אני שונא צרפתית אבל אני לא בכל זאת... לטייל במצריים או לטייל בירדן?
S shi1she New member 5/12/07 #24 מצריים!!!! אם רק הייתי יכולה... מצריים העתיקה, זה כל כך מעניין אותי.... בואו נפסיק אבל עם מקומות....חחחח שוקולד מריר או שוקולד חלב?
מצריים!!!! אם רק הייתי יכולה... מצריים העתיקה, זה כל כך מעניין אותי.... בואו נפסיק אבל עם מקומות....חחחח שוקולד מריר או שוקולד חלב?
Y yolm New member 6/12/07 #25 שוקולד חלב!! אך ורק שוקולד חלב!! יאללה פתחתם לי את התאבון! סופגניות או מצות?
R ringo rulz New member 6/12/07 #29 פורים עיד אל מילאד או עיד אל אדחה? (בהשפעת 3 החגים הבאים עלינו לטובה)
Y yolm New member 6/12/07 #30 אנלא חוגג את שניהם אבל אם בכל זאת:עיד אלמילאד אם לבקר במדינה עויינת, באיזו מן הבאות הייתם מבקרים: איראן או סעודיה או אפגניסטן או עיראק או לבנון או סוריה (והרשימה עוד ארוכה כמו שאתם יודעים...)
אנלא חוגג את שניהם אבל אם בכל זאת:עיד אלמילאד אם לבקר במדינה עויינת, באיזו מן הבאות הייתם מבקרים: איראן או סעודיה או אפגניסטן או עיראק או לבנון או סוריה (והרשימה עוד ארוכה כמו שאתם יודעים...)
S shi1she New member 6/12/07 #28 פורים!! איזו שאלה בכלל למה מישהו מעדיף את ראש השנה? פתחתי הודעה חדשה כי זה כבר היה פנימה מדי... כוכב נולד או נולד לרקוד?
פורים!! איזו שאלה בכלל למה מישהו מעדיף את ראש השנה? פתחתי הודעה חדשה כי זה כבר היה פנימה מדי... כוכב נולד או נולד לרקוד?
S shi1she New member 30/11/07 #7 שאלה.... אני יכולה לענות על משהו שכבר ענו עליו? ז"א בדוגמא שלך, אחרי שמשתמש ב' כתב - גלידה או המבורגר\ אני יכולה לענות תשובה אחרת לא' - ירושלים, ואז לכתוב משהו אחר- פסנתר או גיטרה?(סתם דוגמא...)
שאלה.... אני יכולה לענות על משהו שכבר ענו עליו? ז"א בדוגמא שלך, אחרי שמשתמש ב' כתב - גלידה או המבורגר\ אני יכולה לענות תשובה אחרת לא' - ירושלים, ואז לכתוב משהו אחר- פסנתר או גיטרה?(סתם דוגמא...)
S shi1she New member 6/12/07 #27 פורים!!! איזו שאלה בכלל! למה מישהו מעדיף את ראש השנה? פתחתי הודעה חדשה כי זה כבר היה פנימה מדי... כוכב נולד או נולד לרקוד?
פורים!!! איזו שאלה בכלל! למה מישהו מעדיף את ראש השנה? פתחתי הודעה חדשה כי זה כבר היה פנימה מדי... כוכב נולד או נולד לרקוד?