זה הולך להיות לילה לבן.. [מבחינתי לפחות]

זה הולך להיות לילה לבן.. [מבחינתי לפחות]../images/Emo29.gif

אז כדי שלא ישעמם לי.. פםפםפםפםפם שאאאאאאאאלון! אדם: הכי חשוב לך? שאתה הכי אוהב? הכי מצחיק? הכי לא מצחיק? הכי פחדן? הכי כוסית? הכי מוזר? הכי קרוב/ה? האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך? רואה אותך בוכה? הלכתה איתו/ איתה לסרט? שלח לך אימייל? אמרה לך שאתה חשוב לה? ראית אותו בטלויזיה? פגע בך? דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: סרט קולנוע: דגנים: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: חורף/קיץ: בית ספר/חופש: טעם גלידה: פרי: מכונית: שיעור: חג: שם לבת: שם לבן: תוכנית בטלויזיה: תיכון/אוניברסיטה: בשר/חלב: ג'ינס/שרוול: סנדל/נעל: טלויזיה/מחשב: חוף/הרים: סתיו/אביב: לישון/לקום: קרמבו וניל/מוקה: חיה: ולסיכום איך היה?! -------------------------------------------------------------------------------- אדם: הכי חשוב לך? משפחה.. שאתה הכי אוהב? סבתא הכי מצחיק? טל הכי לא מצחיק? ים הכי פחדן? שני הכי כוסית? שיר הכי מוזר? יוני הכי קרוב/ה? יערה האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך? אחותי רואה אותך בוכה? הילה הלכתה איתו/ איתה לסרט? אמא שלח לך אימייל? יהודה אמרה לך שאתה חשוב לה? יובל ראית אותו בטלויזיה? אין לי מושג איך קוראים לו.. 0_o פגע בך? אמא דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: אהבה 3> ממתק: מרשמלו סרט מצויר: פיטר פן סרט קולנוע: יורו-טריפ דגנים: כריות!! מסטיק: בזוקה צבע: שחור יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף:ראשון?! ג'לי: מהה?! חורף/קיץ: קיץ בית ספר/חופש:בית ספר!! וקצת חופש!! טעם גלידה: שוקולד פרי: אבטיח מכונית: פג'ו שיעור: ספורט חג: סוכות / פסח שם לבת: טל שם לבן: יואב תוכנית בטלויזיה: קרוב רחוק תיכון/אוניברסיטה: תיכון! בשר/חלב: בשר ג'ינס/שרוול: ג'ינס סנדל/נעל: נעל או כפכף!! טלויזיה/מחשב:מחשב חוף/הרים: הרים סתיו/אביב: אביב לישון/לקום: לישון קרמבו וניל/מוקה: וניל!! מוקה זה בעעע חיה: חמוס!! ולסיכום איך היה?! היה כיף!! מדגישומטיק וזה.

והשיר הזה תפילה שלא נפסיק לחלום!!! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אדם: הכי חשוב לך? סעמק. שאתה הכי אוהב? כוווולם הכי מצחיק? ירדן הכי לא מצחיק? ירדן? הכי פחדן? צנםם הכי כוסית? רוי הכי מוזר? ודים הכי קרוב/ה? אחותי האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך? חוץ ממני? דורוש רואה אותך בוכה? דורוש הלכתה איתו/ איתה לסרט? דורוש? שלח לך אימייל? אילה אמרה לך שאתה חשוב לה? דן ראית אותו בטלויזיה? המממממ |: פגע בך? - דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: ודאי ממתק: קינדר סרט מצויר: מלך האריות סרט קולנוע: ברור ששודדי הקריבים דגנים: קורנפלקס מסטיק: אסור לי. צבע: ירוק יום בשבוע: אנערף הכל אותו דבר! היום הכי לא מועדף: פםםפפפםפםפם ג'לי: וואט? חורף/קיץ: בינהם בית ספר/חופש: באמא?? טעם גלידה: לימון או משהו פרי: ליצ'י מכונית: אוטו שיעור: צילום! חג: פורים שם לבת: קורין שם לבן: עומרי תוכנית בטלויזיה: לא ממש רואה.. תיכון/אוניברסיטה: אני משערת שתיכון.. בינתיים בשר/חלב: חלב ג'ינס/שרוול: אוו איכסה ג'ינס כרגע. חם טילים. סנדל/נעל: יחפה. קיבוצנייייייייקית משהו פחד. טלויזיה/מחשב: מחשב חוף/הרים: שילוב של שניהם כזה.. סתיו/אביב: שניהם לישון/לקום: לישון זהבזבוז זמן. למרות שלהיות ער כשאתה עייף זה גם בזבוז זמן.. קרמבו וניל/מוקה: הרגיל חיה: כלבלב ולסיכום איך היה?! זוועה טילים

