זה היום זה היום זה היום!! |המורדים|

• פותח הנושא NiGa
  • פורסם בתאריך

NiGa

New member
זה היום זה היום זה היום!! |המורדים|

קדימה היום ההופעה! קדימה קדימה קדימה מריצה!! קדימה שי, רוצה לבוא איתי? צ'יאס!@ בעוד פחות מ- 4 שעות, אני יהיה בן ה-17 היחידי ביד אליהו, שיודע מילים לשירים, שאוהב המורדים, ושהולך עם חולצת המורדים שהוא הכין בפורים - בגאווה!! יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא בייבי, יאאאאאאאאא!!!! חחחחחחח יאללה נביא לכם עדכונים לקראת הלילה, אולי גם תמונות וכאלה אם תבקשו מספיק יפה!!!!!

Bitch47Percents

New member
|מכור|.....

תהנה!!

‡NoK

New member
../images/Emo4.gif יותמיי....

תהנה בכל זאת
ד"ש למריצה המאגניבה ממני

Katy Cat

New member
יווווווותם!!

תהנה.. ("לא כל יום חברה שלך באה מארגנטינה"...)

אם כבר אז כבר

תחרוג ממנהגך ותגניב את לוליטה לופיטו בלבוש מינימלי לגבולות חולון:)

Firz

New member
עד כמה ש....

אני לא מבין את כל העינין מסביב למורדים, ז"א אחרי פרק אחד שראיתי ולא התלהבתי פשוט הפסקתי ליראות. ושכולם אמרו שהבלונדינית הכי יפה אני אמרתי שזאת עם השיער האדום. בכל אופן לאחר שראיתי את התמונה הזאת (מצורפת) הגעתי למסקנה שלילדה בגיל 15 יש כאלה שדים, אההה סליחה זה לא זה אמממ הגעתי למסקנה שיותם וכולם רואים את זה בגלל הכוסיות!! חחח קצת מאוחר מידי להבין את זה אבל עדיף עכשיו מאשר לעולם לא....

Firz

New member
אההההההה

למישהו יש את השיר כאילו ששינו לו את המילים: מריצה בפיתה חומוס צ'יפס סלט ויש לזה המשך... ?????????????????????????

חולוני

New member
פאקינ'שיט! מי זאת הימנית?

היא תהיה בעונה הבאה של הסידרה? כי אם כן, אני מתחיל להקליט פרקים..

NiGa

New member
בעצם לא..

מי זאת?! ממבט ראשון חשבתי שזאת לולו... אבל לא נראה לי

Firz

New member
זאת.....

לפי השם המקורי של הקובץ אז התמונה לקוחה מפרסומת למשהו וזאת מישהי שעושה איתה את הפירסומת כך שלא ניראה לי יש קשר למורדים....

NiGa

New member
אייאייאיי אופיר...

אי אפשר לראות סידרה רק בשביל הכוסיות... כאילו, גם אם אתה רואה סרט כחול - כמה כבר אפשר לראאות סרטים כחולים!?! קיצר, ממש לא בשביל הכוסיות. וחוצמזה, אני אוהב את "זאת עם השיער האדום"... (מריצה). דבר שני, השיר שלי ושל נאור זה אמא ש'ך בפיתה, בוניטה דה מאס. (וכמובן, "תעיף ת'מפוחית יה פאג/"עם אורטל" (אינמורטל), יה כוסית (סוויט בייבי), וסתמי יה בת זונה (סרה פורקה טה קיירו).. ומדי פעם אילתורים סטייל "סתמי ת'פה" (רסיסטירה) וכאלה

Firz

New member
אוי אויוי אויוי יותם...

ה-ו-מ-ו-ר מתי תפסיק לחפש סיבות להתווכח?! קצת הומור אני יודע שזה לא הומור שלך אבל תקבל דברים פעם אחת אההה והשירים קיצר שמעתי את זה מידידה שלי מחיפה איך הגיוני שזה הגיע לשם יש גירסה מוקלטת כניראה.....

NiGa

New member
מהההההההההההההההה????

בניזונות לקחו לי ולנאור שעות לילה מאוחרות, גנבו לנו ת'רעיונות והקליטו:?!?!!? כושילדודה!!!!! זין!!!!! שמוקים בני זונות... לפחות שאני אקבל צ'קים על זכויות או משו...! טוב אם תמצא את זה, תשלח לי!

Firz

New member
יש לי חלק מהשירים!

בוניטה בפיתה חומוס צ'יפס סלט פלאפל באמצע ..... וגם: מריצה הפליצה מיה היתעלפה פאבלו ומנואל הלכו ל... זה מה שאני זוכר

NiGa

New member
נו אז תזריק לי יה דפקט!!!!

מיאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאד!! חחח

Firz

New member
מזה?!?@$#?@#%

למי קראת דפקט?! עכשיו תסביר למה התכוונת.... להזריק מיד מה?

למעלה