מחוגים D: פרמור או אוונסנס ?
S stuck in this life1 New member 28/7/08 #25 ../images/Emo80.gifים../images/Emo3.gif יו כמה זמן לא הייתי שם.... צפון או דרום?
P PerfectSP New member 28/7/08 #28 אני מצטערת,אבל גיבסון^^ ../images/Emo190.gif ~כי קראתי שקנית אתמול פנדר~ ויש לי ניסיון עם שתיהןD: אפיפון או סקוויר?[אם כבר מדברים על פנדר וגיבסוןD:]
אני מצטערת,אבל גיבסון^^ ../images/Emo190.gif ~כי קראתי שקנית אתמול פנדר~ ויש לי ניסיון עם שתיהןD: אפיפון או סקוויר?[אם כבר מדברים על פנדר וגיבסוןD:]
S stuck in this life1 New member 29/7/08 #32 ../images/Emo80.gifעכשיו בא לי קצבי../images/Emo3.gif אממ..יו אין לי מה לשאולXD בריטני או ג"ש?XD
P PoisonSnowFlake New member 29/7/08 #33 שאלה אכזרית ../images/Emo7.gif בריטני . סתם, GC בריטני . לא .. GC @#$% ג"ש זהו . [בא לי לבכות] המ .. אייפוד או אייפון ?
שאלה אכזרית ../images/Emo7.gif בריטני . סתם, GC בריטני . לא .. GC @#$% ג"ש זהו . [בא לי לבכות] המ .. אייפוד או אייפון ?
S stuck in this life1 New member 30/7/08 #39 ../images/Emo80.gifמה אני אמורה לזכור??XDDD את יודעת שהזיכרון שלי לא משוXD את מתכוונת לכל הריבים שלנו בפורום מי שווה יותר??XDD
../images/Emo80.gifמה אני אמורה לזכור??XDDD את יודעת שהזיכרון שלי לא משוXD את מתכוונת לכל הריבים שלנו בפורום מי שווה יותר??XDD
P PerfectSP New member 29/7/08 #35 אפיפון זה החברת בית של גיבסון, ../images/Emo190.gif וסקוויר זה החברת בית של פנדרD: אפיפון בהחלט בחירה טובה כי סקוויר לא משהו><
אפיפון זה החברת בית של גיבסון, ../images/Emo190.gif וסקוויר זה החברת בית של פנדרD: אפיפון בהחלט בחירה טובה כי סקוויר לא משהו><
P PerfectSP New member 28/7/08 #17 איכס,ואח"כ מעזה לרשום לי על בוב ספוג!../images/Emo2.gif../images/Emo190.gif
P PoisonSnowFlake New member 29/7/08 #37 ../images/Emo89.gifמיישרת../images/Emo89.gif מסטיק, כי אין לי מושג מה זה השני פאריס הילטון או ניקול ריצ'י ?
../images/Emo89.gifמיישרת../images/Emo89.gif מסטיק, כי אין לי מושג מה זה השני פאריס הילטון או ניקול ריצ'י ?
P PerfectSP New member 29/7/08 #38 פאריסD: ../images/Emo190.gif התכוונתי טיקטקXD אה.. ערוץ האופנה או ערוץ אי?D: [לא אשמתי שאתמול לא היה מה לראות וראיתי ערוץ אי ]
פאריסD: ../images/Emo190.gif התכוונתי טיקטקXD אה.. ערוץ האופנה או ערוץ אי?D: [לא אשמתי שאתמול לא היה מה לראות וראיתי ערוץ אי ]
S stuck in this life1 New member 30/7/08 #40 ../images/Emo80.gifברור שאיDDD: כל הזמן מראים שם את בנג' וג'ואלXDD בערוץ האופנה לא נראה לי שנמצא אותם.... ויווו פאריס על ניקול?!?! על ניקול כבר התגברתי..כאילו היא חמודה..אבל על פאריס עוד לא..לדעתי היא עדיין פקאצה מפגרת ואין לי מושג מה בנג'י מצא בה טוב די לחפור! level 27 או DCMA?? D:
../images/Emo80.gifברור שאיDDD: כל הזמן מראים שם את בנג' וג'ואלXDD בערוץ האופנה לא נראה לי שנמצא אותם.... ויווו פאריס על ניקול?!?! על ניקול כבר התגברתי..כאילו היא חמודה..אבל על פאריס עוד לא..לדעתי היא עדיין פקאצה מפגרת ואין לי מושג מה בנג'י מצא בה טוב די לחפור! level 27 או DCMA?? D: