"זה השלישי האחרון שלי איתכם.."

רגע, אז אם אין פירוט...

...על מה הולך הכסף, למה כן לשלם (בתגובה לתגובה "למה אתה לא רוצה לשלם את דמי הבוגר" שכתבה שיר)?

ממ...

שוב, הכסף הולך אלייך. עד עכשיו הוא לא הלך- אבל הוא ילך, אחרי שבכל הסניף ישלמו דמי בוגר. הציוד הכוונה לפעולות שהבוגרים עוברים. הטיולים, הכוונה לטיולים סניפיים שיארגן לך הרכז שלך בתור גיבוש לשכבת הבוגרים בסניף. הכסף לא נשאר באוויר סתם ככה. מבטיחה לך. :]

giloosh15

New member
ממ

מתי נראה ? אנחנו כמעט באמצע שנת הפעילות .. ועל כל משו של העשרה או טיול אנחנו מוציאים כסף גם אם זה ממש ממש יקר ..

נועם , חן

אני מבין ללבכם { ולכיסכם } שזה עוד כסף שצריך לשלם אבל אתם חייבים להבין : טיולים , מחנה , סמינרים וכו' הם בתכנית השנתית וחלק מלהיות בוגר ב"מכבי". אני בטוח שאתם לומדים המון מהעשייה בסניף,יציאה לטיולים,קורס העשרה כמובן וכו' אך זה לא מספיק. בוגר בתנועת נוער אפשר להיות רק פעם אחת בחיים ואני אישית שמח להיות חלק מהאנשים שכן יכולים לתת להעניק וללמד אתכם דברים שיוכלו לעזור לכם בחיים המכביסטיים וכמובן לחיים האישיים. כדי לעשות את זה בדרך הטובה ביותר חייב להשקיע בכם יותר אם זה בהעשרות , סמינרים , צו'פרים שנותנים לכם הרגשת הערכה ודברים נוספים שרק תורמים להיותכם חונכים ומתחנכים...אנחנו מעשה את זה{מרכזים } על הצד הטוב ביותר - תהיו בטוחים אך אתם חייבים להאמין שהכסף הזה הוא רק למענכם ואתם תרגישו את השינוי עם הזמן.

Rioter

New member
יוסי... ../images/Emo26.gif

תקרא את זה בבקשה.. לגבי התגובות בפורום.
(הקרדיט לפורום שזה כתוב בו - פשוט חיפשתי 'אומנות השרשור' בגוגל ומצאתי את הלינק הנהדר הזה)

noamsheron

New member
אני בטוחה שאתה צודק,

ואני מחזקת כל מילה ומילה שלך, באמת. אבל שים לב שגם בכל סניף המצב שונה... יש סניפים בהם דמי הבוגר הם נמוכים יחסית [100 ומשהו], ואצלנו בגדרה למשל - דמי הבוגר הם 400 ש"ח. שזה די הרבה, הייתי אומרת. בסה"כ אני מבינה לאן הכסף הולך וכשחושבים על זה לעומק העניין מתבהר ופתאום זה לא נראה סכום גדול כלכך... אבל כשאתה מוציא בתחילת השנה 400 ש"ח ואח"כ טיול סוכות עוד איזה 80 ואח"כ מירוץ לפיד וכו' וכו' וכשאתה רק שם לב כמה אתה מוציא מהכיס אתה לא חושב יותר מידי לאן הכסף הולך.. מבין? נראה לי שפשוט צריך לארגן איזה כמה ספונסרים מהמועצה והכל מסודר

../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

צודק
צודק
שים
למה שנועם כתבה.. "אבל כשאתה מוציא בתחילת השנה 400 ש"ח ואח"כ טיול סוכות עוד איזה 80 ואח"כ מירוץ לפיד וכו' וכו' וכשאתה רק שם לב כמה אתה מוציא מהכיס אתה לא חושב יותר מידי לאן הכסף הולך.. מבין?.."[ציטוט מתוך מה שנועם כתבה]
הוויכוח הזה דיי מיותר..כי כן..הדמי בוגר צודקים וחשובים
נכון
אבל יש גם את הסיבות שרשמנו ושרשמו בפורום..ועובדה שיש סיבות..גם נגד וגם בעד
שבת שלום

noa08128

New member
אור

זו נועה מזרחי. תדבר איתי ונראה איך אפשר לפתור את הבעיה . ואפשר לפתור אותה. כקיצר לא רוצה לרשום פה יותר מידי דברים שלא מעניינים את כולם. בכל אופן תדבר איתי זה מאוד חשוב!

nuphar6

New member
היי אור...

