אין שום בעיה בעצם הקרבה בין ילדים להוריהם, להיפך - זה מבורך.
לרוב זה מעיד על משפחה טובה ובריאה. זה שגבר אוהב את אימו, מכבד אותה ודואג לה מעיד על יכולות רגשיות גבוהות.
נכון שיש מקרים שבהם הורים מנסים להפריד ולסכסך בין בני זוג, ובמצב כזה אני מצפה גם מגבר וגם מאישה שיציבו גבולות ברורים להוריהם ואף ינתקו קשר אם הגיעו מים עד נפש. אבל זה באמת מיעוט המקרים.
אם את מגיבה להודעה יותר למטה בעמוד, הרי ששם אני לא רואה מצב מהסוג הזה. אני רואה חמות שמנסה להתקרב לאישה ודואגת לבנה, אולי לא תמיד בצורה האופטימלית והנוחה ביותר מבחינתם, אבל בהחלט עם רצון טוב ומוכנות לעשות מאמץ כדי להתקרב. אבל נכנסת לתמונה התחשבות אנושית ויכולת להתפשר מצד בת הזוג, רצון להידבר ולנסות להגיע לעמק השווה ולהבנה הדדית. הבעל מדבר עם אימו, אוהב ומכבד אותה, אך חי את חייו עם אשתו ולא עושה את מה שאימא שלו אומרת אם זה לא מתאים לתוכניות שלו.
זה שמפריע לה שהוא מדבר איתה הרבה בטלפון - נו, באמת. זו כבר לגמרי הבעיה שלה ומעידה יותר על קנאה קטנונית והרצון שלה לשלוט בבעלה מאשר על בעיה עם החמות. לדעתי כל הכבוד לגבר שאינו זונח את אימו לעת זקנה ונותן לה את הכבוד וההתחשבות שמגיעות לה מבקביל לזה שאינו נשמע לתכתיביה. אני הייתי מעריכה בעל כזה על תכונותיו האנושיות, על היכולת שלו להרגיש אהבה, כבוד ואמפתיה כלפי אימו. לדעתי זה המצב הטבעי וכך צריך להיות. זה לא אומר שצריך לעשות כל מה שהיא אומרת ולחיות את חייו כפי שהיא רוצה, אך הוא ממילא לא עושה זאת.