פרקשון

New member
ועכשיו תאמת תגידי לי באמת

מי מזיין יותר טוב אריק או אני? מזאת אומרת כל אחד אחרת דברי בציונים גברת דברי במספרים! אל תעני לי אפילו אל תעני לי אפילו אדם: הכי חשוב לך? שאתה הכי אוהב? הכי מצחיק? קובי הכי לא מצחיק? הכי פחדן? הכי כוסית? הכי מוזר? הכי קרוב/ה? האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך? אני רואה אותך בוכה? כל מועדון הקומפורט הלכתה איתו/ איתה לסרט? דני אילן ורומי שלח לך אימייל? אורלי אמרה לך שאתה חשוב לה? ראית אותו בטלויזיה? ג'וליה מניפטאק פגע בך? חח
דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: בירה ממתק: במבה סרט מצויר: סרט קולנוע: דגנים: כריות מסטיק: מאסט לבן צבע: כחול יום בשבוע: שישיייי בירה היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: סבבה חורף/קיץ: קיץ בית ספר/חופש: חופש או מה? בית ..ס...פ.., זאת מילה שקשה לי להגות טעם גלידה: תות פרי: אבטיח מכונית: פורשה שיעור: מה? חג: פסח שם לבת: שולה שם לבן: מוס תוכנית בטלויזיה: ניפ טאק תיכון/אוניברסיטה: בשר/חלב: בשר ג'ינס/שרוול: ג'ינס רחב סנדל/נעל: נעל טלויזיה/מחשב: מחשב חוף/הרים: הרים סתיו/אביב: אביב לישון/לקום: לישוןןןן קרמבו וניל/מוקה: וניל חיה: דוב, בטח הוא יכול לשתות איזה 100 ליטר בירה ולסיכום איך היה?! מעפן

מיכמיך3

New member
למישהו יפריע אם אני אקצר קצר את השאלון?

פשוט אין לי כוח לענות על הכל. אדם: הכי חשוב לך? אכפתיות. שאתה הכי אוהב? הכי מצחיק? הכי לא מצחיק? הכי פחדן? הכי כוסית? הכי מוזר? הכי קרוב/ה? האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך? אני. רואה אותך בוכה? לא זוכרת... הלכתה איתו/איתה לסרט? חברה שלי. שלח לך אימייל? לא זוכרת... אמרה לך שאתה חשוב לה? חברה שלי. ראית אותו בטלויזיה? אימא שלי. פגע בך? כמה חברים שלי. דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: ממתק: קינדר. סרט מצויר: שרק. סרט קולנוע: שודדי הקאריבים. דגנים: כריות. מסטיק: שיהיה בטעם אפרסק-מנגו או פטל-לימון של מסט. צבע: כחול. יום בשבוע: יום שבת. היום הכי לא מועדף: לא יודעת... אנערף... ג'לי: וואט? חורף/קיץ: חורף. בית ספר/חופש: בית ספר. טעם גלידה: שוקולד. פרי: אבטיח. מכונית: לא אכפת לי, רק לא סובארו. שיעור: מתימטיקה. חג: פורים. שם לבת: מאיה. שם לבן: עמית. תוכנית בטלויזיה: חברים. תיכון/אוניברסיטה: בן גוריון. בשר/חלב: חלב. ג'ינס/שרוול: שרוול. סנדל/נעל: שניהם. טלויזיה/מחשב: מחשב. חוף/הרים: שניהם. סתיו/אביב: אביב. לישון/לקום: לישון. קרמבו וניל/מוקה: מוקה. חיה: כלב וסוס. ולסיכום איך היה?! נהדר.

