גם של גוון סטפאני! נו מה?!אמא קנתה ;;
T The Whore NextDoor New member 18/5/07 #50 אקוסטית../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif מכיוון שלא עברתי על כל השרשור נקווה שלא שאלו את זה כבר אנגלית או מתמטיקה?
אקוסטית../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif מכיוון שלא עברתי על כל השרשור נקווה שלא שאלו את זה כבר אנגלית או מתמטיקה?
A AlexPooh New member 19/5/07 #59 וויטין טמפטיישן רוק - אולד סקול או מודרני? [פלצני ככל שזה נשמע O: ]
L Luna Sphere New member 19/5/07 #63 באוכל? פרה קוקיות לשיער או גומיות לשיער ><? קוקיות זה העצומות האלה שנראות כמו שמלה לנשף וגומיות זה הדקות הקטנות><
באוכל? פרה קוקיות לשיער או גומיות לשיער ><? קוקיות זה העצומות האלה שנראות כמו שמלה לנשף וגומיות זה הדקות הקטנות><
D dandiT New member 19/5/07 #65 גומיות למרות שאני בכלל לא משתמשת בקוקיות\גומיות בכלל MP4 או אייפוד נאנו?
C CitizenErased New member 19/5/07 #68 נננננננננננננסי ../images/Emo99.gif סושי עם טונה או סלמון? ( )
A AlexPooh New member 19/5/07 #69 סלמוןןן ../images/Emo99.gif OMG איך עשית לי חשק.. ווינאמפ או מדיה פלייר?
B BabyShambles New member 19/5/07 #71 אמממ אייפוד? כאילו, עכשיו יש לי סאנדיסק אבל היה לי אייפוד והוא די בסדר. מסנג'ר או אייסיקיו?