זה ההומופוב, האולטראימני שיושב במשרד

חיא2

New member
חחחחחחחח

השאלה היא - האם אתה מכיר מעבר לסרטי טלוויזיה או קולנוע??
חחחחחחח
אפילו הנכדות שלי מכירות, ויותר מזוג אחד.

דיברגנט חדש

Well-known member
עצוב

אגב, אני מביא בפניך מחקר חדש יחסית אשר התמקד בשני גנים אשר אופייניים להומוסקסואלים ומסקנות המחקר הזה תומכות בדעה שגם עם נוכחות הגנים הללו באינדיבדואל מסוים הוא עדיין יכול לצמוח ולהיות "סטרייט" / הטרוסקסואל / נורמלי.....כלומר , בהחלט יתכן כי לגורמים סביבתיים יש השפעה על התפתחות חד מיניות בקרב אלו אשר ירשו את הגנים ההומוסקסואלים הללו.

חיא2

New member
והנה, עזבנו את "גברי" "נשי" ועברנו למחקר

שאלה מסקנותיו:
"
החוקר אלן סנדרס, מ-North Shore University באילינוי, מדגיש שגם גבר עם שתי הווריאציות הגנטיות הללו עשוי להיות סטרייט. כמו תכונות רבות, גם במקרה הזה כנראה מדובר בתכונה שיש לה מגוון גורמים, סביבתיים ומולדים, וגאים שונים יכולים להפוך ל"כאלה" מסיבות שונות.
המחקר בדק את המקורות הגנטיים להומוסקסואליות הגברית, ועדיין לא ידוע אם יש גן לנטיות מיניות אחרות. נראה שככל שנטיות מיניות מגוונות יתבססו במיינסטרים, יפחת העניין במיפוי הגנום הייחודי לתופעה, או יהפוך לקוריוז, כמו מיפוי הגנים והתכונות המופיעים במתאם עם שיער ג'ינג'י."
זה הגליק הגדול שהפקת מהמשפטים שסימנתי, שגם לסביבה יש חלק בזהות המינית? ודוק המסומן באדום במיוחד.
איך זה מתקשר לדיון שלנו? איך זה מסביר תופעת הומוסקסואליות ב"טבע" או ב"אבולוציה"?

דיברגנט חדש

Well-known member
אני הבנתי היטב את הכתוב...וגם אתה הבנת....

אך גולת הכותרת מבחינתך שהיא שבהחלט יש סיכוי לא מבוטל כי חד מיניות אינה נקבעת אך ורק ע"פ גנטיקה .....וההשערה המדעית הזו מעמידה את דברי הרב רפי באור אחר לחלוטין.....בטח ובטח לא כמו שאתם מנסים להציגו.
&nbsp
לי אין שמץ של ספק כי חד מיניות היא שילוב של גנטיקה + גורמים סביבתיים והמחקר הזה שהבאתי בפניך הוא סנונית בלבד....
&nbsp
אדם יכול להיות בעל מטען גנטי אשר יגדיל את סיכוייו להיות חד מיני בבגרותו....אך זה ממש לא מחייב שהוא יהפוך להיות כזה ללא "סיוע סביבתי" כזה או אחר.....
&nbsp
קח לדוגמא את תוכנית הטלויזיה לנוער אשר שמה הוא "האלופה"....בתוכנית זו הובאה סיטואציה מאד מעניינת אשר תיארה רומן בין כדורגלן גברי מצליח לבין אישה מצודדת ויפה....רק שהאישה המדוברת היא למעשה גבר אשר לבוש כאישה.
&nbsp
בתוכנית מתוארת מערכת היחסים ביניהם בפרוטרוט , לבטיה של האישה/גבר האם לחשוף את היותה גבר וגם תגובת הכדורגלן אשר גילה לראשונה כי הוא מקיים רומן עם גבר.....
&nbsp
מיותר לציין כי כי הסאגה הסתיימה בכך שהכדורגלן התגבר על "דעותיו הקדומות" וצעד באושר עם אהובו הגברי/נשי אל עבר האופק חחחחחח
&nbsp
והמסר הנכלולי והמניפולטיבי הזה הוגש ומוגש לילדים קטנים ונערים אשר מיניותם עדיין לא הגיעה לפרקה.... האם זו היא
"סביבה טבעית" ? וואלה....לא נראה לי

&nbsp
חלק מן הכנופיה הלהטבית הפכה להיות מיסיונרית , היא מפיצה את משנתה לציבור הילדים והנערים במסווה של נאורות מזויפת.....היא עצמה מעריכה כי חד מיניות אינה גנטית בלבד אך לא מספרת על כך לאף אחד......ואני יכול להבטיח לך כי אילו הייתה מומצאת גלולת פלא אשר הייתה הופכת כל חד מיני לסטרייט רובם היו מסרבים ליטול אותה......רובם לא רוצים "להבריא"....הם רוצים למנוע את התקדמות המדע בתחום זה ולכן הם מתנגדים נחרצות לפרסום מחקרים כמו שזה שהעלתי בשרשור וגם ולטיפולי המרה......
&nbsp
מספיק עם הפוליטיקלי קורקט , הגיע הזמן שמסכות הצביעות יוסרו.
&nbsp
האם המין האנושי היה ממשיך להתקיים אילו כולנו היינו הומוסקסואלים ? ברור שלא ולכן מדובר בנטיה לא נורמלית אך קבועה ומתמשכת....אני הייתי מגדיר אותה "סטיה של הטבע".
&nbsp
כל הטהרנים וצדקנים כועסים על הרב רפי מפני שהוא החליט לקרוא לילד בשמו האמיתי.......
&nbsp

