זה באמת ככה או שזה רק אני?!

Angel lips

New member
זה באמת ככה או שזה רק אני?!../images/Emo12.gif

תגידו שמתם לב ללבוש השונה בין ה"רוסים" ל"ספרדים"? למשל אני יודעת ממני שבחברה שלי שהן החברות הרוסיות אנחנו לא אוהבות להתלבש אותו דבר ולהראות אותו דבר מנסות לא לקנות את אותן הבגדים וגוון כל אחת תיהיה מיוחדת בצורה שלה... וכשאני מסתכלת האופן כללי על הבנות מהמוצא הספרדי הןניראות לי אותו דבר אותו, לבוש דומה, אותה תסרוקת אחת עושה משהו ואז כולן אחריה.. יש איזה נעליים ורודות עם נצנצים אצל מישהי שכבר עברו אצל כל הבנות בשיכבה שלי, כל יום הן על מישהי אחרת... האם זה נכון שהבנות הרוסיות לובשות יותר מיני וחצאיות? למשל אני באתי עם חצאית מיני לבית הספר( לא חגיגית אלא של אדידס חמודה כזו ליום יום לא קצרה מידיי) איכשהו לא יכלתי לעבור במסדרון בלי המבטים שלהן ועם עקיצות של" הגיזרה הנמוכה שלך לא מהצד הנכון" סלחו לי אבל התעצבנתי והיא טסה עם הפרצוף למטה את כל המדרגות... אצלכם זה גם ככה או לא בסביבה שלי?

Mrs James

New member
חחחחחחח

אני הבנתי אותך בערך...ויש מצב שזה נכון זה נכון שהבנות הרוסיות באמת מתלבשות קצת שונה... לא יודעת איך להסביר את זה?... נגיד אצל הרוסים חאית זה בגד שאפשר ללבוש יום יום אצל הספרדים כמו שאת אומרת <למרות שזה גם אצל המרוקאים וכולם> אצם זה יותר חגיגי ובגלל זה הסתכלו עלייך...מוזר לא יודעת אם הבנת אותי...היה לי מקשה לנסח את זה...חחחח

Angel lips

New member
כן הבנתי אותך../images/Emo6.gif

הן לא יודעות מה זה חצאויות חצאית זה רק לאירוע :) סליחה באמת שלא לבשתי היום את המיכנס שבידיוק יש לה ולעוד מיליון החברות שלה גרררר התעצבנתי

Zot ani 1

New member
חחחח....לדעתי....

זה קשור לחבר'ה עצמם.... יש קבוצת חברות שאוהבת שיתוף וחלוקה בהכל ככה שהן יעבירו בגדים מאחת לשניה וכל אחת תהנה ממה שיש לשניה ויכול להיות שזה שדווקא נפוץ אצל הישראלים השיתוף הזה... אבל יש קבוצות שבהן כל אחת אוהבת להתבלט באופן שונה מהשניה וחס וחלילה שחברה שלה תקנה את אותה החולצה שהיא קנתה למשל... קיצר אני חושבת שזה אינדווידואלי ז"א כל אחת והאופי שלה ושל חברותיה...

Angel lips

New member
כן אבל אני מדברת יותר בכלליות...

בדרך כלל סגנון הלבוש שונה גם אני אקח חולצה לחברה אבל הן מרגישות גאווה כשל20 בנות יש את אותו המיכנס וחצאיות אצלם זה מחוץ לתחום.. לא? הכל במובן כללי

Evil Gremlin

New member
כן אני מסכים ובכלל..

בנות רוסיות הם הבנות הכי טובות כל השאר ממש ממש מוזרות (למרות שגם שם יש חיים..)

eMiFrEaK

New member
../images/Emo45.gif אממממ...

ואני מכירה המון כאלה שיסכימו איתך חח

Evil Gremlin

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif

את התכוונת הגברים הרוסים

eMiFrEaK

New member
=)חחחח

לא יודעת.... אבל מה שכן שמתי לב זה...... שאי אפשר להבדיל ביניהן!!!! אני מדברת על המרוקאיות למיניהן...הן פשוט אותו דבר!!.... זה כאילו הן יושבות כל אחת בבית לפני יציאה וחושבות מה כבר אפשר לעשות וללבוש רק בשביל שנראה תאומות... זה אומר שיער, בגדים, נעליים.. וכו'.. זה די מעצבן... שמישהי באה עם מכנס. ולמחרת כל החברות שלה בדיוק עם אותו מכנס... אבל יש גם את אלה שמגוונות.. אותו מכנס אבל צבע שונה.. אני לא ממש אוהבת את זה...

Angel lips

New member
וואלה גם אני לא מזה בניהן../images/Emo6.gif

על השיער הרבה קרם לחות, או איזו בונגולה על הראש, ג'נס צמוג גיזרה נמוכה (הכל נשפך) בדרך כלל גופיות למינהן וורודות כאלה, עיגליי פלסטיק ותכשיטים מפלסטיק, כפכפיי עץ כזה ששומעים אותם בכל המיזדרון ובמה ניזכרתי? אותה הליכה, אותם גבות ואפילו אותו קול כזה הן מושכות ככה תמילים בקול מעצבן... אבל ככה זה רק בבית ספר שלי לא יודעת איך אצליכן? ורק הבנות הרוסיות לובשות שמלות וחצאיות.

eMiFrEaK

New member
חחחחחחחחח

זה לא רק אצלך... זה בכל מקום בעולם אותו דבר... ומה שנשפך בצדדים.... למדתי לחיות עם זה חח (פשוט תפנו מבט לצד השני!)

Angel lips

New member
חחחחחח כשאת פונה לצד השני

את עלולה להיות משהוו מזעזע יותר
הן נמצאות בכל מקום

למעלה