שאלון

אדם: לא רוצה |:
הכי חשוב לך?
שאתה הכי אוהב?
הכי מצחיק?
הכי לא מצחיק?
הכי פחדן?
הכי כוסית?
הכי מוזר?
הכי קרוב/ה? |
האיש האחרון ש...:
ישן במיטה שלך? איפרת
רואה אותך בוכה? עידן ><
הלכתה איתו/ איתה לסרט? חחחחח
שלח לך אימייל? ליאור
אמרה לך שאתה חשוב לה? לאדעת
ראית אותו בטלויזיה? חח בטח מומין אבא לפני כמה שנים
פגע בך? ..
דברים מועדפים:
מילה בת 4 אותיות: תאום
ממתק: קוקומן :$
סרט מצויר: חח מומינים בטח
סרט קולנוע: מלכות הכיתה נו הת'רס
דגנים: קורנפלקס כזה
מסטיק: מאסט לריח פה נעים
צבע: אין
יום בשבוע: אין
היום הכי לא מועדף: אין
ג'לי: ג'לי מאיה^^
חורף/קיץ: חורף
בית ספר/חופש: שילוב
טעם גלידה: לא אוהבת
פרי: אגס
מכונית: שנוסעת
שיעור: ספרות והבעה
חג: חנוכה או סוכות לא זוכרת
שם לבת: ישראל
שם לבן: ישראלה
תוכנית בטלויזיה: טוב מה..
תיכון/אוניברסיטה: תיכון
בשר/חלב: חלב
ג'ינס/שרוול: ג'ינס
סנדל/נעל: כפכף
טלויזיה/מחשב: מחשב
חוף/הרים: חוף
סתיו/אביב: סתיו
לישון/לקום: ל י ש ו ן
קרמבו וניל/מוקה: וניל
חיה: חתול
ולסיכום איך היה?! משהו
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifלפני שאני נוסעת לביצפר...

אדם:
הכי חשוב לך? יש כמה...
שאתה הכי אוהב? משפחה, ולד, כמה חברות..
הכי מצחיק? אפי ואני ביחד
הכי לא מצחיק? ר.
הכי פחדן? כהן
הכי כוסית? בכללי?..מממ..לאדעת..כלמיני
הכי מוזר? א.
הכי קרוב/ה? אפי, כהן, טול, ולד...
האיש האחרון ש...:
ישן במיטה שלך? אני..ולפני כמה ימים ולד
רואה אותך בוכה? ולד
הלכתה איתו/ איתה לסרט? לא הולכת לסרטים
שלח לך אימייל? אחותי מפרווווווווו.
אמרה לך שאתה חשוב לה? אממ..כהן?
ראית אותו בטלויזיה? לאדעת
פגע בך? מממממ...חבורת בטטה
דברים מועדפים:
מילה בת 4 אותיות: סבבה
ממתק: טעמי
סרט מצויר: וולט דיסני וכל אלה
סרט קולנוע: זרוקים, גריינד ועוד..
דגנים: משתנה
מסטיק: אורביט ירוק
צבע: שחור, סגול...
יום בשבוע: שישבת
היום הכי לא מועדף: לאדעת
ג'לי: אה?
חורף/קיץ: סתיו
בית ספר/חופש: חופש לייק דה
טעם גלידה: מוקה וניל
פרי: אפרסק, אבטיח
מכונית: יפה כזאת..
שיעור: חופשי
[נדוש. חח] לא אבל בקרוב כנראה השיעורים האהובים עליי יהיו השיעורי גרפיקה, פוטושופ למיניהם
חג: כל אחד שיש בו חופש.
שם לבת: לנה
שם לבן: איליי
תוכנית בטלויזיה: חברים
תיכון/אוניברסיטה: ממ
בשר/חלב: חלב
ג'ינס/שרוול: גם וגם
סנדל/נעל: גם וגם
טלויזיה/מחשב: גם וגם
חוף/הרים: חוףף
לישון/לקום: תלוי
קרמבו וניל/מוקה: איכ קרמבו
חיה: אוגר סיבירי
ולסיכום איך היה?! נחמדנחמד. |

