זה התחיל ...

ELP

New member
מחכה כאן תמיד../images/Emo13.gif

אני מכיר את צורת השיחה הזאתי עם אבא, כשסיפרתי לאבא שלי אז היו לו שלושה שאלות מסוג אחר בגלל שלא הייתי מעורב בקשר כמו הקשר שלך אבל השאלות של אבא שלי היו די מעצבנות. בכל אופן המצב של מחסור בכסף די מטריד אבל השיטה הכי טובה היא פשוט לעבוד בכל דבר אפשרי משהו שגם אני מנסה לעשות עכשיו, ולמרות שאני לא מסוגל יותר לחיות בבית עם ההערות של אבא שלי אין לי ברירה ואני כאן אז פשוט אני משתדל לראות אותו כמה שפחות וכשהוא משמיע את ההערות אני לא מגיב כי אין טעם, אני רק מסתכל קדימה וחושב על היום שאני אצא מהברוך הזה שהכנסתי את עצמי אליו ויהיו לי חיים משלי אני אמנם כבר בן 24 וחצי ולא ילד אבל עדיין אני אעשה את מיטב יכולתי כדי שיום אחד אני אעמוד בפני עצמי ואצא מהבוץ אל האויר הנקי וזה מה שאני גם ממליץ לך לא להתייאש ולעשות כל מה שאתה יכול בשביל לבנות קרקע יציבה לעתיד ולבנות לך מקום שהוא יהיה באמת המבצר המוגן שלך ואף אחד לא יוכל לקחת את זה ממך, הלוואי ובמצבים כאלו היו נוסחאות קסם אבל זה אך ורק עבודה קשה. אני לא אומר שזה קל, אני לא אומר שזה יפה, אני לא אומר שזה שמח אבל זה בהחלט הכרחי.

עודד 24

New member
גם אני איתך לאורך כל הדרך...

רק שתדע את זה, גם אני לא כותב זאת בפורום, במסרים, או באייסיקיו... ואני מחזיק לך אצבעות. יכול להיות שהבילוי הקצר שעשינו (לפני התיאטרון), נתן לך את הכוח להמשיך עם זה כמה צעדים קדימה ? כי אם כן, אני שמח שעזרתי לך להתקדם לקראת החופש שאתה כה רוצה. אז שיהיה לך הרבה בהצלחה... ואם לא יוצא לנו ללכת לשם ביחד, אני מרשה לך גם ללכת לבד. אני בטוח שתסתדר שם מצוין גם בלעדיי (כי לפעמים כ"כ רוצים שקשה לחכות עד שזה יצא לפועל). ואם אתה כ"כ מתעקש... אז כנראה ששבוע הבא נקפוץ לשם. עד אז יישר כוח... איתך באש ובמים, עודד 24

אריה יקר ואמיץ!../images/Emo47.gif

אומנם לא חשבתי להגיב מפני שלא הרגשתי כי יש לי את ההתנסות הנכונה לתת לגביה עצה או עידוד, וככל שהדיון מתפתח והאירועים מחריפים אני מבינה כי מדובר כאן בשיעור יקר שכולנו אמורים להשכיל ולאמץ אלינו סטרייטים וגאים כאחד! GREENBIRD היקר אתה מהווה לכולנו דוגמא, אחת כזו המעודדת כל אחד מאיתנו להיות מי שאנחנו שזה דבר קשה בפני עצמו הכי חשוב שתזכור האנשים שבאמת אוהבים אותך ירצו שתהיה מי שאתה כי זה הכי נפלא, גם אם כעת הדברים נראים אחרת ומילים כגון: אכזבה
, עצב
, וקור
ממלאים אותך אל דאגה כעבור זמן מה הן יחליפו את עצמן במילים כגון: אהבה
, אושר
, וסיפוק
גרין בירד התקופה שאתה עובר מזכירה לכולנו עד כמה לנשמה יש אג´נדה משלה והכי חשוב להקשיב לה כדי לחיות חיים שלמים יותר נכון אנשים נפגעים בדרך אך זו אינה פגיעה, אני בטוחה שהם מעדיפים את זה על פני חיי שקר... אני מאוד נסערת רק מהמחשבה על מה שאתה עובר וליבי בוכה יחד איתך. תהיה חזק אריה אמיץ, ואת מהות חייך אל תחמיץ לכל יום יש את המחר אשר מביא איתו אתגר! תמשיך לנהוג באהבה כלפי אלו אשר רואים בך אכזבה יגיע יום והוא קרוב, שהכל יהיה אחרייך וישאר כזיכרון!... "LET THE SUN SHINE IN"

