זה באמת ככה או שזה רק אני?!

Angel lips

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif

משום מה אני צחקתי אפילו החברות שלה... רק היא בכתה

Evil Gremlin

New member
חחחחח.. הרגת אותי עם זה!!!!

ככה צריך אם לא נגן על עצמינו מי יגן עלינו... כמה מדרגות היה שם??

l1zard

New member
אוף...

איזה רעים אתם!!! אולי אני מגזימה.. אבל לי זה די הזכיר נאציזם.. לא יודעת במה.. אולי בזה שאתם חושבים שאתם יותר טובים.. אפילו אם הכל נאמר ברוח הומוריסטית.. אבל חפיף.. זאת רק אני.. =/

vk3

New member
מסכים עם דברייך ../images/Emo70.gif

ציפיתי ממישהו לפחות התייחסות לזה

vk3

New member
חחחחחחחחחחחחחחח אני רק קורא

ולומד מכן... אין לי תגובה. אף פעם באמת לא בחנתי מי, איך ומה...
אבל נכון שהלבוש הרוסי קצת יותר עשיר ו/ או מושקע. ורציתי להסב את תשומת
ך ו
כול מי שהגיב בשירשור זה למספר הפעמים שחזרתם על האימרה ש- " אנחנו טובים/ ות יותר" ולא משנה באיזה מובן. לא נשמע לכם מוזר
" בכול צחוק יש טיפת צחוק וכול השאר..."... אז מסתבר שאנחנו באמת חושבים את עצמנו לנעלים יותר... או שמה

זה קורה לנו

אני חושבת שהחברה הרוסית הרבה פעמים מחשיבה את עצמה "אריסטוקרטית" ו"אינטלגנטית" לעומת שאר האנשים, בעיקר מיני ערסים ופרחות שהן "פראי אדם". זה בטח לא נכון באופן פרטני, אבל זה בד"כ המסר שמשודר כלפי חוץ על ידי כל אחת מהקבוצות. תקשיב, בלי להכליל, אבל כמה מהאנשים היותר טובים במתמטיקה בכיתה שלך הם רוסים? אני משערת שהרוב. מצד שני, זה כמו להגיד שבנים יותר חכמים מבנות (בול
), חלק כן, חלק לא. זה הכל עניין של סטראוטיפים. ובאמת, הרוסים נחשבים בעיני עצמם ליותר טובים. אבל מצד שני, איזו קבוצה לא מחשיבה את עצמה ליותר טובה?!

vk3

New member
חחחחחח צודקת ../images/Emo70.gif

עדיין, זה מאוד משמיץ את מעטי החברה המקבילה שיכולים להתעלות על הרוסים פי עשרה וזו פגיעה וחוסר כבוד

Evil Gremlin

New member
חוץ מזה ש..

..לפעמים "פראי האדם" האמיתיים הם אנחנו.. אל תגידו שאתם לא רואים את החבורות בפארקים ושותים.. ואל תגידו שאף פעם לא הייתם חלק מחברה כזאת תשימו לב שכמעט תמיד כולם שם רוסים... מה שמזכיר אנחנו גם יכולים לשתות יותר!!
זה לא היה במקום-סליחה

ומצד שני

אל תגידו שלא ראיתם חבורות של ערסים הולכים מכות עם כוווולם. נו טוב, גם רוסים הולכים מכות עם כולם... אבל מה שהכי טוב ברוסים
הם לא חושבים ש"עיניים שלי, נשמה, כפרה עליך" זה שם חיבה וזה גורם לי להרגיש טוב (ולא, לא נפלתי מגן עדן, תודה רבה!)

Angel lips

New member
נכון אני מסכימה אבל אנחנו יושבים

בפארק שותים מנגנים על גיטרה שרים בלי לפגוע באף אחד... ה"מרוקאנים" צריכים להראות את הנכחות שלהם בכל מקום... לצעוק, לקלל להכנס לדברים שלא שלהם, מה היה אכפת לאותן בנות מה אני לובשת שירצו אני אלך שירכלו מי ביקש ממנה חוות דעת מה היא נכנסת לי לחיים? היא צריכה להראות שהיא מעליי בזה שהיא מעירה לי?

Evil Gremlin

New member
זה שהרבצת לה זה בסדר..

מרוקאים הולכים מכות עם כולם רוסים הולכים מכות עם מי שצריך טוב בא נפסיק עם הירידות עליהם.. כי אני יודע שאני יכול אם אני רוצה

vk3

New member
יותר מדיי ירידות...

בחברה הרוסית יש גרועים יותר... ובהרבה...

Angel lips

New member
כל קבוצה חושבת שהיא טובה יותר

מאחרת, בטבע שלנו זה ככה... גם לדעתי הם חושבים שהם טובים מאיתנו, לא?

למעלה