoharfi במנדרין יש תאורה עד חצות

בנוסף יש לי תאורת חרום בעלת 2 מנורות פלורוסנטיות+פנס ראש+מאגלייט סטנדרטי. אין מקום לטעות החכות הטלסקופיות שלי מתוצרת אבו גארסיה הן באורך של 5.20 ריד מיי ליפס- חמשה מטרים ועשרים סנטימטר, בנושא הקפצנים אתה צודק חלקית,,אם תאיר בין הסלעים עם פנס בלילה תוכל להבחין בהם כיוון שהעיניים שלהם נוצצות.

zoharfi

New member
איפה זה מנדרין ? באזור המרכז ?

חוף סלעי ? שובר גלים ? תן קצת פירוט בבקשה. ותודה.

alonps

New member
../images/Emo110.gifמנדרין

מלון מנדרין נמצא באיזור הקאנטרי קלאס של צומת גלילות. אם אתה מגיע מפ"ת, בכביש 5 אתה פונה שמאלה (דרומה) בצומת גלילות לכיוון ת"א. ברמזור הראשון אתה פונה ימינה לכוון הים. בסוף העליה יש ירידה לכוון החוף. לא דגתי שם אף פעם. הבנתי מאחרים שמאד סלעי שם.

joko7

New member
מנדרין הוא חוף רחצה מוכרז

ליד מלון מנדרין שעל שמו הוא נקרא,זהו חוף מסודר עם תאורה ומדשאות,שירותים ומסעדה שממש קרובה למים ויש גם תאורה טובה. שובר גלים אין והחוף עצמו בנוי ממקטעים של קרקע חולית כאשר פה ושם יש סלעיה,חלקה צפופה וחלקה לא, החוף הזה אינו החוף הטוב ביותר לדייג ואני פוקד אותו רק מטעמי נוחות, באשר למיקום הוא נמצא בדיוק מול צומת גלילות צמוד לתל ברוך ובסמוך מאוד מאוד מאוד לנערות החביבות המכונות יצאניות בשפה תרבותית ונאורה, הכניסה למקום באור יום ולא בעונת הרחצה היא חינם,ובלילה חינם גם בעונת הרחצה.

צר לי ידידי

אבל לא נעים לשמוע האשמות גורפות שכאלו.. א. אני בטוח שאתה עובד אגרסיבי עם החכות .. ב. אני בטוח שלא בדקת מה שקנית ויתכן והיה סדק לאורך החוליה שנשברה .ג לא מאמין שלא מתקנים לך ורק שתדע שמחיר חוליה בבוס ליאון פיברגלס לר יקר במיוחד ואף חנות לא מוכנה להתלכלך בגין כמה שקלים בודדים .ד . אני לא מאמין שבחנות ספורט נתנו לך אחריות לשנה על החכה.. אלא עם כן אתה לא תשתמש בא.. ה. על כול חכה וגם על ליאון כתוב ממה היא מורכבת ומה היא מסוגלת .. ואיזה משקולות הנפה היא יכולה לעבוד.. החכות שמתפרקטות אצלך.. תבדור גם מה אתה עושה להם.. ואיך אתה מתחזק אותם.. נ.ב במחיר של שתי חכות בוס פיברגלס ליאון.. אתה לא קונה אפילו חצי חכת קרבון . היות ובוס לירון כיום זול בשוק בצורה משמעותית.. אתה לא חייב לקנות בחנות שלא נותנת לך יחס טוב.. אבל בין זה ובין להשמיץ השמצה גורפת.. הדרך עוד ארוכה... שיהיה לך דייג מוצלח

למעלה