עוד פעם דרינה? השאלההההה חחחחח
M MeetLofe New member 3/10/06 #23 ../images/Emo109.gif הילארי דאף כאילו שתיהן לא משהו אבל לוהאן נראית לי סתם פריחה צומתית אמממ.. ג'ואני דאפ/אורלנדו בלום? שמישהו יזהר לענות תשובה שגויה P:
../images/Emo109.gif הילארי דאף כאילו שתיהן לא משהו אבל לוהאן נראית לי סתם פריחה צומתית אמממ.. ג'ואני דאפ/אורלנדו בלום? שמישהו יזהר לענות תשובה שגויה P:
M mikmikonet New member 3/10/06 #24 מ.. מה שמונטי היה רוצה שאני אענה../images/Emo9.gif תלתלים או שיער חלק?
J JULI4561 New member 3/10/06 #26 אממ טב"ע ! כל הכבוד דרינה ../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif אממ.. קורנפלקס או שוגי
F Fergie7 New member 3/10/06 #28 שניהם לא XD שונאת חנוכה. לא יודעת למה אז סוכות. פריס הילטון או ניקול ריצ'י?
M MeetLofe New member 3/10/06 #29 ../images/Emo109.gif פאריס..כ"כ סתומה שפשוט להתאהב גלידה או מילקשייק?
R randu New member 3/10/06 #33 ממשיך משיר עט או עיפרון-השאלה. אני בוחר-עט עיפרון. הממ.. ולד לרקוד כוכב נולד?
M mikmikonet New member 3/10/06 #34 כוכב נולד. גם אני רציתי לכתוב עט עיפרון טוקו ורד פלדמן או דריה זליג? סתםם, נו קרן פלס או איה כורם?
R randu New member 3/10/06 #35 עדיף קרן טלי שרון או ורדד פלדמן? וואי זה ממש קשה, בואו נלך על "טלי פלדמן"...סבבה?
M MeetLofe New member 3/10/06 #36 ../images/Emo109.gif נלך על רון שחר אוקי?P: לא סתם שלושתם מעולים ושלושתם למדו אצל יורם אממ.. שוקו בננה או שוקו תות? [בעע שניהם P:]
../images/Emo109.gif נלך על רון שחר אוקי?P: לא סתם שלושתם מעולים ושלושתם למדו אצל יורם אממ.. שוקו בננה או שוקו תות? [בעע שניהם P:]