זהירות!!!

הכשרון

New member
זהירות!!!

(מקווה שהמנהלים לא ימחקו את ההודעה) משיטוט גדול בפורום זה: עושה רושם שרוב המביעים את דעתם הם\הן או מסיונרים\מסיונריות או מאגודות להוצאה בשאלה שלא טעמו אף פעם כל טיפה ואפילו קטנה מהתורה החכמה שלנו (עובדה שעליה לא מתווכחים בכל העולם כן, גם הגויים, שבמקרה היותר גרוע מקנאים בנו (בפריז או באיטליה) שהיא שייכת לנו ובמקרה היותר טוב פתחו קהילת אוהדי יהודים בארה"ב) תנסו לשאול אותם מי חיבר את הספר שמירת הלשון? נראה אם הם יענו, כי אפילו כל מי שהיה בדת ויצא ממנה יודע והם ודאי לא ידעו כי הם פשוט נוצרים... נכון שיש הרבה מה לדבר ולשאול שאלות מאוד קשות ואף מציקות אך כולנו צריכים לדעת שעל כל שאלה, יפה ככל שתהיה, חכמה ככל שתהיה, יש עליה תשובה חכמה וטובה ומספקת!!! חבר'ה, יש לנו חיבור גדול מהתלמוד בחכמה? אפס!!! למה כל גדולי התלמוד לא חשבו להתרחק מיהדותם חוץ מבודדים שאפשר לספור אותם על כף יד אחת??? כי הם היו משוגעים??? מה הם לא היו נאורים??? בטח!!! כי להם לא היה שכל לפתח אינטרנט אה??? בטח הם חיו במקומות הרבה יותר אפופים עשן ממה שהרחובות שלנו מלאים, לכן השכל שלהם אולי נדפק, אה??? אולי הם היו הרבה יותר לחוצים לכן לא היה להם זמן לפתח את החשיבה שלהם כמונו אה??? רבי שמעון בר יוחאי שכתב את הזוהר בטח הוא היה טיפש! אה? כל כך הרבה דברים שהמדע שובר את הראש עליהם, כבר נכתבו על ידי רבי שמעון בר יוחאי בזוהר, ורק עכשיו המדע מגלה אותם, זה גם בפוקס יצא לו? אולי... הרמב"ם, בניגוד למה שכמה ניסו לטעון, הוא היה חכם גדול כפי שמוכח מספריו הרבים שכתב שהגדול והמוכיח לנו ומאוד נותן מענה לפורום זה הוא "מורה נבוכים" בואו נראה את אלו שזילזלו בחכמתו מוציאים לאור דף אחד שיהיה דומה לכל חיבוריו הגדולים... כנראה שרבי יוסף קארו אולי מצא את כל חיבורו - ה"שולחן ערוך" במרתפי הוותיקן או אולי הוא העתיק את זה מהברית החדשה והמסריחה? או שמא הסבות והסבתות שלנו שמסרו את נפשם על קידוש השם והעיקר שלא יזוזו ממצוה אחת שבתורה, זה בטח היה שגעון זמני? (של מאות שנים) כנראה שהמסיונרים שמקבלים הון מהמיסיון בשביל לכתוב בפורום שלנו, וכן כל המוציאים בשאלה למיניהם יאמרו לנו שהכותל זה רק איזה דבר שנבנה לצורך אחיזת עיניים בשביל לנסות להוכיח לנו שהנביאים הם נכונים... או אולי בנו אותו היסטוריונים גויים שמספרים על חורבן בית המקדש כדי שיוכלו למכור את ספרי ההסטוריה שלהם.... איזה מסכנים כל היהודים ואף רבבות הגויים שבאים לכותל ומאמינים באיזה אתר שהוא כנראה בכלל איזה בנין ישן שהתלבשו עליו יהודים והחליטו ששם היתה איזה אגדה מהלכת??? אולי בכלל כל ספר התורה שלנו הוא קונספירציה אחת גדולה שנכתבה סך הכל לפני עשרים או שלושים שנה על ידי זומבים שמנסים לעבוד עלינו בעיניים ולהוליך אותנו שולל אחרי כל מיני דברים תמימים והם קראו להם מצוות לראות איך אנחנו הולכים בתמימות אחריהם??? איזה פנאטיים כל אלה שהולכים שולל אחרי כל הדברים שכתובים בכל הספרים הקדושים אה??? אוחחח הם ממש מסכנים היהודונים האלה אה??? איזו אהבה עיוורת אה? איזה פראיירים הם היו??? שיבואו אלינו ואנחנו נלמד אותם מה זה בנאדם חכם!!! לא הגיע הזמן שנתחיל באמת לחשוב??? ובחכמה???... מי שרוצה עזרה בנידון יכול לפנות אליי במסר.
 
