זה חם ומתוק... או שזה פרווה...

magenta73

New member
אז אני לא טובה בהגדרות

לא פרווה לאו דווקא משתווה לחנון. ממש לא. וחנון ממש לא קשור לאדם שיודע להביע רגשות. כנראה שדברתי על גבר שפשוט לא עושה לי את זה. לא מעניין אותי, לא מושך אותי בכל צורה או אופן, ואני, במקום להגיד די, מחפשת סיבות למה אולי כן להישאר שם, למה אולי זאת אני הדפוקה שסוף סוף יש גבר שרוצה אותי, ואני לא רוצה אותו (וזה משפט אידיוטי, אבל ככה גדלתי. עד היום, משפט ה"את דפוקה" חקוק בלקסיקון של אמא שלי בכל הקשור אלי ולגברים). טוב, את הבחירה שלי עשיתי. יש רק לבצע...

billc

New member
מממ

יש לי אידאל בראש מה שהיתי רוצה אבל כנראה שבחורה כזאת לא קיימת
אבל אני מסכים שכל אחד צריך קצת להתפשר בחיים אבל אסור לוותר על המינימום, שבשבילי זה משיכה מינית. ( אבל קל לגרות אותי
) הייתי רוצה בחורה "רעה" במובן הסקסי של המילה (פראית) אבל באותו זמן בחורה טובה לבני אדם. בחורה שעומדת על שלה, עם שאיפות(WTE) אבל שלא דורכת על אנשים בדרך ליעד שלה. בחורה יוזמת, במובן היומיומי שלי המילה אני לא רוצה תמיד לקבוע לאן אנחנו הולכים לבלות/לאכול .... אבל גם גמישה לשינויים. וכמו שאמרתי הכי חשוב לי משיכה. כשאני נמשך מינית למישהי, יש לי הרבה אנרגיה וכח.

joshh

New member
אז בואי ונשעה דבר כזה ...

לא נגדיר אנשים כחנונים פרווה ומוצרי חלב או בשר... אגב, אני לא אמרתי שאת זאת שחושבת ככה, הוספתי שרוב המגיבים חושבים כך. אבל זה לא משנה עכשיו....נגיע לעיקר... תראי את זה ככה, את לא אמורה לאהוב כל אחד, בטח לא כל אדם שנידלק עלייך, לא סתם קוראים לזה "האחד" :) לדעתי, הבעיה היא לא בסוג הגברים, אלה יותר במאמץ להימצא במערכת יחסים. מה שקורה, את שואלת את עצמך: עד מתי מתפשרים ?, למה אני לא מתאהבת בהם ?, אולי אני צריכה לתת להם צ'נס ?. אם הבנתי נכון, את מנסה להבין - אם גברים שעושים לנו חרא בחיים (מניסיון עבר) עשו לנו את זה, אז אולי עדיף לרדת מהציפיות שלנו ולמצוא איזה בחור שהוא פחות יפה פחות מוכשר אבל נחמד, אז יהיה לנו חיים טובים ורגועים ואיזה שהוא ביטחון מסויים. (אני צודק ?) אני אומר לך, שאת יכול למצוא מישהו שהוא גם יפה וגם מוכשר וגם נחמד וגם כל מה שאת מחפשת. איך עושים את זה ? ראשית, אל תתפשרי, ואל תתני צ'אנס לאנשים שמראש את יודעת שזה לא ילך. שנית, את חייבת להוציא את המשפט הזה מראש, אמא שלך אולי רוצה לטובתך אבל היא לא תמיד יודעת מה טוב לך. שלישית, תעריכי את עצמך יותר, ותני לחיים להוביל אותך, אל תנסי להשתלט עליים - אנו עושים דברים שנובעים מהפחדים שלנו (אני אשאר בסוף לבד, אולי זה אני ..וכו...). לנו יש סטנדרטים מסויימים לקביעת בני זוג, יש אנשים שחושבים שהפרווה שלך הם האש שלהם, לכל אחד/ת יש את הנסיכ/ה שלו/ה בהגדרות שלו. כמו שאומרים על טעם ועל ריח....וכמו שאמרתי החיים הם לא מתמטיקה, את תמציא את האחד הזה שהוא אש לך אבל במובן הטוב, כלומר, הוא יצחיק אותך, ישגע אותך, אבל יהיה אכפתי, ומתחשב, ואוהב. במציאת בן זוג צריך ללכת עם רשימת סטנדרטים של המינימום כמו: אם הוא אגואיסט לדוגמא ואת לא אוהבת אנשים כאילו אז פוסלים ישר, ואם הוא הוא מצחיק מאוד אז זה נקודה לטובתו. שמים את הכל במזניים האישיים שלך ושוקלים, אם הטוב גובר על הרע אולי שווה לתת צ'נאס ולראות לאן הכל מוביל. הכי חשוב זה לא להתפשר רק כדי לא להיות לבד, אני מכיר המון אנשים שמתעוררים כבר אחרי חתונה וילדים ומרגישים חרא ותוהים מה היה קורה אם היו מחכים קצת. ממתין לתגובה, joshua