B a m b o o k

New member
ממחר מבטיח לך אפסיק לעשן

אדם: הכי חשוב לך? שאתה הכי אוהב? הכי מצחיק? שי מערד הכי לא מצחיק? הכי פחדן? הכי כוסית? דודי
סתםסתם דודי אתה יודע שאני אוהבת אותך
הכי מוזר? הכי קרוב/ה? זוהר\הדס האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך? אחותי רואה אותך בוכה? אמ לא זוכרת הלכתה איתו/ איתה לסרט? זוהר שלח לך אימייל? לנה אומר לכם משו? אמרה לך שאתה חשוב לה? ראית אותו בטלויזיה? חחח כל מיני אנשים פגע בך? דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: שמנה ממתק: עדשים של עלית סרט מצויר: הרקולס
סרט קולנוע: שודדי הקריביים
דגנים: קוקומן צדפים מסטיק: לא לועסת מסטיקים צבע: אדום יום בשבוע: שלישי היום הכי לא מועדף: שבת ג'לי: אה? חורף/קיץ: חורף
בית ספר/חופש: חופש טעם גלידה: בננה\וניל עם פצפוצי שוקולד פרי: אבטיח מכונית: אנערף שיעור: הפקה חג: סוכות\פורים שם לבת: רון שם לבן: אופיר תוכנית בטלויזיה: חברים תיכון/אוניברסיטה: לאדעת בשר/חלב: חלב ג'ינס/שרוול: שרוול סנדל/נעל: ללא נעלים
אבל אם כבר אז סנדל טלויזיה/מחשב: מחשב חוף/הרים: הרים סתיו/אביב: אביב לישון/לקום: תלוי קרמבו וניל/מוקה: לא אוהבת קרמבו חיה: דולפין ולסיכום איך היה?! מדהים מה

a d i 8

New member
As LoNg As ThE mUsIc Is LoUd EnOuGh

We WoNt HeAr The wOrlD FaLlIng aPaRt
אדם:
הכי חשוב לך?
שאתה הכי אוהב?
הכי מצחיק?
הכי לא מצחיק?
הכי פחדן?
הכי כוסית?
הכי מוזר?
הכי קרוב/ה?
האיש האחרון ש...:
ישן במיטה שלך? ליל
רואה אותך בוכה? ליל
הלכתה איתו/ איתה לסרט? ליל
שלח לך אימייל? שייגעצ
אמרה לך שאתה חשוב לה? ליל
ראית אותו בטלויזיה? ליל
פגע בך? אמא
דברים מועדפים:
מילה בת 4 אותיות: אהבה
ממתק: שוקולד!
סרט מצויר: פיטר פן
סרט קולנוע: שוקולד [ג'וני
]
דגנים: special K
מסטיק: בזוקה
צבע: סגול
יום בשבוע: שישי
היום הכי לא מועדף: ראשון
ג'לי: הא?
חורף/קיץ: חורף
בית ספר/חופש: חופש בשאר השנים...כרגע...מתה כבר שיתחיל יב'...
טעם גלידה: שוקולד
פרי: אפרסק
מכונית:
שיעור: הסטוריה
חג: פסח
שם לבת: מלודי
שם לבן: אלעד
תוכנית בטלויזיה: חברים
תיכון/אוניברסיטה: תיכון!
בשר/חלב: בשר
סנדל/נעל: נעל
טלויזיה/מחשב: תלוי במצב רוח
סתיו/אביב: אביב
לישון/לקום: לישון
חיה: חתול
ולסיכום איך היה?! נחמד

"יש לנו קטיושות....

יש לנו טילם.... אבל כולם יודעים שמטה אשר כלים!!!!!"
אדם:
הכי חשוב לך? -
שאתה הכי אוהב? -
הכי מצחיק? סו במצבי הדפיקות יתר שלו
הכי לא מצחיק? שאני
הכי פחדן? עדני
הכי כוסית? עדי
הכי מוזר? ניבי
הכי קרוב/ה? נעמאמי
האיש האחרון ש...:
ישן במיטה שלך? חוץ ממני.... סו
רואה אותך בוכה? סו
הלכתה איתו/ איתה לסרט? עדני
שלח לך אימייל? פדה
אמרה לך שאתה חשוב לה? סו
ראית אותו בטלויזיה? לא ראיתי טלוויזיה כבר שבועיים אז אני ממש לא זוכרת
פגע בך? שחר
דברים מועדפים:
מילה בת 4 אותיות: חטב"ם (חטיבת בני המושבים)
ממתק: סוכריות על מקל
סרט מצויר: פו הדוב
סרט קולנוע: מונטיפייטון
דגנים: שלווה
מסטיק: שונאת מסטיקים
צבע: אדום
יום בשבוע: שלישי
היום הכי לא מועדף: שבת
ג'לי: איך
חורף/קיץ: קיץ (חורף כי יש יותר טיולי תנועה)
בית ספר/חופש: חופש
טעם גלידה: שונאת גלידה
פרי: ענבים
מכונית:
שיעור: דשא
חג: חנוכה
שם לבת:
שם לבן:
תוכנית בטלויזיה: מונטיפייטון
תיכון/אוניברסיטה: תיכון
בשר/חלב: בשר
סנדל/נעל: סנדלי שורש
טלויזיה/מחשב: מחשב
לישון/לקום: לישון
חיה: חיית תנועה
ולסיכום איך היה?! סבבה לפנים
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ססילייה