Kingomri

New member
i belive you can fly

you can take my breath away גרין בירד, אמץ לעצמך חיוך וצא לדרכך החדשה בחיים שלם. טירוף מתבטא בהרבה צורות ובאופן שונה בין בני האדם. מטורפים שחושבים שהם הליקופטר, מטורפים שמרגישים שהם יכולים לפצח עם הראש כל קיר בטון, כאלה שחושבים שהשמש הזורחת ורודה או שבעברם היו נשיאי זימבבואה. יש רק קומץ מטורפים, כאלה נורמלים שכאלה, שנחשבים למטורפים רק בגלל שהם עושים את מה שהם מאמינים בו. הולכים נגד הסברות ולא מקשיבים למלעיזים, נותנים את כל כולם למטרה ומשתעבדים אך ורק ללב שלהם הטהור. הם יחצו אוקיינוסים כדי לנשום אוויר צח, יחפרו בהרים כדי לשמוע קול בכי של גור כלבים אלפיני שרק נולד, יעמדו עשרים שעות על הרגליים בתור כדי להסתכל בעיניים לג´סטין טימברלייק או לא יבצעו שוב אקט מיני בעצמם במשך 16 חודשים רק כדי שהמגע הבא שלהם עם מישהו יהיה קדוש ונעלה. אני יושב וקורא את מה שאתה כותב, ויודע. אתה מטורף. אתה אחד מיחידי הסגולה האלה, שהבין כי האושר הצרוף הוא להקשיב לרחשי הלב. אין כאן שום אגואיזם או מינזטרופיות. אתה עושה מה אתה עושה, כי זה מה שנכון לעשות! אני גאה. אני גאה לדעת שיש עדיין אנשים כמוך בעולם שלנו, הקר והמחושב. אתה אחד מאבירי השולחן העגול של 2003, צא להלחם בכל כוחך בטחנות קמח, יקירי. כי כשתעבור את כל הגשרים הרופפים, ותשאיר מאחוריך ערמות של נחשים משותקים מאימה, תעמוד חזק ומאושר מאי פעם, כשבידך סוד האושר הנעלם. נ. ב. בתור אחד שלוקח פסק זמן ממלחמות, מבקש אני ממך שתגניב לי אחורנית שקית קטנה של אושר, לחלוק איתך. אם בהודעות קטנות של "אני עוד כאן וממשיך לצעוד" ואם בהודעות מדהימות כמו שכתבת בשרשור הנוכחי. אודה לך בשמי ובשם כל חבריי הפורום על כך. אנחנו כאן בשבילך

קצת פרופורציות

ילדים, אתם יצאתם מדעתכם. שימו לב: לא מדובר כאן בכם: ילד בן עשרים וקצת שאוזר אומץ ויוצא מהארון בפני ההורים, ואלי גם בפני החברה. גם לא מדובר בגבר נשוי שגילה את זהותו המינית והחליט באומץ להיפרד מאשתו ולפתוח בחיים חדשים. גרינבירד טרח והכניס את אשתו להריון כשהוא כבר ידע שהוא הומו, שהוא כבר ידע שהוא בדרך לעזוב. אם היה לו אומץ, הוא היה מפוצץ את הסיפור לפני ההריון, או ברגע הראשון של איחור המחזור. וכן, כמובן "לאשתו מגיע גבר שיאהב רק אותה". והיא כמובן תמצא במהרה אחד כזה, כשהיא צריכה לפרנס לבדה ילד ותינוק בן יומו, ביחוד בתקופת מיתון כזו. הרי כולם יודעים שאין דבר יותר מושך מאשר אשה באמצע השלושים עם שני ילדים קטנים (ועם טראומה נפשית קטנה). מה זה משנה, העיקר שמר גרינבירד יוכל להזדיין כאוות נפשו (כלומר, "להיות נאמן לעצמו"). האם גרינבירד גם כל כך מרוצה מעבודתו, או שהוא יהיה "נאמן לעצמו" ויעזוב אותה על מנת להגשים את עצמו בדברים שהוא מתעניין בהם (חוץ מאברי מין זכריים). סה"כ הוא עובד יותר שעות מאשר הוא מזדיין, ולמה שיבזבז אותן על דברים שהוא לא נהנה מהם?. אבל בואי נחשוב לרגע - בוודאי שהוא לא יעזוב את העבודה : הוא צריך את הכסף. כאן הוא יפסיק להיות "נאמן לעצמו" ו"ללכת עד הסוף עם מה שהוא מאמין בו". נורא קל להיות נאמן לעצמך כשאתה פוגע במישהו אחר, ולא בעצמך. אני בטוח שגם לו קשה, אבל בואו לא נשכח מי הקורבן ומי יצר את המצב. גרינברג עשה טעות אחת יותר מידי, וברח בפחדנות היסטרית במקום לקחת אחריות. ותראו מה עשיתם ממנו: "גיבור", "אביר השולחן העגול" ועוד. התחלקתם על השכל.