magenta73

New member
אני לא מתפשת.

אצלי זה מאוד שחור ולבן. אני יודעת מה אני רוצה. אני יודעת את מי אני רוצה. יהיה בסדר.

joshh

New member
וטוב מאוד, אבל ...

למה שחור לבן ? בחיים שלנו הם בין השחור ללבן....

magenta73

New member
נכון

הכל גוונים של אפור. אבל מבחינת הרגשה שלי לגבר, מבחינת משיכה שלי לגבר... אצלי זה די ברור, מההתחלה. וכשאני אומרת משיכה אני לא מתכוונת רק למראה. אני מדברת על אנרגיות, כימיה, שפת גוף, עיניין... אפשר לדעת המון בשתי הדקות הראשונות... יש כאלו שיקראו לזה שיטחיות. אני לא. אני מאמינה שיש חיבור בין אנשים. שיש דבר כזה שנקרא בשפה היומיומית "קליק" שאי אפשר ממש להסביר... חוץ מ"שחור או לבן".

joshh

New member
בתור אחד שלמדתי שפת גוף.

ואני לומד אנשים, אני יכול להגיד לך שנכון אפשר לדעת ב - 5 דקות הראשונות פחות או יותר איזה מין אדם מדובר. אני אפילו יכול לעשות זאת ב 30 שניות. אך בכל זאת, 5 דקות אינן מספיקות בכדי לקבוע בשביל מערכת יחסים. מכיוון שההכרות היא שיטחית בלבד, אם אנו ניכנסים לעומק, הדברים ניראים אחרת לגמרי. ועקב כך, אני מציע לא להסתקל רק על הקנקן.

Savage Garden

New member
פרפרים בבטן= ריגושים, ערבוב מיצים,

איבוד פעימה וחוסר נשימה רגעי, חנון= בחור יציב, רגוע, לא PLAYBOY , רציני ומתמיד בגישתו בגדול ממש בגדול , לא צריך לעשות סימפוזיון מכל הגדרה

ברמודה

New member
אני לא בקטע של חנון רגוע פרווה

אני אוהבת גברים גבריים שיודעים מה הם רוצים החלטיים והם יציבים ומפנקים ונותנים לבחורה להרגיש אישה . החנונים והפרווה הם בחורים טובים ויציבים ורגועים בכיס .אבל מהסיבה הפשוטה הם לא עושים רק מדברים והרבה . אהבלים זה לשלא עושה לא טועה " יציבות ".יבשים פחד וקשקשנים למכביר.ורק צריך לקשט אותם בשימלה..

night mistress

New member
תלוי בעיתויי שהוא מגיע אל חיי...

לרוב אני אוהבת ללכת בעקבות הרגש.. בלי אהבה ועירפול חושים אני לא יכולה להמשיך בקשר (זה בתקופה נורמאלית בחיי) אך לפעמים, כמו עכשיו, כשאני עדיין מחלימה מהאהבה האחרונה, אני הולכת על פרווה..

למעלה