זה הזמן לסכם את פסח

star_female

New member
ותמונה שלי...

אני חושבת שאף פעם לא שמתי פה תמונה שלי. ^^; בכל מקרה, זה גם מהספינה, אני (בצד שמאל) עם אחותי הקטנה.

Digi Lista

New member
עכשיו אני יכולה לקשר בין שם לפרצוף../images/Emo13.gif

כבר כמעט חמש שנים אנחנו מכירות ועד התמונה הזאת לא ידעתי איך את נראית(והאמת שגם לא ניסיתי לדמיין בגלל שכשמישהו כותב בפורום אני מתמקדת בתוכן ופחות במראה חיצוני,האמת שגם בחיים אני עובדת יותר לפי אינטואיציות ופחות לפי מראה),אז עכשיו אני יודעת
בתור אחת שאסור לתת לה מצלמה ביד כי אני מתחילה להשתולל בלי הפסקה(יש לי קבוע מצלמות בתיק-דיגיטלית ופילם שהתעקשתי לקנות השנה נוכח העובדה שהמצלמת פילם הישנה שלי נהרסה לפני שנה ומאז הרגשתי שמשהו חסר לי...)ואני מדברת על הפגזה של 200 תמונות בשעה(לכן למשל יש לי בסביבות ה3,000 תמונות מהמקום שירות שהתחלתי רק בספטמבר...זה משהו כמו 20 דיסקים...),אני פשוט נותנת למצלמה לצלם,לפעמים אני בכלל רואה את כול האירועים רק דרך עדשת המצלמה,מה שצילמת דווקא מצא חן בעיניי,אומנם באופן אישי אצלי התמונות הן כמעט תמיד של אנשים בכול פוזה אפשרית ורצוי בהפתעה כשהם לא מוכנים(אם אני לא מצלמת במקום מסויים כנראה לא נוח לי עם האנשים והאווירה,כשאני במיטבי אני מצלמת בקצב מטורף)אבל אני דווקא אוהבת צילומי שקיעה,זריחה וטבע שאחרים מצלמים ושמרתי את התמונה הזאת
אני שמחה חוץ מיזה לשמוע שנהנית ומקווה שתמשיכי להינות מכול מה שתעשי וכמובן שתמשיכי להיות כאן גם בגלוי כי לי אישית תמיד כיף ומשמח לראות הודעות שלך

למעלה