New member
יש לי כוכבים בעיניים!!../images/Emo41.gif

אדם: שאלות מפגרות >< האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך? פי יא....
רואה אותך בוכה? אריק. הלכתה איתו/ איתה לסרט?דיקי שלח לך אימייל? בת דודה מפנסילבניה. אמרה לך שאתה חשוב לה? דיקי. ראית אותו בטלויזיה? אנאערף. פגע בך? אף אחד.
דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: כלבה. ממתק: קינדר בואנו
סרט מצויר: פיטר פן. סרט קולנוע: זה משתנה. דגנים: קורנפלקס רגיל. מסטיק: אורביט?
צבע: סגול\כחול. יום בשבוע: שישי. היום הכי לא מועדף: ראשון :X ג'לי:
חורף/קיץ: ברור שחורף!!!. בית ספר/חופש: למען האמת בכיף הייתי נשארת עוד שנה באנקורי. טעם גלידה: שוקולד
פרי: בננה.[לא עדי, לא בתוך פאנקייק!!!] מכונית: חיפושית.
שיעור: פסיכולוגיה\סוציולוגיה\ספרות. חג: פורים
שם לבת: תו\מלודי שם לבן: ג'יימס\אלון תוכנית בטלויזיה: 8 כללים פשוטים\נמלטים
\איש משפחה\מסכים וכאלה. תיכון/אוניברסיטה: אנקורי
. בשר/חלב: חלב ג'ינס/שרוול: ג'ינס!!!!
סנדל/נעל: נעל. טלויזיה/מחשב: מחשב. חוף/הרים: שניהם O_ס סתיו/אביב: סתיו. לישון/לקום: לקום. קרמבו וניל/מוקה: וניל. חיה: חתול.
ולסיכום איך היה?! מוזר מידי.

AvtipuS

New member
"וככה הוא נח,השקר יפה כל כך..."

אדם: הכי חשוב לך? כלמיני. שאתה הכי אוהב? הכי מצחיק? אני. [חה.שתקו.] הכי לא מצחיק? אני. [לפעמים.] הכי פחדן? אנערף. הכי כוסית? מאיה. [יש לי הוכחות
] הכי מוזר? אנערף. הכי קרוב/ה? האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך? אני. רואה אותך בוכה? הלכתה איתו/ איתה לסרט? וואלה לא הייתי בסרט מאז שהפסיקו עם הסרטים חינם מסלקום
שלח לך אימייל? אחותי מתאילנד. אמרה לך שאתה חשוב לה? ראית אותו בטלויזיה? אביעד קיסוס. פגע בך? דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: סבבה ממתק: כנאפה סרט מצויר: סרט קולנוע: מדגסקר
,המדריך לטרפיסט בגלקסיה
דגנים: קפטן משו.אמריקאי כזה. מסטיק: מה אני מאיה. צבע: שחור\כחול\אדום יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: אדום? חורף/קיץ: חורף. בית ספר/חופש: חופש. טעם גלידה: וניל עם עוגיות. פרי: מכונית: מאזדה 5
שיעור: חג: שם לבת: משה. שם לבן: נחמה. תוכנית בטלויזיה: מסכים. תיכון/אוניברסיטה: אע. בשר/חלב: ביחד.
ג'ינס/שרוול: ג'ינס. סנדל/נעל: נעל. טלויזיה/מחשב: מחשב. חוף/הרים: חוף. סתיו/אביב: סתיו. לישון/לקום: לישון. קרמבו וניל/מוקה: וניל. חיה: אנטילופה. ולסיכום איך היה?! - יכל להיות יותר טוב.

AvtipuS

New member
אם היה לי כוח להעלות אותן ../images/Emo3.gif

ומה לגבי התמונות שבמחשב שלך?

למעלה