יותם!!!! אני חושבת ששחכת משו אהמ.....אהמ....-צעיף!
N NiGa New member 19/4/03 #17 חם עכשיו, את לא צריכה... חחח סתם האמת זה בתיק שלי מחכה לך, אבל חופש וזה.. תתקשרי אני יבוא אליך, או שתקפצי עליי, סליחה, אליי.
חם עכשיו, את לא צריכה... חחח סתם האמת זה בתיק שלי מחכה לך, אבל חופש וזה.. תתקשרי אני יבוא אליך, או שתקפצי עליי, סליחה, אליי.
R RevitallicA New member 19/4/03 #10 אווווווווווווווווווווווווווווווף../images/Emo70.gif בא לי ללכת שוווווווווווווב ומעצבן אותי שפליפה אמר שהוא הולך לתפוס פה בנות לזיונים זה ממש מעצבן אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף קוז'ו, אם תראה את זה-שתוק
אווווווווווווווווווווווווווווווף../images/Emo70.gif בא לי ללכת שוווווווווווווב ומעצבן אותי שפליפה אמר שהוא הולך לתפוס פה בנות לזיונים זה ממש מעצבן אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף קוז'ו, אם תראה את זה-שתוק
K kahriberi New member 23/4/03 #26 יותמי!!!1 אל תשכח מי מכרה לך ת'כרטיסים השווים האלה!!!!! איך התבאסתי שלא הלכתי אב חפיף כי נהנתי בבומבמלה! אתמול הייתי (ביקרתי) ידיד שלי במלון שרתון בתל אביב -כן המלון שלהם!!! וקיבלתי תמונה חתומה שלהם!!! אבל לא מהם כי הם ישנו...
יותמי!!!1 אל תשכח מי מכרה לך ת'כרטיסים השווים האלה!!!!! איך התבאסתי שלא הלכתי אב חפיף כי נהנתי בבומבמלה! אתמול הייתי (ביקרתי) ידיד שלי במלון שרתון בתל אביב -כן המלון שלהם!!! וקיבלתי תמונה חתומה שלהם!!! אבל לא מהם כי הם ישנו...