זה או זה? כלב או חתול?
S StayAwake New member 6/9/10 #3 קשה... אנגליה ../images/Emo10.gif ללמוד עד מאוחר (5 ככה ) ולא לקבל שיעורים בכלל או ללמוד עד 12 ולקבל מלא שיעורים?
קשה... אנגליה ../images/Emo10.gif ללמוד עד מאוחר (5 ככה ) ולא לקבל שיעורים בכלל או ללמוד עד 12 ולקבל מלא שיעורים?
A AdiA12 New member 6/9/10 #4 ללמוד עד מאוחר בלי שיעורים ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif צחוק מעבודה או מועדון לילה?
A AdiA12 New member 6/9/10 #8 לקנות *-* ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif אבל גם להוריד כי אין לי כסף להכל.. וגם לא הכל יש בארץ ואין לי אף פעם כוח להזמין מהאינטרנט/לשאול את אמא לשי אם היא מסכימה שאני אזמין באינטרנט XD MTV הרגיל או MTV Rocks ?
לקנות *-* ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif אבל גם להוריד כי אין לי כסף להכל.. וגם לא הכל יש בארץ ואין לי אף פעם כוח להזמין מהאינטרנט/לשאול את אמא לשי אם היא מסכימה שאני אזמין באינטרנט XD MTV הרגיל או MTV Rocks ?
F Fool With Dreams New member 6/9/10 #9 MTV Rocks למרות שאינלי אותו... יש לי יס כוסאמאשלהם אח גדול וחביב או אחות גדולה ומעצבנת?
H HeelsOverHead New member 6/9/10 #12 ../images/Emo121.gif איו אף אחד מהם קינדר בואנו או קינדר דאליס [העוגות הקטנות האלה המגעילות ] ? D:
A AdiA12 New member 6/9/10 #13 בואנו D: ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif אני שונאת קינדר דליס X: צ'יפס או סלט?
T Tommy89 New member 6/9/10 #15 נווטללההההההה../images/Emo99.gif גאונים הגרמנים האלה, פשוט גאונים! אירופה או אמריקה?
F Fool With Dreams New member 6/9/10 #19 לחבר בין המחשב לטלוויזיה ../images/Emo6.gif שונאת כתוביות הורס הכל! You Me At Six או Kids In Glass Houses ? השאלה האולטמטיבית מוחעחעחעחע
לחבר בין המחשב לטלוויזיה ../images/Emo6.gif שונאת כתוביות הורס הכל! You Me At Six או Kids In Glass Houses ? השאלה האולטמטיבית מוחעחעחעחע
H HeelsOverHead New member 6/9/10 #20 ../images/Emo121.gif YM@S אמממממממממממממממ פורום או קומונה P: ?