זה או זה טיירה או ג'ניס ? תבחרו ותמשיכו :] מי שלא זוכר איך משחקים שיסתכל אני בטוחה שהרוב זוכרים
J JULI4561 New member 1/10/06 #1 זה או זה ../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif טיירה או ג'ניס ? תבחרו ותמשיכו :] מי שלא זוכר איך משחקים שיסתכל אני בטוחה שהרוב זוכרים
זה או זה ../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif טיירה או ג'ניס ? תבחרו ותמשיכו :] מי שלא זוכר איך משחקים שיסתכל אני בטוחה שהרוב זוכרים
R randu New member 1/10/06 #6 2. למה זה חייב להיות רק על טופמודל.. כבר שיחקנו את זה על הטופ מודל 7846487 פעמים. בואו נעשה את זה גם על נושאים אחרים- סבבה או לא סבבה?
2. למה זה חייב להיות רק על טופמודל.. כבר שיחקנו את זה על הטופ מודל 7846487 פעמים. בואו נעשה את זה גם על נושאים אחרים- סבבה או לא סבבה?
M MeetLofe New member 1/10/06 #7 ../images/Emo109.gif לא סבבה! רק כי אמרת שעונה 2 יותר טובה מ3 [העונה הכי טובה מבין6 עונות שהיו] ביסלי גריל או ביסלי ברביקיו?
../images/Emo109.gif לא סבבה! רק כי אמרת שעונה 2 יותר טובה מ3 [העונה הכי טובה מבין6 עונות שהיו] ביסלי גריל או ביסלי ברביקיו?
ב בJדJה New member 1/10/06 #8 ביסלי גריל עונה 3 לא אהבתי בכלל את עונה 2 אמ חורף או קיץ? נו מה אני אעשה זה הדבר היחידי שעלה לי לראש P:
ביסלי גריל עונה 3 לא אהבתי בכלל את עונה 2 אמ חורף או קיץ? נו מה אני אעשה זה הדבר היחידי שעלה לי לראש P:
F Fergie7 New member 1/10/06 #9 קיץ!!! חורף הוא אחד הדברים הכי שנואים עליי. ביסלי גריל ררר...כל כך נסגד.
R randu New member 1/10/06 #12 קשתתת! עפר או יהודה?! *נשבע לכם שאני עוזב תפורום אם אתם לא עונים מה שאני רוצה שתענו!
M MeetLofe New member 1/10/06 #13 ../images/Emo109.gif ברור שעפר. נינט או יהודה?P: [שני האנשים הכי פחות נסבלים עליי בערך P:]
M mikmikonet New member 1/10/06 #15 מיה דגן ../images/Emo99.gif אבל גם עדי מלכה דובי קיסר או בני קייזרמן? לצופי האלופה
M MeetLofe New member 1/10/06 #16 ../images/Emo109.gif קייזרמן!%$#%^ אייייייייף >< גאון! לירון וייסמן בתור מילי ['האלופה'] או בתור ליה ['משחק החיים']?
../images/Emo109.gif קייזרמן!%$#%^ אייייייייף >< גאון! לירון וייסמן בתור מילי ['האלופה'] או בתור ליה ['משחק החיים']?
M MeetLofe New member 2/10/06 #19 ../images/Emo109.gif ביחד ../images/Emo99.gif אבל אם אני צריך לבחור אז בננה גלידה של מקדנולדס או של בורגראנץ'? מקדנולדס .
../images/Emo109.gif ביחד ../images/Emo99.gif אבל אם אני צריך לבחור אז בננה גלידה של מקדנולדס או של בורגראנץ'? מקדנולדס .