זה התחיל ...

זה התחיל ...../images/Emo7.gif

פתחתי במסע ההרס והחורבן... אתמול מוטטתי את עולמה של אשתי. והצלחתי להחזיק את עניין ההומוסקסואליות בצד - לא הייתי צריך, היו מספיק דברים אחרים, אז למה להכביר בעוצמת הפגיעה ? הבאים בתור- ההורים, הם כבר יקבלו את כל האמת כולה. התחלתי במסע הקבורה של מי שחשבתי שאני.מי שהייתי לפני שגריןבירד התפרץ והשתלט על נפשי הקדומה. אני כעת ניצב בפתחה של מנהרה ארוכה ושחורה, אני מתאמץ לזכור שיש אור בקצה השני. זה קשה עם כל הבכי שמסביב. קשה מאד. יש דרך חזרה, אומרים לי. זה מפתה. מפתה מאד אפילו. אני לא רוצה לחזור. רוצה להתקדם אל החופש. תהיו חזקים בשבילי ...

כל הכבוד ../images/Emo45.gif

אני בטוח שמאוד קשה,אבל לאורך כל הדרך תזכור שאתה נאמן לעצמך ולמי שאתה.אני בטוח שאחרי כל הבכי והטילטולים תודה לאלוהים (או למי שנמצא שם
)על האומץ שהיה לך לעשות את מה שאתה עושה עכשיו.היית יכול להעביר חיים שלמים בשקר. תאר לך איזה בזבוז של חיים

guy1974

New member
../images/Emo50.gif בתחילת המסע

יש קלישאה שאומרת "כל ההתחלות קשות" אומנם נכון שבד"כ משתמשים בה בהקשר של זוגיות אבל אני חושב שזה תופס גם כאן. כל הכבוד על האומץ ועל הבחירה הנכונה והקשה באמת - כמו שאמרת, רק תזכור שיש אור בקצה המנהרה וגם אם הכל מעורפל כרגע וקצת קשה לראות את האור - תדע שהוא שם מחכה רק לך במלא העוצמה. בכל אופן קבל
גדול לחיזוק ושיהיה
מחזיקים לך אצבעות...

.m

New member
../images/Emo24.gif

כי
ים תמיד מועילים... ולנושא... ואוו, מה אני יכולה שלא ישמע כמו קלישאה? "כל ההתחלות קשות..." "מסע של 1000 מילין מתחיל בצעד אחד קטן..." "תהיה נאמן לעצמך..." הכל נשמע כ"כ שחוק, וכך נותרתי חסרת מילים. אני סומכת עליך שתדע לבחור את הדרך הנכונה ביותר עבורך, ומזכירה לך (כי אף פעם לא נמאס לשמוע) שיש סביבך המון אנשים שאוהבים אותך, דואגים לך, ותמיד כאן כדי לתמוך בך (כן, זה כתוב ברבים, כי אני יודת שחוץ ממני יש כאן עוד כמה...) מצרפת עוד
מה-
mai

Liroy25

New member
חזק איתך ובשבילך!

קודם כל תוציא מהלקסיקון את המשפט "מסע הרס וחורבן" ותשים במקומו "מסע אל החופש והאושר"! כל תהליך היציאה הוא לא קל, יחד עם זאת אף אחד לא החתים אותך על חוזה שזה יהיה ככה. כל אחד מאיתנו עבר תהליך דומה בדרך זו או אחרת, כך שאני יודע איך אתה מרגיש וכמה זה לא קל. הכי חשוב שתזכור תמיד שאנחנו כאן בשבילך!!

עדכונים מהשטח...

....גריןבירד יוצא מהארון חלק א´........גריןבירד יוצא מהארון חלק א´.........גריןבירד יוצא מהארו... דבר האם למשמע דבר הפרידה הצפויה + הומוסקסואליות: "הרסת לנו את החיים ,הרסת לאשתך את החיים , לבן שלך ולתינוק הצפוי. לא ידעתי עד כמה אכזריות יש לך בלב, אם היינו שומעים את זה על מישהו אחר היינו אומרים שהוא אדם רע ומרושע." האם, הריסת חייהם של אחרים לטובת מציאת האושר שלי היא לא אגואיזם צרוף ? כל כך קל היה לשקר, מאד קשה לומר את האמת. אני נמשך,נמשך חזרה אל השקט המדומה,אל מעמקי הר הגעש הרדום. מתפתה לתת להתפרצות לחלוף ולחזור אל הדממה(עד להתפרצות הבאה).

