זה חם ומתוק... או שזה פרווה...

magenta73

New member
זה חם ומתוק... או שזה פרווה...

שאלה... יש כאלה שתמיד אומרים לי שלא צריך ללכת על אלו שמשגעים לי את הראש ומערבבים לי את המיצים. שעדיף ללכת על בחור/בחורה שלא ממש עושים את זה, אבל נוח ונעים איתם. שמסכימים על דברים, שלא משחקים משחקים, שהכל על מי מנוחות... ללכת עליהם, לא על אלו שעושים לנו אש... ניסיתי, כמה פעמים, בשבילי זה פרווה. לא בשר ולא חלב. אני לא רוצה להיות עם משהו רק בגלל שהוא בסדר איתי. טוב אלי. אני רוצה להיות עם משהו מהסיבה הפשוטה שאני רוצה להיות איתו. ואין מה לעשות... כשאני רוצה... זה בדרך כלל כלול בבלגנים קלים עד גדולים. מה איתכם? הולכים על אש או על שקט? מה אתם חושבים... אלו שמשגעים אותנו לא טובים לנו? או כן? ואלו השקטים, שמסכימים ומתגמשים... זה טוב ליהודים? או שלא?...

Vdrums

New member
אני אלך על הכל רק שיהיה על מה ללכת

Savage Garden

New member
מרפי בד"כ צודק בעניינים האלה...

מה שנקרא "הסנדוויץ תמיד נופל על הצד המרוח"...חייבת להסכים איתך שאלה שעושים לנו את הפרפרים בבטן הם גם אלו שיעשו לנו הכי הרבה בלאגנים... אני החלטתי להתרסן בעניין והיום אני "סבלנית" לבחורים השקטים יותר, ואת יודעת מה...? אמא של חברה שלי שסבלה רבות בחיי הנשואין שלה, אמנם בעל חתיך שבחורות תמיד כרכרו סביבו.. עשה לה המון פרפרים בבטן בתחילת הדרך שלהם אבל סליחה על הביטוי אכלה ממנו חרה כל החיים שלה,היום היא אומרת בכל הזדמנות שבעל צריך להיות חנון נקודה. לא יודעת מה איתך אבל אני נוטה ללמוד מלקחים של אחרים\ות

magenta73

New member
אני לאו דווקא מדברת

על חתיכים שבנות מכרכרות סביבם. אבל כן, כנראה שבעל צריך להיות חנון... יהיה יותר קל בחיים.... אבל מי אמר שאני מחפשת בעל??? המ...

voguemaster

New member
זה הוא ספציפית

לא כל גבר שגורם לפרפרים בבטן גם יאכיל אותך חרא למשך כל החיים, זה פשוט לא עובד ככה. יש מספיק גברים (כמוני לדוגמא
) שעושים פרפרים בבטן ולא מאכילים אף אחד חרא
(טוב נו, עדיין
)

מה זה פרפרים בבטן?

לא מאמינה בזה . פרפרים עפים להם ולא נשארים לנצח מה שנשאר זו החברות הטובה והיפה שיש בין בני הזוג, תקשורת טובה, כימיה, פירגון, אכפתיות, סקס טוב ...... לדעת שיש לך תמיד אוזן קשבת ועם מי לדבר ושאכפת לו ממך. פרפרים זה בולשיט וגם אם אין פרפרים לא לוותר על הקשר כי הוא יכול להיות קשר נפלא ומדהים . כמובן שצריכה להיות בהתחלה התלהבות ולהרגיש שרוצים להיות האחד עם השני ושישנה משיכה ומכאן והלאה הדרך ארוכה ....

billc

New member
אש זה טוב לפעמים

לא על בסיס קבוע אני מספיק פסיכי בשביל שני אנשים

magenta73

New member
גם אני...

ואולי בגלל זה אדם "חנון" כפי שהגדירו פה, לאו דווקא מתאים לי, כי זה ישעמם אותי בערך כמו פסוקו של יום. מעבר לזה שלאותו אדם זה יראה מגניב בהתחלה, ואז הוא יגנב... יגנב לו המוח עלי. ומה שהיה נראה סבבה בהתחלה, יהפוך למטרד. אז הינה עוד נושא לדיון... ללכת על דומים או שונים מאיתנו...

billc

New member
נכון, ברגע שתרצי קשר ארוך

חפשי מישהו יותר "יציב" יותר דומה לך "שיבין את השגעונות שלך" היתה לי חברה שהיתה מאוד שונה ממני בשנה הראשונה, הייתי בגן עדן, הייתי מטורף עליה בשנה השניה זה היה סיוט, אם בהתחלה היינו סולחים ומתעלמים מהשטויות שלי ושלה, אז אחרי זה לא, והיינו רבים כל הזמן. אני לא מצטער על שניה אחת שהייתי איתה, אבל לכל גיל יש את התרגיל. כיום אני מחפש פרטנרית, ולא רוצה יותר מידי דרמות( אולי לפעמים)

בדיוק התלבטתי בדילמה הזו

יצאתי עם מישהו כשבועיים. הוא חנון טורבו (אבל אני דווקא אוהבת אותם כאלה), בחור נורא קשוב, דואג, מפרגן - לפחות עד כה. אבל לא עושה לי את זה בשקל. מצד אחד הוא נראה כבעל פוטנציאל טוב, ונעים לי לשוחח איתו, ומצד שני, וזה הצד שהכריע את הכף - הוא חסר ברק בעיני, אין בו את הניצוץ שמייחד אותו בעיני - לא משנה אם חנון, חתיך או בכל דרגות הביניים בסקאלה, צריך להיות בו משהו שיימשוך אותי (לא חיצונית, למרות שגם זה לא יזיק
)