מכיוון שאני שומעת את הבעיה כבר לא פעם ראשונה, ותאמין או לא היא מאוד מטרידה אותי... קודם כל בתור מדריכה שלך אני חייבת להגיד לך: אל תתיאש כל כך מהר! חייבת להיות דרך שתוכל לפתור את הבעיה! אני בטוחה בכך... אז כמה שאלות (כדי שאני אבין את הנושא): דיברת עם הרכז שלך? מה הוא אמר? דיברת עם הרכז צעיר שלך? מה הוא אמר? מה הולך בסניף שלכם מבחינת חניכים שלא משלמים מיסים כי הם לא יכולים לממן אותם? איך מטפלים בהם? האם יש לכם יו"ר של הסניף שיכול לעזור (גיוס תרומות)? הרבה שאלות, אני יודעת, אבל הן מאוד יעזרו לי לראות מה הבעיה ואיך אפשר לטפל בה... בכל אופן אני מאוד, אבל מאוד, מקווה שלא תעזוב את התנועה על רקע זה, כי זו נראית לי שטות עצומה לוותר על מישהו רק בגלל כסף, לא משנה עד כמה הוא חשוב לפעילות (אני לא מזלזלת בערך דמי הבוגר- שחס וחלילה לא תבינו לא נכון...) בכל אופן, אני בטוחה, בטוחה שיש פתרון לזה, ושהוא קרוב יותר ממה שנדמה לך... אל תתיאש- אני בטוחה שאם אתה תרצה נמצא פתרון לבעיה... מתגעגעת... נופר (*מחלקה 12- מלכה!)

יאללה 9

New member
היי נופר=]

טוב לראות אותך=] זאת עדי (ממחלקה 12) אור, אם אתה לא יכול לשלם את דמי הבוגר, ולא לא רוצה, זה דבר אחר לגמרי, אתה צריך לעשות שיחה אישית עם הרכז או הרכז צעיר או שניהם ביחד ואני בטוחה שיוכלו לפתור את המקרה הספציפי הזה, מההתחלה הרכז אמר לנו שאם יש מישהו שלא יכול לשלם אפשר למצוא לזה פתרון, להבדיל מלא רוצה, אני לא חושבת שאתה צריך להתייאש כל כך מהר. ולגבי הדמי בוגר, אצלנו כולם שלמו (חוכמה גדולה, אנחנו 21 בוגרים) ובסוף החודש יש לנו סמינר של יומיים על איזה משהו, וקבלנו סווטצ'רטים למרוץ בוגרים בלי לשלם מראש, ויומנים של מכבי וזה כיף. אבל אתם חייבים להבין שאם הרבה אנשים מהסניף לא שלמו אז אלה שכן שלמו נדפקים,\ כי אי אפשר לעשות פעילויות לחצי מהוגרים ואי אפשר לעשות את הפעילות סתם ככה על חשבון הסניף.

nuphar6

New member
../images/Emo41.gifמי שמחפש אותי תמיד מוצא...

על אף גודלי הזעיר.. את חלקכם ראיתי בטיולים השונים, והאמת שחיפשתי אתכם אבל לא יכולתי למצוא את כולכם! (בכל זאת, 7 סניפים במחלקה אחת קטנה...)... אוהבת את כולכם ומתגעגעת... ורציתי לשאול- אור, מה באמת נסגר בסוף..?

noa08128

New member
אני אנסה לברר עם אור מחר

ביום פעילות אם הוא יבוא בכלל . ואם לא תמיד יש טלפון.

דידיי../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

תשני את הניק ל"יאללה 12" אם כבר
חחחחחח וקראתי עכשיו את החתימה שלך
מצחיקה
אהבתי[
] ולגבי מה שרשמת
אם באמת נקבל דברים כאלה אז כן
זה כן שווה את זה
אבל כל פעם מחדש צריך לשלם עוד 100..עוד 150 לטיול..או כמה שזה לא יהיה..ועוד חולצות..וצריך לשלם עוד ועוד.. אבל אם כן נקבל את הכל בסך של 300 שקל לשנה שכוללים הכל כולל הכל..אז כן זה שווה
ואת צודקת..אם מישו לא משלם הואבאמת דופק את כולם..כי אם כולם משלמים אז כולם משלמים..אוףף זה מסובך..אבל.. הסדתרו טוב עד עכשיו..אז למה צריך את זה??

יאללה 9

New member
צריך!

צריך כי זה כיף ויש הרגשה שאתה לא רק נותן אלא גם מקבל. על הטיולים הגדולים עדיין משלמים, אבל על סמינרים, ח7ולצות, יומנים, ימי כיף וכאלה לא, וזה ממש כיף, גם בסניף שלנו ממש פקפקו והתווכחו על העניין אבל באמת שרואים תוצאות, מקסימום לא יעבוד- אל תסכימו לשלם בשנה הבאה=]

מקסימיום לא יעבוד..

אני לאדעת מה אני אעשה להם
חחחחחח כן..אבל זה כאילו הרגשה שאתה מקבל אבל גם על ה"לקבל" הזה אתה |בדגש|משלם.. אנחנו נותנים כלכך המון..באמת..שורפים את הזמן..משקיעים המון..ומגיע לנו לקבל.. אבל אם יש תוצאות אז זה שווה

A m b a G a l

New member
אלוהים.

"הוא יעמוד עם רשימה של מי ששילם דמי בוגר ומי שלא שילם לא יכנס" זה נשמע רע, מזעזע, מגעיל ולא מתאים למכבי. מסתבר שזה באמת רע, מזעזע, מגעיל, והכי חשוב- מאוד מתאים למכבי. הייתי שמחה לדעת מה יש ליוסי דויטש לומר בנושא. יום נפלא.

למעלה