.
ב בהמה אדומה New member 31/5/07 #14 עם. יותר נוח לעמוד ככה בשורה ראשונה . אבל במרחק סביר מהבמה, לא שנות אור כמו עיר הנוער בחיפה 2004 לדוגמא. כי אז זה באמת קצת מעאפן.
עם. יותר נוח לעמוד ככה בשורה ראשונה . אבל במרחק סביר מהבמה, לא שנות אור כמו עיר הנוער בחיפה 2004 לדוגמא. כי אז זה באמת קצת מעאפן.
ח חייםקשיםבסוףמתים New member 31/5/07 #16 אהההההההההההההההההה עכשיו הבנתי על איזה גדר הפרדה מדברים!!! אבל בכל זאת עם... כמו שהיה בהופעת סילבסטר שנה שעברה זה סבבה...
אהההההההההההההההההה עכשיו הבנתי על איזה גדר הפרדה מדברים!!! אבל בכל זאת עם... כמו שהיה בהופעת סילבסטר שנה שעברה זה סבבה...
ת תומע79 New member 31/5/07 #19 ../images/Emo34.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חשבתי גדר הפרדה יענו בשטחים.
H hadas2401 New member 1/6/07 #28 כן, גם אני בהתחלה לא הבנתי..חח ואז תארתי לעצמי שזה זה אבל לא שאלתי כדי לא לצאת דפוקה
K Kinky DeviL1 New member 2/6/07 #31 חחחחחחחחחחחחחחח ואני כבר בא לצאת עלייך חשבתי שהתכוונת לנושא הפוליטי של העניין
K Kinky DeviL1 New member 2/6/07 #32 בטח שעם ואני חושב מזווית ראייה של האומנים... קצת מציק שכולם קופצים עלייך לא? =\