עושים מה שהלב וההגיון צועק. הייתי

בוחר בחורה שמטריפה לי את הראש. אבל לא משוגעת.שונה ממני.ומעוניינת בקשר. צודקת בקשר זוגי צריך ריגוש פשוט לרצות . הרגשה של עוד כייף .שיש עם מי לדבר .כתף . גבר עם אופי .מוביל.מבין ונותן ומעוניין אני לא מאמין בבחורים שקטים ורגישים וממושים.איתם זה הימור השאלה איך מוצאים אותם ?

magenta73

New member
מה זותומרת

"אני לא מאמין בבחורים שקטים ורגישים וממושים.איתם זה הימור "??? הסבר נמק ופרט... בבקשה...

hilabiver

New member
צרת רבים

כן גם אני נמנית עם אלו שלא יכולות בלי הריגוש.. ובדיוק היום דיברתי עם חברה על כמה זה לא בוגר מצידי.. ועד כמה "עברתי את הגיל" לגברים שמשחקים.. אבל עדיין, בשטח, זה פועל רק אם יש בו משהו שקצת מסעיר, קצת לא מובן מאליו.. מה לעשות??!! היו לי הרבה דילמות בעניין, וניסיתי לצאת עם הבחור הטוב והמעניק ביטחון כבר מההתחלה וניסיתי פעמיים אפילו לתת לזה צ'אנס אמיתי. אבל אין, זה פשוט לא עובד.. אני מרגישה מזוייפת לצאת עם מישהו, שלא עושה לי את זה ואז לרוב מקסימום אחרי הדייט השלישי אני מסיימת ומאמינה בתקווה- שאם אין טיפ טיפה פרפרים.. זה כנראה לא זה.. ימים יגידו ויש סיכוי לא קטן, שיום יבוא ואני אתחרט על אי אלו פספוסים.. או שיבוא האחד ואני אבין שההמתנה הייתה לא לחינם.

לכל סיר יש מכסה

אני מתיחס לבחורות שיודעות מה הם רוצות ומה הם שוות ,אצל הגברים "הממושים " הניסתר יותר מהגלוי הם יותר יבשים חסרי כריזמה .מרוחים ונשיים. מנסים להיות נחמדים . חסרי עמוד שידרה .הססנים. יסלחו לי הזכרים. לדעתי הבחורות העצמאיות והמלומדות של היום יותר מפותחות וראית החיים שלהם יותר רחבה ומעמיקה ויודעות בדרך כלל מי זה בחור החלומות שלהם. אבל רק יודעות. .ויוצא מכך שהדרישות שלהן גבוהות וזה הרצוי ולא המצוי.. לכן שהגברים הממושים כבודם במקומם הם מתאימים לא לכל סוג של בחורות. ואני מדגיש כל מה שכתבי זה לא הכללה

joshh

New member
היי הדס

רפרפתי פה בשאלה שלך ותגובות השונות על הנושא שלך. שמתי לב, שההגדורות כאן והגישות כאן קצת מוטעות. ומה הכוונה ? אדם שלא עושה לנו חיים חרא ניחשב לחנון ? פרפרים בבטן נעשים רק ע"י אנשים שמסבכים לנו את החיים ? פרווה = חנון ? לדעתי, אנו קובעים לנו סטנדרטים מסויימים לגבי בני הזוג שלנו העתידיים, ואם גבר שעושה לך חרא נותן לך פרפרים זה כבר בעיה שלך בקביעת הסטנדרטים. מזה חנון ? גברים שיודעים ולהביע את הרגשות שלהם ? או אילו שחיים בתוך המחשב ? ההגרדה פה עקומה לגמרי ! לי יש מערכת יחסים מדהימה עם חברתי, אני מסיכם ומתפשר וככה ההפוך, אין לנו ריבים והקשר שלנו באמת טוב. אז אני זה החנון ? אז למה לה היה פרפרים בהתחלה ? אופ ! סטירה ? אתם מנסים לעשות מתמטיקה ממערכות יחסים, וגם אז החישוב שלכם מוטעה. הסיבה העיקרית היא כי החיים עצמם הם לא מתמטים, אז בטח לא מערכות יחסים ובחירת בן או בת זוג. מה שכן בטוח, שאם אין לך מודעות עצמית לבחירות שלך, לרב תבחרי את בני הזוג שלא מתאימים לך. בד"כ אנשים הולכים באופן טוטאלי על הצורה החיצונית של בן הזוג, ומשמה מתחילים לבנות מגדלים, וכשהכל מתפוצץ בגלל חוסר התאמה, לא מבין מה קרה. השיטה היא ללמוד עם מי אתם יוצאים, לחפש את הנורות האדומות. יופי חיצוני משפיע עד גבול מסויים, וכל מה שנישאר זה הפנימיות. לסיכום: תהי עם מי שאת רוצה, אל תתפשרי, אבל תהי מודעת לעצמך, כלומר, עם הבחור עושה לך טוב או רע. לפאמים החנון יכול לעשות לך פרפרים, ופאמים החתיך המושלם הוא הפרווה... הכי חשוב זה אך פעם לא להתפשר רק בגלל הפחד שחלילה נישאר לבד. joshua

billc

New member
צודק זאת שאלה של ילדה קטנה(לא להעלב

בן אדם הוא הרבה יותר מהגדרות שיטחיות

magenta73

New member
אם תסתכל על ההודעה הראשונה

לא תראה שם חנון. תראה שם פרווה. שזאת הרגשה. שלי. לגבי יכול להיות כל אחד... האמת. אולי נתנו כאן הגדרות בהמשך, אבל לא לזה התכוון המשורר.

למעלה