חיא2

New member
שאבין - כל הדיון הארוך בו אתה זורק

מושג חסר משמעות אחר מושג חסר משמעות צריך להוביל לתיאור של אומללותך כצופה או כצרכן מדיה, או ל"חשש" שלך שמא ילדיך יגלו בדרך הקלה את המיניות שלהם, ויתנו לה שם? [ שחוש חבריע הנהדר תמיד אמר שישמח אם ילדיו לא יצאו הומואים, והוא גם מחנך אותם שיהיו "גבריים" והטרואים, אבל אם יתברר לו אחרת, הוא האחרון שיזרוק אותם מהבית או יקבל אשמה על אי היותו טבעי או נורמלי ].

אתה פתחת את דלת האבולוציה, וכמי שפתח אותה, כל טענה שתביא בדבר "נורמלי ובריא" מוטלת בספק, כי אני מזכיר לך מחדש - חד מיניות איננה התנהגות אנושית בלעדית, אשר שלל טענותיך אולי היו תקפות לגביה, אלא התנהגות טבעית בטבע, לגמרי. ויתרה מכך, אם היא קיימת, הרי יש לה הגיון אבולוציוני מובהק.

אז ה"סנונית" שהבאת, שכלל לא תומכת במסקנות הנחרצות שלך [ אבל מה אתה מבין בכתיבה מדעית ספקנית מראש עד אשר יהיו לכותבי המסקנות כמות חומר והוכחות שאינם בני הפרכה ] לא מסבירה כלום, ולא מעניקה "משמעות" אחרת לדברי הרב.

או כדברי החבר הדתי ההומו שלי, או גואל פינטו, שגם הוא הומו ודתל"ש: "איך אתה מעז הרב רפי לטעון שאמא שלי ואבא שלי גידלו משפחה לא נורמלית ולא טבעית". אבל, לך תסביר את זה גם לך.

טענת האד-אבסורדום של "אם כולם היו.. או אז.." היא שטויות במיץ עגבניות, ואתה יודע זאת היטב בעצמך.

במלים אחרות - אין לך הרבה מה להוסיף או לשנות את הדברים הברורים לגמרי. אתה יכול עם הרב שלך להמשיך לקשקש הבלים כרצונכם, שהרי אלוהים בסופו של חשבון עבורו וגם עבורך ברא את ההומואים כמו את ההטרוסקסואלים, ולזה לאדיוט פרץ ודוברו [שזה אתה כאן ], ככל הנראה רק בשביל הכיף שבשיחה, אין ממש תשובה.
בושה ליהווה היהודי שיצר הומואים.

דיברגנט חדש

Well-known member
תפסיק להתמם... האם היית שמח אילו בנך היה מודיע לך שהוא הומו

הומוסקסואל? אם תאמר שכן אקרא לך שקרן
&nbsp
אני מאחל לילדיי הזכרים זוגיות נורמלית עם נקבות...מודל משפחה נורמלי , טבעי....וגם אתה היית מאחל לילדיך את כל מה שאני מאחל לילדיי רק שאתה צבוע טהרן וצדקן....אתה לא תודה בכך.
&nbsp
רובה של הכנופיה הלהטבית מבקשת לעשות לעצמה נפשות מקרב האוכלוסיה ההטרוסקסואלית והיא עושה זאת במסווה של "מלחמה בבערות"... היא מטמטמת ומבלבלת את המח של ילדים צעירים אשר עדיין לא הגיעו לבגרות מינית במטרה להגדיל את מספר החד מיניים באוכלוסיה. ( ראה ערך תוכנית הטלויזיה עליה כתבתי בפוסט הקודם ודוגמאות נוספות )
&nbsp
&nbsp
מיניות היא לא ענין של בחירה , משיכה מינית היא ענין טבעי והכנופיה עושה את כל שיש לאל ידה לעשות בכדי לחבל במשיכתם הטבעית של כל אותם מתבגרים מסכנים אשר נחשפים למניפולציות הנכלוליות שלהם.
&nbsp
תאר לעצמך איזה בעיות פסיכולוגיות יפתח צעיר ממין זכר אשר ישתכנע במניפולטיביות להפקיר את ישבנו לחדירה זכרית אחורית על ידי חד מיני אשר ישכנעו כי הוא יכול להתנסות עם שני המינים לפני שיגיע להחלטה מה מתאים לו מבחינה מינית.....וכבר שמעתי הומוסקסואלים אשר טוענים כך צריכים לנהוג צעירים מבולבלים מינית.
&nbsp
בנוסף, ברור לך שהמין האנושי לא היה ממשיך להתקיים אילו כולנו היינו חד מיניים.....!