תמלול של הרצאה של אמנון יצחק

התגעגעתי... לא אטרח לתקן את כל הטעויות, רק את אחת הנפוצות, הזהר, לא נכתב על ידי רבי שמעון בר יוחאי זכותו תגן עליך. אה???
 

הכשרון

New member
אל תסגירי את הבורות שלך...

לפני שכותבים על טעויות צריך לבדוק אם לא טועים! אז עכשיו תדעי שהוא (רשב"י) כתב את הזוהר ובבקשה התנצלות על ההודעה הלא נכונה שכתבת! בקשר להרצאה של אמנון יצחק אז זהו זה שממש לא! בכלל לא! כי כתבתי את זה עכשיו מהרהורי ליבי! וגם אם זה דומה להרצאה שלו אז זה אומר שהוא חכם ו....כשרוני!!!
 

הברזתי

New member
אם תבטיח לי שתבוא בגישה אובייקטיבית

אפנה אותך למקורות מחקריים, המבוססים על הגיון צרוף, המעידים על הנ`ל.
 
אתה בחור מוכשר

כבר קלטתי. כך קוראים לך. אני אכן מבולבלת, קשות, בגלל אנשים כמוך. איך לעזאזאל אני אמורה שלא, כשצצים לי מול עיני ליצנים שמתיימרים לייצג את הדת ולאמר לי ככהניה, את טועה, בעודם מנפנפים בטעויות בסיסיות באינטלגנציה, המעידות כי מעולם לא חקרו או שאלו, אלא נשארו עם אותה פיסת מידע שהגננת שולה ספקה להם בקדם חובה. אתה הרי כשרון מולד, לך חקור ושאל, הפוך בה והפוך בה ותלמד כמה דברים שיפתיעו אותך גם כן...
 
"כפה עליהם הר כגיגית" "נעשה ונשמע"

כנס, יש מקום לעוד הרבה אנוסים. יום אחד תסור מלכות הרשע ובא לאחות של ציון גואל.
 

answers2

New member
אודה ואתוודה

אני לא מצליח להבין אנשים כמוך. בלי קשר לשאלה אם רשב"י כתב את הזוהר או לא (כנראה שלא), האם אתה באמת מצפה שמישהיא כמו מבובולונת , שהיגיעה למסקנה ההפוכה, תשנה את דעתה ותתנצל רק בגלל שאיזה "כישרון " אחד כתב בפורום נידח "אז עכשיו תדעי שהוא (רשב"י) כתב את הזוהר"? מה לעזאזל עובר לכם בראש?
 

הכשרון

New member
יפה מאוד, שאלה יפה!

מה שכתבתי היא סה"כ נקודה למחשבה, אם אתה תוהה בדברים אלו ודאי שגם עליך זה הולך להשפיע וחומיזה דע לך שיש הרבה שקונים את הלוקשים שאומרים שכל חכמי היהדות היו לידם טיפשים והם נמנים על כותבי הפורום, אז באותה נשימה יקראו גם את הדברים שכתבתי!!! אין ספק לאור התגובות במסרים הרבים שנשלחו לי, כבקשות לעזרה ע"י אנשים שבאמת רוצים לדעת, שהדברים מאוד תופסים! צר לי לידע אותך שיש דברים שעובדים! כן, גם באינטרנט!
 

answers2

New member
אף אחד לא פנה אליך

חדל קשקשת ברשת. אין לך מילואים לעשות בסיירת מטכ"ל?
 

הכשרון

New member
אני גאה בזה שאני שחצן!!!

כי בעצם אם לא להאמין בתורה, למה אסור להיות שחצן??? אולי אמרו לכם את זה בכנסיה שלכם? או שמא במנזר שלכם? או אולי באגודת הלל שלכם? תחשוב על זה!
 

הברזתי

New member
פלצן.

על אנושיות שמעת? מח שטוף עיוותים, פרי ביאושים של חינוך אווילי. איכס.
 

הכשרון

New member
נכון באמת התחנכתי בחינוך חילוני כל הכבוד!

אז, עד ששירתתי בסיירת מטכ"ל באמת קיבלתי חינוך דפוק! אבל, אל תדאג מאז שפרשתי מהיחידה המובחרת ידעתי לחפש את המקום שאתה ושכמותך ברחתם משם!
 

ההגיון1

New member
ל"כישרון"

בקיצור אתה מעיד על עצמך שמה שמה שאני הספקתי לשכוח אתה עוד לא למדת בקיצור תתחיל לדבר לענין ונתייחס אליך
 
אני לא מבין תמנהלת פה למה היא

משאירה תפורום פתוח.. הכישרון זה רוח רעה בדמות רוח טובה . אם מישו שומע אותי ויש לו מחשב אז נפתח פורום סגור
 

הכשרון

New member
כי המנהלת פה היא אחלה בחורה

שלא רוקדת לפי צלילי החליל שלך! היא אובייקטיבית! לא כמוך!
 
למעלה