מטריף חושים
N nini18 New member 28/10/09 #35 בעל החיוך ששווה מיליון דולר ../images/Emo99.gif טוב בתמונה הספציפית הזו הוא לא מחייך אבל בתמונות למעלה הוא כן
בעל החיוך ששווה מיליון דולר ../images/Emo99.gif טוב בתמונה הספציפית הזו הוא לא מחייך אבל בתמונות למעלה הוא כן
X Xx Whatsername xX New member 28/10/09 #109 כ"כ מתאים לו שטיח אדום !!!!! זה מתלבש עליו בול, כאילו הוא נולד שם.
N nini18 New member 28/10/09 #111 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif בדיוק ../images/Emo88.gif השטיח חיכה לו.
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif בדיוק ../images/Emo88.gif השטיח חיכה לו.
ר ר ו ח ל י New member 28/10/09 #142 ../images/Emo45.gif יש לו מבטים רצחניים הורסים אותיייי. ותודה לאל שאין הרבה איילינר! רואים את העיניים המהממות שלו מקילומטרים.
../images/Emo45.gif יש לו מבטים רצחניים הורסים אותיייי. ותודה לאל שאין הרבה איילינר! רואים את העיניים המהממות שלו מקילומטרים.
I InbarKiii New member 28/10/09 #126 איזה יפים הוא וקייטיי אחלה בחירה להביא אותה איתו מתוקיםםםם רואים גם שהיא התלהבה ממנו חח ממש הצחיק אותי שהוא בא עם חליפה וקוקי בא בלי ועם הצעיף בסגנון שאדם תמיד לובש, חשבתי שזה יהיה בידיוק להפך D: [אדם עם איזה תלבושת מוזרה וקוקי עם חליפה ]
איזה יפים הוא וקייטיי אחלה בחירה להביא אותה איתו מתוקיםםםם רואים גם שהיא התלהבה ממנו חח ממש הצחיק אותי שהוא בא עם חליפה וקוקי בא בלי ועם הצעיף בסגנון שאדם תמיד לובש, חשבתי שזה יהיה בידיוק להפך D: [אדם עם איזה תלבושת מוזרה וקוקי עם חליפה ]
N nini18 New member 28/10/09 #39 חח לא היתה פשוט טעות זה התחיל ב 2:00 במקרה פתחתי את הלינק שמישמיש שמה ובדיוק ראו את קייטי ואדם מגיעים חח ואז היה הראיון
חח לא היתה פשוט טעות זה התחיל ב 2:00 במקרה פתחתי את הלינק שמישמיש שמה ובדיוק ראו את קייטי ואדם מגיעים חח ואז היה הראיון
M mayarel New member 28/10/09 #40 איזה מגניב שהוא בא עם קייטי הפ ממש יפיפיים יחד. בונבון.. אני יותר אוהבת את השיער הארוך שלו אבל הוא זורח מאושר וזה מקסים.
איזה מגניב שהוא בא עם קייטי הפ ממש יפיפיים יחד. בונבון.. אני יותר אוהבת את השיער הארוך שלו אבל הוא זורח מאושר וזה מקסים.
N nini18 New member 28/10/09 #41 הם גם די דומים חחחח או שרק לי זה נראה ככה טוב העייפות מתחילה להשפיע. אהה ודומים התכוונתי במראה. כן באמת מגניב, אני שמחה שהוא בא איתה ולא לבד. עם דרייק ידעתי שהוא לא יבוא חח
הם גם די דומים חחחח או שרק לי זה נראה ככה טוב העייפות מתחילה להשפיע. אהה ודומים התכוונתי במראה. כן באמת מגניב, אני שמחה שהוא בא איתה ולא לבד. עם דרייק ידעתי שהוא לא יבוא חח
M mayarel New member 28/10/09 #42 כן ../images/Emo13.gif מתוקי אני פשוט שמחה עבורו. ומתה על זה שכל האג פאגיות של הולווד אימצו אותו