חיא2

New member
איך אני אוהב את אלה שיודעים מה שאני חושב

אשכרה, שחוש אתה לא מצליח להישאר תחת ה- 9 שפות ותואר אקדמי שאתה טוען שיש לך בשם דיברגנט.
שים לב איך אתה סותר את עצמך - משיכה מינית אי אפשר לבחור - רק אם אתה הומו כנראה אתה בוחר ומנסה לשכנע לבחור בניגוד ל"טבע".
באמת באמת, אפילו גדולי ההומופובים כבר לא משתמשים בטיעונים ה"לא דיאלקטיים" האלה, חסרי הקוהרנטיות ומלאי חרדה [ הומופוביה ממש - ושחוש גם קורא לעצמו - הומופוב גאה שאינו הומו לטנטי] שאתה מעלהכאן מפח הזבל של תעמולה מלאת שנאה.
עד היום לא פגשתי ולו צעיר/ה אחת ששכב/ה עם בני מינו/ה בנגוד לרצונו/ה [ אינני מדבר על אונס, כמובן], אבל אתה כבר יודע על הנזקים הפסיכולוגיים.. וגו' [ למה יש בי תחושה שיש בסדרת הטענות שלך גילויים אישיים קשים מאוד? - לא כאן ואתי המקום לנהל את השיחה המאווררת הזו ולשקם את המיניות הפגועה והסובלת הזו.. ]
ואחרון, פעם נוספת - לומר את המובן מאליו לא מוסיף נקודות או יתר שכנוע בויכוח/בשיחה.. לו כל המין האנושי היה.. בחיאתתת, נו.....
ועוד יותר אחרון - סוג השיחה בינינו ודרכי הנימוק שלך משכנעות את הקוראים שאתה לומד בעיקר מויקיפדיה או מכל מיני מקומות דלי תוכן מורכב את מירב הידיעות שלך וה"עובדות" שאתה נשען עליהן. אל תתפלא שאל הים בז לך, אתה אשכרה מזמין בוז.

דיברגנט חדש

Well-known member
היכן כתבתי "בנגוד לרצונו/ה"?

זה יפה שאתה ממציא דברים כאשר אין לך אפשרות לסתור את הכתוב, מה גם שאתה משחק אותה שזה לא כך, כאשר אתה יודע שזה בדיוק כך ואפילו המחקר האחרון שהצגתי שמצטרף לעוד מחקרים שהיו בנושא שהראו את זה.

חיא2

New member
שוב, וכרגיל אתה קורא מבלי לראות את ההקשר

קרא מחדש את מה שכתבתי ב"ניגוד לרצונו" ולסתירה המובנית בדבריך, ואו אז תשחק אותה כמי ש"צוטט לא נכון", עייפתי גם מהתחבולה הרטורית המטומטמת הזו שלך, כשאין לך באמת מה להשיב.. או כשברצונך להסיט את הדיון למקומות חסרי שחר. [ שחוש, דחילאק ].

דיברגנט חדש

Well-known member
לא, אתה פשוט עושה סלט עם תגובותיה של shirai ryu

ברור שעייפת, כי אני, להבדיל מאחרים, בעל סבלנות להסביר לך לאט ככל האפשר בכדי שתוכל להבין ולא מתייאש, גם אם צריך לחזור ולהסביר פעם אחר פעם.

חיא2

New member
אתה לא מסביר כלום, אתה חוזר על עצמך כמו תוכי

פעם אחר פעם, אינך מסוגל להפריך דבר מהדברים שטענתי כנגד הבליך, אך אתה ממשיך. אל תכניס את השירני הזה לשיחה שלי ושלך. אלא אם כן אתה גם שירני?!

דיברגנט חדש

Well-known member
אתה הכנסת שהתבלבלת בינינו, כי אני לא כתבתי כלום על אינוס

למרות שבהחלט מסכים שזה אחת הסיבות, כמו גם אב מכה, אב בוגד באם והילדה תפסה אותו ועוד ...

חיא2

New member
אני לא התבלבלתי ביניכם

אתם שנים שהוא אחד.
מפשחות "לא מתפקדות" פוגעות בצאצאיהן לא רק בהקשר הנטיות המיניות. אגב, אם אין מוכנות גנטית/ביולוגית ככל הנראה לא תהיה פניה להומוסקסואליות אלא למשל לאלימות כלפי נשים, למשל; פגיעה עצמית - נשים וכו' וכו'

dory38

New member
מבחיל שהאיש הזה שר בכלל, שלא לדבר על שר החינוך

אני מקווה שבקרוב מאוד יישב באופוזיציה, או בכלל לא יעבור את אחוז החסימה.

dory38

New member
לא סובל את בן גביר, אבל מסכים איתו בעניין

מצד שני, מרבית הפוליטיקאים שקרנים ומושחתים במידת מה.

dory38

New member
לא יעבור גם אם השמיים ייצבעו בצהוב שחור של בית"ר

פה אני תומך בנתניהו, שיעשה מעשה סתיו שפיר ויפתור את ציבור המצביעים מנוכחותו המיותרת. בזבוז של מקום.

למעלה