זהר ארגוב

זהר ארגוב ../images/Emo142.gif

בתחילת החודש הקודם, מעריציו של הזמר, סליחה, של המלך
, ציינו 16 שנים למותו. אז מה אתם אומרים על זהר תושב שיכון-המזרח, שמצד אחד - הביא המון כבוד לעיר שלנו, שר מ-ד-ה-י-ם, הביא לגיטימציה למוזיקה המזרחית בתקשורת - ומצד שני, התעסק בסמים, הטריד מינית ובסוף התאבד. ו- האם לדעתך העירייה הייתה צריכה לקרוא רחוב בשיכון המזרח על שמו?
על כולנו ושבת שלום!

Baba Roy

New member
זוהר היה אגדה שלא תהיה כמוה

בטח שהערייה צריכה לקרוא רחוב על שמו.. זוהר היה אגדה אין כמו זוהר... מלך המוזיקה המזרחית לא היה זמר כמוהו ולא יהיה בחיים

חןשסק

New member
נכון. רק המלך../images/Emo42.gif

דויד הוא מלך אמיתי!! ובאמת, אם יש דמות בתנ"ך שאני מעריצה (
) זה את דויד.

Maorah

New member
אלויס?

לא עכשיו באמת.... זהר הוא באמת אחת הדמויות שעיצבו את המוסיקה בישראל... הוא בהחלט המלך בסגנון שלו ! רחוב על שמו נשמע לי כמו רעיון מצויין... נ.ב. ----- אבא שלי היה חבר טוב שלו עד שהו הידרדר... הוא אפילו שר בחתונה של ההורים שלי :)

cobainos

New member
לא.

נוו...הוא היה עבריין סמים וכל זה אני עצמי לא מתלהב מהשירה שלו ובכלל ממוזיקה מזרחית אני לא תופס אבל מחבב כמה שירים שלו... לדעתי סתם יאדירו אותו יותר מידי אם יקראו רחוב על שמו...מילא אם לא הייתה פרשיית הסמים אבל כן הייתה.

ברור שאלויס !!! מי עוד יכול להיות?

אני יכולה לחשוב על כמה סיבות למה לא לקרוא לרחוב על שמו . אבל בגלל סמים? נראה לך שכל אלו שיש על שמם רחוב נקיים מיזה? אני גם מעדיפה שמות מטומטמים של פירות או כלי נגינה על שמות של אנשים שכבר לא איתנו.

קיר קמט

New member
לא, המפקדת???

לא, לא מגיע לו רחוב על שמו. יש עוד כמה שמגיע להם רחוב יותר מהנרקומן הזה. חוץ מזה שהוא אחד המכוערים ביותר שראיתי מעולם - אנחנו רוצים לחנך את הילדים שלנו לעידוד הכיעור ?!

קיר קמט

New member
אלביס שולט

אני נורא אוהב את כל האולדיז, ואלביס מרגש רצח, אז אין מצב שהוא לא המלך

amickyaa

New member
../images/Emo98.gifעוד לא נולדתם../images/Emo66.gif../images/Emo41.gif

עוד לא נולדתם כשאני כבר שמעתי את זהר ארגוב
חבל"ז.....היינו משתוללים כמו משוגעים..........
זמנים טובים היו........
המלך
בדד........

Baba Roy

New member
אז מה אם הוא השתמש בסמים!??!?

כולכם מדברים שטויות באמא שלי, אז מה אם הבן אדם היה נרקומן והשתמש בסמים?! זה אומר שהוא היה בן אדם חרא?! בן אדם רע?! כולכם זוכרים רק דבר אחד, שהוא היה נרקומן וזה מה שיש לכולכם להגיד עליו להפך... זוהר היה איש טוב והכל הוכיחו זאת, הוא לא עשה רע ולא פגע באף אחד חוץ מעצמו... עובדה שהשירה שלו הפנטה עם שלם, וכולם אהבו אותו, כולם... אין, לא היה ולא יהיה כמוהו :)

קיר קמט

New member
כן, לא פגע באף אחד אחר

ומה עם אשתו שנאלצה לגדל ילד לבד ? ומה עם הבן שלו שרק רצה להבין איך אבא שלו הרגיש ונפל חזק לסם ? לא פגע באף אחד, בכלל לא... לא אמורים לעודד כאלו התנהגויות, מקומן לא בחברה. יתרה מזאת, ישנם אנשים שהשפיעו על חיינו הרבה יותר לטובה והם לא קיבלו רחוב על שמם (ואני לא מדבר על מאיר ניצן...)

Baba Roy

New member
אתה לא צודק!!!

לזוהר הייתה ילדות קשה מאוד, וכאשר גילו אותו והוא נחשף למדינה שלמה, וההצלחות שלו וכל הכסף שהוא הרוויח, זוהר התעשר במהירות מדהימה אנשים חארות התחברו אליו וניצלו אותו רק בגלל הכסף שלו, ואני לא מצדיק אותו על ההתחברות לסמים אבל אם תראה את הסרט זוהר, תבין בדיוק איך זה התגלגל... זה שאישתו נאלצה לגדל בן לבד, זה הכל בגלל הסמים.. והבן שלו? להפך.. הבן שלו היה צריך ללמוד מאביו.. ומה קרה בסוף? גם הוא נפל לסמים ואני אגיד לך משהו... גילי ארגוב היה יותר נרקומן מאבא שלו, הוא התחיל בגיל יותר מוקדם ועבר פעמיים מוות קליני.. לדעתי זוהר שווה הנצחה, וכל הרחובות של הפירות, ירקות, וכל הפלצנים הדוסים האלה שנותנים עליהם רחוב... אז על זוהר לא ייתנו.!?!? בושה וחרפה

קיר קמט

New member
הפלצנים הדוסים האלו

אתה מתכוון לרמב"ם ? שהוא בערך אחד מהאנשים הכי חכמים שאני מכיר ? באמת, סתם פלצן דוס. מי הוא לעומת גאון הדור ?! ילדות קשה היא לא תרוץ ולא סיבה ליפול לסם. הבן שלו היה צריך ללמוד מאביו - אבל לא הייתה לו דמות ייצוגית. גועל נפש.

למעלה