זה הולך להיות לילה לבן.. [מבחינתי לפחות]

../images/Emo121.gifמאזדה 5?!

למה לעזאזל אתה נמשך לרכב-משפחתי-גדול/וואן?!??? הדבר היחידי שמגניב בו זה המיקום של הגיר

AvtipuS

New member
נסעת ברכב הזה?

הוא מדהים.גם מבחוץ וגם מבפנים. עזוב אותך תמונות,תראה ותסע בו במציאות...

שיאוו מישהו בא לשבק?../images/Emo194.gif

חויייי
אדם:
הכי חשוב לך? משפחה? שאתה הכי אוהב? חברים הכי מצחיק? הכי לא מצחיק? הכי פחדן? הכי כוסית? הכי מוזר? הכי קרוב/ה? האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך? רואה אותך בוכה? הלכתה איתו/ איתה לסרט? שלח לך אימייל? אמרה לך שאתה חשוב לה? ראית אותו בטלויזיה? פגע בך?
דברים מועדפים:
מילה בת 4 אותיות: חוחו ממתק: וואי הביסקוייטים הקטנים האלה באריזה אדומה משהו יאמוש
סרט מצויר: משפחת סימפסון! LOL סרט קולנוע: אממ דגנים: כריות מסטיק: אורביט ירוק צבע: כתום יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: איכ חורף/קיץ: חורף בית ספר/חופש: בית ספר? מה מזה? טעם גלידה: שוקו! פרי: מנגו! מכונית: אדומההה שיעור:
חג: חנוכה שם לבת: חוחית שם לבן: חוחין תוכנית בטלויזיה: וואי יש מלא תיכון/אוניברסיטה:
בשר/חלב: חלבבבב ג'ינס/שרוול: ג'ינס סנדל/נעל: כפכים טלויזיה/מחשב: טי וי חוף/הרים: שום דבר סתיו/אביב: סתיו לישון/לקום: לישון קרמבו וניל/מוקה: איכ חיה: כלב יוו | ולסיכום איך היה?! מטומטם

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אביק ../images/Emo23.gif

אדם: הכי חשוב לך?
שאתה הכי אוהב?
הכי מצחיק?
הכי לא מצחיק?
הכי פחדן?
הכי כוסית?
הכי מוזר?
הכי קרוב/ה?
האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך?
ני. רואה אותך בוכה?
לאדעת. הלכתה איתו/ איתה לסרט?
מורי, שני ודורק'ה. שלח לך אימייל?
פחח. אמרה לך שאתה חשוב לה?
גלוש המדהימה שלי
ראית אותו בטלויזיה?
לאדעת >< פגע בך?
אהמ><
דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות:
שומן. ממתק:
שוקולד/: סרט מצויר:
מלך האריות. סרט קולנוע:
RHPS / ברקפאסט קלאב. דגנים:
כריות. מסטיק:
רגיל, כחול. צבע:
כחול שחור סגול. יום בשבוע:
שישי
היום הכי לא מועדף:
ראשון..?>< ג'לי:
תות!^^ חורף/קיץ:
קיץ.
[וזה בכלל לא בגלל שיש לי יומולדת *שיעול**שיעול*] בית ספר/חופש:
בי"ס >< טעם גלידה:
איכס. פרי:
אפרסקקקק
מכונית:
וולץוואגן [אואיכשלאיכתבות'שיטהזה><] שיעור:
תאטרון/אומנות חג:
פוריםםםם שם לבת:
אביגיל, מולי, דניאל. שם לבן: יונתן [
!!!!1111], יואב, איתמר. תוכנית בטלויזיה:
האנטומיה של גריי / ראשגדול|סגידה| תיכון/אוניברסיטה:
תיכון? בשר/חלב:
בשרררD: ג'ינס/שרוול:
חצאיתP: סנדל/נעל:
יחף. טלויזיה/מחשב:
מחשב. חוף/הרים:
חוף3> סתיו/אביב:
קיץ. לישון/לקום:
לישון. קרמבו וניל/מוקה:
וניל. חיה:
כלב. ולסיכום איך היה?!
ווא היה מדהים... -_____________- D:

אפרת P

New member
היינו עושים אהבהההההההה../images/Emo112.gif

אדם: הכי חשוב לך? שאתה הכי אוהב? הכי מצחיק? הכי לא מצחיק? הכי פחדן? הכי כוסית? הכי מוזר? הכי קרוב/ה? האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך? גילי עכשיו D: רואה אותך בוכה? תמר הלכתה איתו/ איתה לסרט? פישי דקל וסער
שלח לך אימייל? אף אחד אמרה לך שאתה חשוב לה? נופר ראית אותו בטלויזיה? הזה של החדשות פגע בך? הורי ואחותי דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: יתוש ממתק: צ'וקלט סרט מצויר: אנערף סרט קולנוע: אנערף דגנים: סינימיניז מסטיק: איירוויז
צבע: ירוק יום בשבוע: יום נעים היום הכי לא מועדף: חכו שיתחיל בצפר נראה תמערכת. ג'לי: :S חורף/קיץ: קיץ בית ספר/חופש: חופש פנימי תמידי
טעם גלידה: כללל אלדו פרי: נוזל לשטיפת פירות וירקות. מכונית: שנוסעת שיעור: בטח אמנות או מדעי החברה חג: יום יום. שבועות שם לבת: אליהוהית שם לבן: אליהוהו תוכנית בטלויזיה: לא תיכון/אוניברסיטה: לא בשר/חלב: חלב ג'ינס/שרוול: שרוואליק סנדל/נעל: סנדלדל טלויזיה/מחשב: מחשב חוף/הרים: טיוליקים סתיו/אביב: אביב לישון/לקום: לישון ולקום רענניייייייים קרמבו וניל/מוקה: חיה: מתה ולסיכום איך היה?! תענוג מתמשך אההההההה.

shahaf shecter

New member
חחח זה השאלון והתשובות שלי! אין טעם לענות ../images/Emo13.gif

חהחהחהחהחהחחהחה

jack 1

New member
....

אדם: הכי חשוב לך? אין כזה שאתה הכי אוהב? אין הכי מצחיק? בעע הכי לא מצחיק? ב הכי פחדן? ב הכי כוסית? ב הכי מוזר? ב הכי קרוב/ה?ב האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך?אני רואה אותך בוכה? יותר מדי מזמן הלכתה איתו/ איתה לסרט?כמה חברים שלח לך אימייל?מה זה אימייל? אמרה לך שאתה חשוב לה?לא זוכר
ראית אותו בטלויזיה?ההוא מהאלופה פגע בך?נה דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: זועה ממתק: במבה,אם זה נחשב.אם לא,אז שוקולד סרט מצויר:מלך האריות!!!!והסרט של הסימפסונס סרט קולנוע:פורסט גאמפ דגנים:סיני מיניס מסטיק:איכס צבע:שחור. יום בשבוע:שבת היום הכי לא מועדף:ראשון ג'לי: לימבו! חורף/קיץ: קיץ בית ספר/חופש:הא טעם גלידה: משמש עם מקופלת לבנה
פרי: תפוח מכונית:פורד שיעור: חג: שונא חגים שם לבת:נועה שם לבן:אלון תוכנית בטלויזיה:האלופה,הא!!! תיכון/אוניברסיטה:כלום בשר/חלב:פרווה ג'ינס/שרוול:טרנינג סנדל/נעל:כפכף טלויזיה/מחשב:מחשב חוף/הרים:מדבר סתיו/אביב:קיץ לישון/לקום: לישון בלי לקום קרמבו וניל/מוקה:מוקה חיה:.

למעלה