.m

New member
איש יקר,

נכון, זה לא קל. וזה עוד יהיה הרבה יותר גרוע לפני שזה ישתפר. אבל זו האמת, ואתה חייב את זה לעצמך - כי מגיע לך להיות מאושר, לאישתך - כי מגיע לה בן-זוג שיהיה כולו שלה, לילדים שלך - כי החינוך הטוב ביותר הוא דומה אישית, ואין חינוך חשוב יותר מהיכולת להיות אתה עצמך בעולם של תבניות. אתה עושה את הצעדים הנכונים, קשים ככל שיהיו, ואנחנו פה כדי לחזק אותך.
mai

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אין לי הרבה מה להוסיף מעבר למה שנאמר פה על ידי אחרים. הכל כל כך נכון. ואני, לא עברתי את השלבים האלו ולא אעבור אותם... (מה לעשות, סטרייטית) אבל ראיתי את זה אצל חברים ואני מבינה כמה שזה קשה. אמא שלך הגיבה במילים חזקות ושליליות מאוד, אבל זו התגובה הראשונית שמוקצנת בגלל ההלם של שמיעת הדברים בפעם הראשונה. בכל זאת, זה בא לה בהפתעה גמורה ובבת-אחת שינית את איך שהיא תופסת אותך. אני מחזיקה לך את כל האצבעות שברשותי כדי שהגישה שלה תשתנה והיא תקבל את מה שאתה עובר. תהייה חזק! תהייה אופטימי! חכה לטוב - הוא יבוא. יש פה הרבה אנשים שתומכים בך.
אנאבל

גריןבירד - ../images/Emo39.gif

כשסיפרתי להורי שאני הומו,אמא שלי פרצה בזעקות שבר,הסתגרה בבית חודש ימים,הורידה במשקל,קיבלה קמטים חדשים ופרצה בבכי כל פעם שראתה אותי במשך חצי שנה.אבא שלי הרגיש "זרמים חשמליים בראש". אמו של בעלי הראשון(המנוח)התמוטטה ואושפזה בבית חולים עם גילוי ההומסקסואליות של בנה האהוב ואבא שלו שלח אותו בדחיפות לפסיכיאטר. אתה זרקת שתי פצצות ענקיות כשבאת ואמרת שאתה נפרד מהאישה ואתה הומו. תן להם זמן לעקל את הדברים, אתה מתבשל עם זה הרבה זמן ולהם זה חדש. אל תיתן לזה להשפיע עליך יותר מידי ואל תשפוט אותם עכשיו. אמא שלי,במצוקתה,איימה להרחיק ממני את האחיינים שלי ,הנכדים שלה,כדי שלא ידבקו ממני. היום היא מכחישה את זה בתוקף, אבל אז בסערת הרגשות שלה היא אמרה את זה. אחותי(הסתומה,יש להודות) תהתה האם לא עדיף היה שאחלה בסרטן,כי "לזה יש לגיטימציה ולהומוסקסואליות לא ",כדבריה. בקיצור,כמו שאתה רואה,הגילוי קשה,מעליב לפעמים ופוגע. היום,אחרי פרק זמן לא מבוטל,כולנו ביחסים טובים מאי פעם.אתה צריך להיות חזק,גאה בדרכך האמיצה גם אם בא לך עכשיו להכנס מתחת המיטה.אתה הולך להיות מי שאתה ולא חתמת על חוזה להיות מה שהוריך רוצים שתהיה. הם שיהיו מה שהם רוצים ואתה הולך בדרך שלך.השאיפה הזאת שלך היא הרצון לחיות והיא לא אכזרית ולא אגואיסטית !! תעדכן אותנו מה קורה. נדמה לי שיש קבוצת תמיכה לגברים במצבך באגודה,אולי תנסה להתקשר - אתה צריך הרבה תמיכה ואני לא יודע אם אנחנו כאן מספקים את זה.

Yaron40

New member
בהצלחה ../images/Emo24.gif

זה לא קל לשמוע דברים כאלה מאימך. אבל הדרך בה בחרת היא הנכונה והטובה לך וכל אלה שמסביבך. כי אם היית דוחה המצב לא היה קל יותר, אלא הולך ומסתבך. חזק ואמץ - את הצעד הקשה כבר צעדת ירון

giloosh

New member
גריןבירד ../images/Emo24.gif

זה כואב, זה יכאב, אבל בסוף זה מפסיק לכאוב... יש לזכור כי תמיד יש תקופות של "אנרכיה" כשמשנים את החוקים ולאנשים יש נטייה לדבר מבלי לחשוב האם הם באמת מתכוונים לזה, במיוחד כשהם מותקלים במצב חדש לו לא ציפו. האושר שלך אינו אגואיזם שכן אם תמשיך בקשר שאינך מאושר בהיותך בו אתה לא תשקיע בו ובסופו של דבר לא רק אתה תסבול אלא כל אלו שמסביבך. הדברים הטובים באמת לעולם אינם קלים שכן אם היו לא היינו מעריכים אותם כפי שמגיע להם, כפי שהם באמת שווים. היה חזק
אנחנו כאן
זה כואב, זה יכאב, אבל בסוף זה מפסיק לכאוב...

