שאבין - כל הדיון הארוך בו אתה זורק
מושג חסר משמעות אחר מושג חסר משמעות צריך להוביל לתיאור של אומללותך כצופה או כצרכן מדיה, או ל"חשש" שלך שמא ילדיך יגלו בדרך הקלה את המיניות שלהם, ויתנו לה שם? [ שחוש חבריע הנהדר תמיד אמר שישמח אם ילדיו לא יצאו הומואים, והוא גם מחנך אותם שיהיו "גבריים" והטרואים, אבל אם יתברר לו אחרת, הוא האחרון שיזרוק אותם מהבית או יקבל אשמה על אי היותו טבעי או נורמלי ].
אתה פתחת את דלת האבולוציה, וכמי שפתח אותה, כל טענה שתביא בדבר "נורמלי ובריא" מוטלת בספק, כי אני מזכיר לך מחדש - חד מיניות איננה התנהגות אנושית בלעדית, אשר שלל טענותיך אולי היו תקפות לגביה, אלא התנהגות טבעית בטבע, לגמרי. ויתרה מכך, אם היא קיימת, הרי יש לה הגיון אבולוציוני מובהק.
אז ה"סנונית" שהבאת, שכלל לא תומכת במסקנות הנחרצות שלך [ אבל מה אתה מבין בכתיבה מדעית ספקנית מראש עד אשר יהיו לכותבי המסקנות כמות חומר והוכחות שאינם בני הפרכה ] לא מסבירה כלום, ולא מעניקה "משמעות" אחרת לדברי הרב.
או כדברי החבר הדתי ההומו שלי, או גואל פינטו, שגם הוא הומו ודתל"ש: "איך אתה מעז הרב רפי לטעון שאמא שלי ואבא שלי גידלו משפחה לא נורמלית ולא טבעית". אבל, לך תסביר את זה גם לך.
טענת האד-אבסורדום של "אם כולם היו.. או אז.." היא שטויות במיץ עגבניות, ואתה יודע זאת היטב בעצמך.
במלים אחרות - אין לך הרבה מה להוסיף או לשנות את הדברים הברורים לגמרי. אתה יכול עם הרב שלך להמשיך לקשקש הבלים כרצונכם, שהרי אלוהים בסופו של חשבון עבורו וגם עבורך ברא את ההומואים כמו את ההטרוסקסואלים, ולזה לאדיוט פרץ ודוברו [שזה אתה כאן ], ככל הנראה רק בשביל הכיף שבשיחה, אין ממש תשובה.
בושה ליהווה היהודי שיצר הומואים.