Yaniv-DC

New member
לא גיבור ולא נעליים.

אין ספק שכמות הביקורת שיש לי על הצורה שגרין בירד בחר לנהל את חייו יכולה להספיק לפורום שיעמוד בפני עצמו, ביקורת שנובעת כמובן מההשלכות על הסובבים אותו (אישתו, הילדים, המשפחה) - הפגיעה כפי שאתה מציין. לחלוטין לא אביר, לא גיבור ובטח לא ראוי לשום "כל הכבוד". אבל בניגוד להרבה אחרים - הוא בסופו של דבר יצר שינוי למצב. הוא בוודאי יודע את כל הדברים שכתבת ואני משוכנע שלא חידשת לו שום דבר. התפקיד שלנו כאן בפורום הוא לא לחנך ולא להגיד מה נכון ומה לא. בגלל זה הכותרת היא "חברי הפורום". כי אנחנו מנסים (לא תמיד מצליחים, אבל לפחות מנסים) לתת עצה חברית מדי פעם, כתף תומכת, מילה טובה וגם ניעור כשצריך. לפחות כשיש לנו מה להגיד (לטוב ולרע) אנחנו עושים את זה תחת ניק מוכר בפורום ולא פותחים אחד חדש ומיוחד בשביל הודעה שכזו.

giloosh

New member
מר "בלאקבירד" היקר

בוא נכניס לכאן מעט פרופורציה באמת. נתחיל מכך שלא לנו ולבטח לא לך אין זכות שלפוט את גריןבירד בשום צורה, אנו כאן בשביל תמיכה ומעט עצות טובות אם יש. איש לא יאמר שהמצב אופטימלי אבל הרי איזה כן?!? טעויות נעשו ואין אפשרות לשנותם אך ניתן לשנות את ההווה למען העתיד! נמשיך לעובדה שאיש לא אמר שגריןבירד ינטוש את אישתו או את הילדים זו החלטה שלו ולא שלך! מעבר לכך אמנם באספקטים מסויימים גריןבירד לא גיבור אך בעובדה שיש לו את האומץ להיות נאמן לעצמו ולעשות משהו בנידון הוא באמת גיבור! אסיים בעובדה שגריןבירד לא יצר את המצב אלא הוא מתמודד איתו כפי שאתה מתמודד עם המצבים שלך, ההבדל הוא שגריןבירד עושה זאת בכבוד מבלי לברוח בפחדנות היסטרית ולהתחבא מאחורי ניק חדש לדוגמא! בכבוד רב, גילוש

Yaron40

New member
צריך הרבה פרופורציות ../images/Emo70.gif

לא כולם כאן ילדים. לצערי התוודעתי אל ההומוסקסואליות שבי בגיל מבוגר. דבר דומה עובר גם על ידידנו גריןבירד. כמעט כל פעולה שיבצע תפגע במשפחה, אין פתרון פשוט וקל. הפרופורציות האמיתיות הן שיש המון גברים נשואים שהם למעשה הומואים, האישה לא יודעת ולרוב הם משקרים גם לעצמם. זהוא הרוב. הם מפחדים להתאמת עם המצב, גם באופן אישי מול עצמם וגם כלפי המשפחה והסביבה. דעתי האישית ברורה, את הרוב הזה צריך להוקיע (קיימים הרבה טעמים לכך, אם יהיה צורך אפרט). גריןבירד בחר בדרך האמת, וזו דרך קשה. הוא הולך לשלם מחיר אישי לא קל. ולכן הוא ראוי לכל הכבוד ולכל תמיכה אפשרית. ירון

EyeSeeYou

New member
אמת ויציב

אני אמנם לא מאלה שחסכו שבטם מגרין בירד בשרשור הקודם בנושא, ובטח ובטח שהוא אינו איזה גיבור על בעיני. אבל הוא בהחלט ראוי לתמיכה ולמילה טובה שאפשר להגיד על מי שבסופו של דבר (וכן, עבר יותר מדי זמן) יודע להודות בטעויות וללכת בדרך הנכונה- לא רבים יודעים לעשות זאת בסופו של דבר, וכן בעיני הוא סוג של גיבור בעניין הזה. כמו שלא פשוט לשקר, הרבה יותר מסובך להגיד את האמת - אבל אני בטוח שתוך זמן מה גם הוא יראה שזה משתלם לכל הצדדים. אני מסכים עם כל מילה של ירון בנושא הזה. וגרין בירד, בהצלחה ושיהיה הכי טוב לכל המעורבים- מכל ה
.

