טאולי הדמות הכי גאוני בסדרה אחרי קרטמן
ל ליבי לו New member 11/7/07 #21 טימי!!!!!!!! ביצי השוקולד המלוחים של שף או צ'יזי פוף? (או איך שלא קוראים להם)
W with or without New member 11/7/07 #23 חח.. גם אני חשבתי על השאלה הזאת... המ.. נראה לי שראש העיר... היא יותר דומיננטית בסדרה.
N negy1993 New member 12/7/07 #28 הפרק שסטן נפרד מהחברה שלו..... קוראים למקום raisans (עם מלא שגיאות כתיב P שזה צימוקים בעברית. איפה שהם פגשו את כל הבנות ואת ה"חברה" של באטרס...
הפרק שסטן נפרד מהחברה שלו..... קוראים למקום raisans (עם מלא שגיאות כתיב P שזה צימוקים בעברית. איפה שהם פגשו את כל הבנות ואת ה"חברה" של באטרס...
W with or without New member 12/7/07 #30 ../images/Emo6.gif אוי, אני אהבלה... הציטוט/ חתימה שלי אפילו מהפרק הזה... ואם כבר.. באמת רציתי לשאול לגבי אותו פרק. איזה פרק זה בדיוק?, זאת אומרת מה מספרו ומאיזה עונה?.
../images/Emo6.gif אוי, אני אהבלה... הציטוט/ חתימה שלי אפילו מהפרק הזה... ואם כבר.. באמת רציתי לשאול לגבי אותו פרק. איזה פרק זה בדיוק?, זאת אומרת מה מספרו ומאיזה עונה?.
ש שקנאי המקמק New member 12/7/07 #29 ג'יזס קרייסט! ברור שמיסטר סלייב! ולעניין רומנטי קצת יותר..- כריס או סאדאם?
W with or without New member 12/7/07 #31 המ.. שניהם דמויות די מעצבנות... אבל... שיהיה סאדאם... נגיד..
W with or without New member 12/7/07 #32 דמויות שנעלמו... נהגת האוטובוס העבנית או המדען המטורף שגר על איזה הר (השם שלו עומד לי על קצה הלשון)
כ כדור בדולח22 New member 12/7/07 #35 מפיסטו!!! מפיסטווו!! חח ניתוח שינוי להיות כושי או ניתוח שינוי לדולפין?
W with or without New member 12/7/07 #38 ../images/Emo6.gif פרק ענק! החלטה קשה במיוחד... שיהיה דולפין