פייסבוק!!!! לשמוע עכשיו את המצעד הישראלי השנתי של גלגל"צ או לא?
M MoVe AlOnG New member 9/9/10 #42 לשמוע! חחח אני יודעת שזה בדיליי עצום. אבל אני מקווה ששמעת. כי השקיעו בזה מאמץ מטורף!! אממ.. ג'ק עם השיער הארוך הישן והפס הבלונדיני או ג'ק עם השיער השחור החלק בלי הפס? (מעפן אני יודעת..אילתרתי הרגע)
לשמוע! חחח אני יודעת שזה בדיליי עצום. אבל אני מקווה ששמעת. כי השקיעו בזה מאמץ מטורף!! אממ.. ג'ק עם השיער הארוך הישן והפס הבלונדיני או ג'ק עם השיער השחור החלק בלי הפס? (מעפן אני יודעת..אילתרתי הרגע)
A AdiA12 New member 9/9/10 #43 ממ לא יודעת את שניהם אני אוהבת ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif פלאפון טאצ' או לא טאצ'?
A Adi641 New member 9/9/10 #44 וואי... אממ לי אין טאצ' אז... לא יודעת!!!!!! אז אני אזרום עם רוח החג: תפוח עם דבש או בלי??
A Adi641 New member 9/9/10 #46 בלי.... וואי כבר מתחילים להיגמר לי הרעיונות!!!! ארון בחדר: עם פוסטרים או בלי??
A AdiA12 New member 9/9/10 #47 בלי. לא ממש מתאים על הארון >< ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif תפוח עץ או תפוח אדום?
A Adi641 New member 9/9/10 #48 תפוח אדום הוא לא תפוח עץ??? אמ.... למען האמת, כרגע אף אחד מהם, כי יש לי גשר ואסור לי!! אבל נתת לי השראה: תפוח עץ או תפוח אדמה??
תפוח אדום הוא לא תפוח עץ??? אמ.... למען האמת, כרגע אף אחד מהם, כי יש לי גשר ואסור לי!! אבל נתת לי השראה: תפוח עץ או תפוח אדמה??
S StayAwake New member 9/9/10 #49 אדמה מאותה הסיבה../images/Emo6.gif אני אהיה עם גשר לנצח נצחים גשר או לא גשר?
H HeelsOverHead New member 10/9/10 #50 ../images/Emo121.gif לא ! :O נממממממממממממ תפוז או חמוציות ? XDDDDD
A animfanatic New member 10/9/10 #51 ../images/Emo83.gif תפוז ../images/Emo12.gif כרמל, מה קרה לפיה שלך ? XD תפוח או רימון
A AdiA12 New member 10/9/10 #53 אמממממ מחשב ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif כי יש בו אפשרות לראות טלוויזיה וודקה או בירה?