באמת קשה! לא ללמוד ביום שישי ולגמור יותר מאוחר פאקצה או ערסית?
א אלמוג מסיקה New member 9/6/08 #44 אני לא מאמינה שלא בחרת את גאנז |בהלם| שולחן! רוחות רפאיים או פאקצות?
A A v i v o o s h New member 9/6/08 #45 ../images/Emo204.gifפקאצות ../images/Emo11.gif נו מה רוחות רפאים מפחידות >< חחחח ומה הקשר בין שניהם? עגיל באף או בפופיק?
../images/Emo204.gifפקאצות ../images/Emo11.gif נו מה רוחות רפאים מפחידות >< חחחח ומה הקשר בין שניהם? עגיל באף או בפופיק?
D DontWakeMeUp New member 9/6/08 #46 אף. אביב אני יגיד לך מה הקשר - שתיהם מפחידות ואת שתיהם אף אחד לא אוהב ולא רוצה שיהיו קיימות. הבנת? חהחה. ממממממ...~חושבת על שאלה~ שוקו יטבתה או שוקו שוק? נו מה אני רואה את זה מול העיניים עכשיו.
אף. אביב אני יגיד לך מה הקשר - שתיהם מפחידות ואת שתיהם אף אחד לא אוהב ולא רוצה שיהיו קיימות. הבנת? חהחה. ממממממ...~חושבת על שאלה~ שוקו יטבתה או שוקו שוק? נו מה אני רואה את זה מול העיניים עכשיו.
א אלמוג מסיקה New member 9/6/08 #47 יטבתה! כי זה שבפרסומת היה ככ סקסי ../images/Emo99.gif ולגבי הקשר, את צודקת!! מוות לפאקציזם!!!!! גלידה או מילקשייק? מה אתם רוצים אני רעבה
יטבתה! כי זה שבפרסומת היה ככ סקסי ../images/Emo99.gif ולגבי הקשר, את צודקת!! מוות לפאקציזם!!!!! גלידה או מילקשייק? מה אתם רוצים אני רעבה
D DrainAlltheBlood New member 9/6/08 #48 מילקשייק |רירררר| ../images/Emo101.gif בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?