זה או זה?D: נוכחים פה הרבה אנשים,ולכן צריך לפתוח משחק שיר אקוסטי או לייב רגיל כזה?D:
P PerfectSP New member 26/7/08 #1 זה או זה?D: ../images/Emo190.gif נוכחים פה הרבה אנשים,ולכן צריך לפתוח משחק שיר אקוסטי או לייב רגיל כזה?D:
זה או זה?D: ../images/Emo190.gif נוכחים פה הרבה אנשים,ולכן צריך לפתוח משחק שיר אקוסטי או לייב רגיל כזה?D:
S stuck in this life1 New member 26/7/08 #2 ../images/Emo80.gifלייבD: אבל תלוי...אם בנג' שר את זה אקוסטי אז עדיף תפוז או קלמנטינה?
P PoisonSnowFlake New member 26/7/08 #5 לייפסטיילס דאודורנט ספריי או ספידסטיק ? *מנסה לחשוב למה תמיד השאלות שלי הן הכי מטומטמות..*
S stuck in this life1 New member 27/7/08 #10 ../images/Emo80.gifאני לא מאמינה! דבר כזה קורה בפורום שלנו??XD יו התלפטיה שלי עם אנשים זה משו..XD
S stuck in this life1 New member 27/7/08 #9 ../images/Emo80.gifהחדשהP: למרות שאני מתגעגעת לישנה אבל היא כל שנייה נתקעת..והחדשה לא:]] אממממ..אימייל בגוגל או וואלה?XD [ממש אין לי מה לשאות..XD]
../images/Emo80.gifהחדשהP: למרות שאני מתגעגעת לישנה אבל היא כל שנייה נתקעת..והחדשה לא:]] אממממ..אימייל בגוגל או וואלה?XD [ממש אין לי מה לשאות..XD]
P PerfectSP New member 27/7/08 #11 יש אימייל בגוגל?XDDDDDDג ../images/Emo190.gif אה..וואלה? פייסבוק[ ] או מייספייס[ ]
P PoisonSnowFlake New member 27/7/08 #16 באבל טראבללללללללללל ../images/Emo99.gif באבלד סתם משעמם נייר טואלט- מולט או עלילי ?
S stuck in this life1 New member 28/7/08 #18 ../images/Emo80.gifמולט..?XD זה הזה עם הכלבלבים נכון?XD פיצה עם זיתים או תירס?
N NotFamous New member 28/7/08 #22 אני תמיד שוכחת שאסור ללחוץ אנטר במערכת הזו../images/Emo7.gif אמ.. שעון דיגיטלי או עם מחוגים?