זהר ארגוב

Hii BiTcH

New member
לא לרדת על דוסים../images/Emo70.gif!|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

Baba Roy

New member
זו הייתה רק דוגמא...

זה הייתה רק דוגמא שנותנים שמות מטופשים בשיכון לרחובות כמו הרב קוק, הרב כדורי.. ובלה בלה וכל הקבוצות של פירות, ירקות, וכו'.. אז אי אפשר להקדיש רחוב ולו קטן, לזוהר?!

cobainos

New member
גנית,את דוסית?

סתם את לא יכולה כי לדוסים בד"כ אין מחשב אבל את דתייה או משהו?

Hii BiTcH

New member
בעיקרון אני די דתייה...

שמע...ניסיתי לא פעם לחזור בתשובה אבל שאתה בא ממשפחה חילונית זה קשה אחושרמוטה קשה.. כאילו לחזור בתשובה זה להדליק נרות כל שישי...קידוש..בית כנסת..לשמור שבת..ללכת עם חצאיות כאלה וזה..*האמ*בנים*האמ* זה לא צחוק.. ובטח ההודעה תבוא לי בסוף השירשור כי יש לי בעיה עם המחשב המעאפן הזה

קיר קמט

New member
לא ירדתי על דוסים

הפרזיטים אוכלי חינם האלו מבזים את עצמם מספיק גם בלעדיי. ובהודעה שלי לא ירדתי על שום דוס....

Baba Roy

New member
אתה צודק אבל כולם שפטו את זוהר בגלל

בגלל שהוא נפל לסמים תראה, המטרה שלי בכל הוויכוח הזה היא להבהיר לכל אלה שבנו לעצמם בראש תדמית רעה עליו בגלל הסמים לא כל נרקומן הוא בן אדם רע... מעצבן אותי שזוכרים רק את החרא שהיה בבן אדם... זוהר פגע אך ורק בעצמו בזה שהוא נפל לסמים ועצם זה שהוא פגע בעצמו, פגע באישתו, וילדיו.. וכו' ככה אני רואה את הדברים

actress

New member
בשביל מה הוא צריך רחוב ע"ש מה כל

זמר שימות יחליטו שצריך לקרוא לרחוב ע"ש ומתו דיי הרבה אומנים חלקם הגדירו כמלכים וחלקם לא... למשל ענבל פרלמוטר ז"ל יעל חן ז"ל דודו דותן ז"ל ועוד רבים ורבים אחרים... וסליחה על ההשוואות אבל בשביל מה לתת שם לרחוב ע"ש ועוד על מי

למעלה