חחח זה תלוי אצלי הכל ספונטני אינלי שאלה "חכמה" כרגע
א אייללוש New member 18/11/06 #21 חחח זה תלוי אצלי הכל ספונטני../images/Emo6.gif אינלי שאלה "חכמה" כרגע
ה הדסי מתה על אגמי New member 18/11/06 #22 אגם עם תום אבני או יוני דותן?../images/Emo204.gif חחחח וזאת שאלה סופר חכמה מה אני אגיד לכם
E einatit4 New member 18/11/06 #24 ../images/Emo187.gifשכחתי את פטריונת שלי ושאלה אגם במושב או בעיר? תווווווום
ה הדסי מתה על אגמי New member 18/11/06 #25 מושב../images/Emo99.gif עינת או זיו עם תום ? חחחחחחחחחחחחחח אין לי מושג מאיפה השאלה צצה לי
E einatit4 New member 18/11/06 #27 ../images/Emo187.gifאני אני אני אני../images/Emo3.gif תווווווווום תום באילת או תום בקימרון ? [קימרון= האולם האזורי של מועצה אזורית בקעת בית שאן מועצה שולטת אני מתגעגעת ]
../images/Emo187.gifאני אני אני אני../images/Emo3.gif תווווווווום תום באילת או תום בקימרון ? [קימרון= האולם האזורי של מועצה אזורית בקעת בית שאן מועצה שולטת אני מתגעגעת ]
E einatit4 New member 19/11/06 #35 ../images/Emo187.gifהמשך מפה אגם צוחקת, ברור!!!! אגם בפרסומת מצולמות או אגם בפרסומות של תמונות?
א אייללוש New member 19/11/06 #37 אממ שניהם../images/Emo15.gifהסבר../images/Emo26.gif תמונות קל לי לשמור להסתכל וכו' פרסומות אני צריכה להקליט לצלם וזה אבל לפחות שומעם את הקול שלה אני מוסיפה תמונה אגמי עם חולצה ומיני או עם גופיה ומכנס
אממ שניהם../images/Emo15.gifהסבר../images/Emo26.gif תמונות קל לי לשמור להסתכל וכו' פרסומות אני צריכה להקליט לצלם וזה אבל לפחות שומעם את הקול שלה אני מוסיפה תמונה אגמי עם חולצה ומיני או עם גופיה ומכנס