גם אני חושב ככה...

אני מסכים איתך ועם ירון, ומגיע לגריןבירד את כל התמיכה בעניין הזה, כל הכבוד לו ובהצלחה.

עודד 24

New member
אל תשפוט אותו, בטח לא בכזו אכזריות

אני מכיר את גריןבריד באופן אישי, לא מהיום, ועוד הרבה לפני שהתחיל את כל המסע הזה. אני יודע טוב מאוד כמה המצב הקודם לא היה לו קל, וכמה הוא ניסה לשמור על שלמות המשפחה למרות היותו הומו. התינוק שבדרך הוא כנראה תוצר של אותו ניסיון, וכשהוא ראה שקשה לו לחיות עוד עם השקר הזה - החליט לעשות את הצעד שעשה, צעד לא קל בשבילו ובשביל משפחתו. אם היה ממשיך לשמור על שלמות המשפחה והאמת היתה מתגלה בדרך אחרת זה היה יכול להיות הרבה יותר כואב לו ולמשפחתו. אנחנו פה לא בשביל לשפוט את מעשיו, אלא כתף תומכת בשבילו כדי לעזור לו נפשית להתמודד עם העול הכבד הזה. אז אם נכנסת עם הניק המעליב הזה כדי להעביר ביקורת - מקומך לא איתנו. אם אתה רוצה לתמוך - וולקאם.

amet

New member
סתם שאלה...

כשילד בן עשרים יוצא מהארון האם זה לא מפחיד גם אותו? האם זה לא סוג של התמודדות בפני עצמו, משפחתו, וחבריו? האם בתהליך עצמו הוא לא צריך להתמודד עם תגובות כאלו ואחרות, לקחת אחריות על התוצאות שעלולות להיות??? לגבי גרין בירד, אין מה לעשות, כל שינוי וצמיחה לפעמים גם כואבים מאוד, ועם זה הוא צריך להתמודד. לגביי האשה, אני חושב שבכל מקרה היא הייתה כואבת גם אם זה היה נגמר בלי קשר להיותו הומו. ומי אמר שהוא הולך " לזרוק" את הילדים, היותו הומו לא הופכת אותו לחסר אחריות, או לחיה!!! ואני רוצה לומר לך שתמיד בכל מהלך חיינו, תמיד יהיו אנשים שייפגעו ממעשינו, או מדרך חשיבתנו, אנחנו לא יכולים לקחת אחריות על כל כולם, ועל מה שהם ירגישו כל אחד בוחר לעצמו את מחשבותיו, דעותיו, רצונותיו, ואת הדרך בה הוא יתמודד עם מצב כזה או אחר. גרין בירד בהחלט עושה, שינוי אצל עצמו, או יותר נכון הוא העיז להתבונן פנימה בתוך עצמו, ולומד לקבל את עצמו, וזה בהחלט מקנה לו נקודות זכות, ישנם אנשים שכל חייהם יחיו בשקר גדול ובכאב עז, ולא יהיה להם את האומץ לשנות או להשתנות, ללכת בדרך שלך ולא מה שכולם מצפים ממך, זה בהחלט דורש אומץ, ודוגמא לכל אדם אשר בוחר לחיות את חייו כמובן במטרה שכמה שפחות אנשים ייפגעו, אבל כמו שאמרתי תמיד יהיה מי שייבחר להיפגע... ועם זה הוא כבר יצטרך להתמודד. בברכת שבת שלום אמט

המעגל המשפחתי הושלם

ועכשיו גם האח יודע את כל האמת. בפעם הראשונה בחיי שאני ואחי מדברים אחד עם השני למעלה משעה... יש גם קצת טוב בכל השחור שמסביב. אני יודע שבסופו של דבר יהיה הרבה יותר טוב - לי, אבל מאד קשה לי עם מה שזה עושה לאחרים. כבר דיברנו על תקופת נסיון, פרידה זמנית, אבל נסוגתי בזמן, אין פה מה לנסות, אני כבר עשיתי מספיק ניסויים כושלים בחיי, אני כבר יודע את האמת...ומקבל אותה ומוכן להתמודד אתה.

Liroy25

New member
מה מצאתי ולא ידעתי!

אחרי חיפוש לא קטן מצאתי את ההודעה הראשונה שלך בפורום "בנים בלבד". אני מצרף אותה ולו בכדי שגם אתה וגם כולם יוכלו לראות את הצעד האדיר שעשית ועד כמה אנחנו באמת גאים בך!

למעלה