מודה לכולם על מילות העדוד והתמיכה..

דבריכם חשובים כי, פה כביכול "נולדתי" ואתם כביכול "ההורים שלי" אלו שאיפשרו את לידתי. אני כבר מחכה לרגע שבו אפתח בחיי החדשים,שאעמוד על שתי רגלי, אם כי כלום לא בוער עכשיו. כמו תינוק בן יומו עוד אדע הרבה ימים קשים של בכי, אזחל על הרצפה,אתהפך(טוב,את זה אני כבר עושה היום), אנסה להזדקף אך יהיו עוד הרבה נפילות. אני רק מקווה ,שלבסוף ,אתחשל ואתחזק ולא אשאר נכה ומרותק למה שהיו עלולים להיות שארית חיי.

ח מ צ י ץ

New member
../images/Emo127.gif ../images/Emo127.gif ../images/Emo127.gif

מותק, You are doing the right thing יעשה לך רק טוב בסופו של דבר. אל תשבר, תהיה חזק.
חמציץ

עודד א

New member
אני כאן, אתה יודע

במרחק הליכה כמעט ממך. רק תתקשר ואני פה. תהיה חזק, זה לא פשוט, אבל...אה..נכון. מחבק אותך חזק

daniel365

New member
איזו אהבה יש פה...

מר גרין בירד ידידי.... אמנם לא דיברנו זמן רב אבל אני חושב עליך ומה שעובר עליך ואני מניח שכמו כולם כל אחד מכיר את הסיפור בחלקו מהצד שלו ומשתתך בכאבך ובאושרך. תתמלא אנרגיה - כמה שזה נשמע קשה או אולי אפילו בלתי אפשרי - מכל מקור כח ואהבה שיש מסביבך כי זה מה שיחזיק אותך... אחד המקומות הוא כאן - שים לב כמה אנשים מיהרו והעלו את אהבתם ותמיכתם אליך ... אני מצטרף אליהם. כל דבר שתצטרך ולא רק מילת עידוד אתה יודע איפה אני נמצא ואת הטלפון. ואם לא - שלח הודעה... אני.

ELP

New member
../images/Emo24.gifאל תחזור אחורה

בדר"כ אני לא מרבה במשפטי אופטימיות אבל אמרו לי פעם שההתחלה תמיד קשה וצריך לעבור נקודת שבירה מסויימת, אם עוברים את הנקודה הזאת מסוגלים להכל. כל מה שצריך זה סבלנות עד שמגיעים לנקודה ועוברים אותה, אם תזדקק לכל דבר אני תמיד כאן

הגעת בזמן הנכון....

ובכן לאחר יום במדבריות הנגב וקצת SPA בים המלח,טיול חברה,שהגיע בזמן המתאים ואפשר לי להתנתק מהכאב ואפשר גם לאשתי לחשוב ולעכל, להלן עדכון: כמה שעות לאחר שיצאתי מהארון בפני אמי, הגיחו אמי ואבי לביקור פתע בביתי, אבי ביקש לדבר עמי וכך הסתגרתי בחדר ונתתי לו לפרוק את דברי ההבל הצפויים מראש. בגדול 3 נושאים הטרידו אותו: איך תסתדר ? (פירוש:כסף) עם מה תצא מהבית ? (פירוש: כסף) אתה יודע מה היא תעשה לך אם היא תיקח עו"ד ? (פירוש:כסף) בקיצור זה מה שמעניין אותו. האמת , אני שמח שזה כל מה שמטריד אותו , כי אני מוטרד מכ"כ הרבה דברים אחרים. בסיכום השיחה הוא הגיע למסקנה שאני זקוק לטפול פסיכיאטרי. מאחר ואני כבר יודע איפה אפשר להשיג חומר טוב שיעזור לי ,קפצתי לכאן, והנה ELP כבר מחכה לי כאן, נו ? אז על מה אתה ממליץ ? כרגע, הנושא העיקרי שעדיין פתוח הוא גורל העובר. כאן טמון הנושא הבעייתי ביותר מבחינה מצפונית ורגשית. ההחלטה חייבת להתקבל בימים הקרובים. אעדכן אתכם... ושוב תודה, אני באמת אוהב את כולכם,אחרת,לא הייתי פה !

למעלה