זה הפורום עם הבחורה שהתחזתה לגבר??

לא לצערי לא היה

ולא יהיה
יש לי שילית פתח עד אחרי הלידה לצערי כלום..תתיבש הכנרת ..

Mוניk

New member
../images/Emo24.gifתלתלונה../images/Emo24.gif

מה קרה מאמי סלי למע אופ דברי אני פו עוד טיפה לפני ש............ גם אני יעוף מוניק

כן טאקושיתתת../images/Emo25.gif

הלכתי לישון צהרים מאוחר היום.. ישנתי מארבע עד שבע..ואני לא מצליחה להרדםםםםםםם אוף ארפי ניסה לעשות לי נומי נומי עד שהתיאש..וסילק אותי למחשב חחח

Mוניk

New member
דרדסיתתתתתתתתתתתתתת../images/Emo25.gif

מה קורה מאמי יו יו לונג טיים אגור הכל טוב כפרע ות´ספרי יס אור ג ז מעעעעעעעעעע תיודעת מה חחחחחחחחחחח מחר אני מתקשרת מבטיחה דרדי
מוניק

איפה אורגזמהההההההההה

עברה לידי בלי שאני יראה אותה חחחחחחחחחחח תיודעת גם אני געגעתי מאוד מחכה מחר לפון ממך נשמהההההה

טאKילה

New member
זה לי ???יאמי...../images/Emo25.gif

רגע בודקת,להיות בטוחה שרק אני פו חולה..חחח

Mוניk

New member
אני בריאה קרוסי אז מעעע אופ

טאקי תהיה בריאה הלילה טופ

Mוניk

New member
לעעעע נחון ממי סלי

יו באמת מאז השפעם לא ת´אוששת מאמי טאקי הינה חיבוקקקקקקק ענקייייייייייייי אפילו שאני קטנה זה חיבוק עם חום פנימי ת´ראי מחר את עשר שוכבת עומדת מ...........צ עוסה הכל כמו גדולה אר איזי איזי הפעם שלא תפלי למשכב ממוסךךךך החלמה מהירה מאמי}{ מוניק

הבטן גודלת נשמה

היא כבר עגלגלה..לתינוק שלומות הוא יפיפיון, הוריו מאושרים.. רק אני אומללה (סתם סתם) מחכה לאורגזמעעעעעעעעעעע שלי כבר חצי שנה ועוד נותר חמישה חודשים ללידה ואז לחכות עוד חודש וחצי אחרי הלידה ואז אני בתקווה ש.......****** ככה אני יראה..חחח ועד אז אוףףףףףףףף

Mוניk

New member
דרדסית את גדולה מהחיים כפרע

מע זה אורגזמעעעעעעעעע לעומת חיים חדשים אההההההההה בעצם סה גם חשוב אמממ מאוד אפילו תחסבי אור געעעע אז מעעעע אוטוטוטו דרדסית
מוניק

טאKילה

New member
חח מוניק...

כן אמרו לי 7 ימים עם תרופה, ושבוע בלי תרופה. אז עשיתי שבוע שבוע ועכשיו עליתי ברמה, קצת תשומי גם הריאה רוצה חחח לא נעים אבל יעבור יהיה פסדר.

למעלה